Písek – Poruba 2011 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Havířov 3:2 (po pr.) | Vítkovice – HC Plzeň 6:7 (po pr.)
Zlín – Slavia 3:4 (kon.) | Letňany – Pardubice 6:0 (kon.) | HC Litvínov – Vsetín 4:3 (kon.)
K. Vary – Hr. Králové 7:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 1:4 (kon.)
Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Vítkovice Ridera
6:7 (2:2, 3:4, 1:0 - 0:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 14.02.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    63:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto. Po nahrávce Kaňáka střílel FILIP SUCHÝ do horní části klece a získal tak pro svůj tým prémiový bod – 6:7. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    44:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!! Vítkovičtí využívají přesilovou hru, po střele Charváta Štekr kotouč jen vyrazil, DOMINIK KAFKA následně propaluje hostujícího gólmana – 6:6. Asistence: Adam Charvát, Šimon Stránský.
     
    38:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tomu se říká zápas. Domácí snižují na rozdíl jedné jediné branky, když se po kombinaci dostal puk na modrou k DANIELU KRENŽELOKOVI, který propálil klubko hráčů před brankou včetně gólmana – 5:6. Asistence: Šimon Stránský.
     
    31:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování posílá Jáchym přesný puk na VLASTIMILA MALINU a ten se s tím nepáře – 4:6. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    31:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se nahrnuli před branku, přesný zásah si připisuje MATOUŠ STUPKA – 3:6. Asistence: Lukáš Slánský.
     
    30:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak, také na Zavadila si hostující Opava ve spolupráci s TOMÁŠEM VRACOVSKÝM počíhali a zvyšují na 2:6. Asistence: Patrik Opava, Lukáš Kaňák.
     
    29:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí gólman dnes nemá svůj den, hosté si najeli před jeho svatyni, po střele FILIPA SUCHÉHO se kotouč odrazil snad od tyče nebo betonu a doslova proskočil do branky – 2:5. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    25:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesně po minutě a půl se hosté mohou radovat znova, po rychlém přesunu před vítkovickou branku zvyšuje PETR ŠMÍD – 2:4. Asistence: Filip Suchý.
     
    24:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z jednoho takového protiútoku se hosté dostávají do vedení, po střele MARTINA BENEŠE se kotouč odrazil od Waneckiho betonů a zaplul do sítě – 2:3. Asistence: Milan Švarc.
     
    19:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je znovu srovnáno! Vítkovičtí se tlačili kolem plzeňské branky, po přihrávce Jáchyma umístil puk do sítě VLASTIMIL MALINA – 2:2. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    14:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš – opět se staré známé pravidlo potvrdilo. Hosté si nabruslili před Waneckiho a FILIP KOKOŠKA strhává vedení na stranu Plzně – 1:2. Asistence: Filip Suchý, Milan Švarc.
     
    11:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vhazovalo se u domácí branky, JAKUB VAVŘIČKA byl u puku jako první, velmi důrazně vystřelil a je srovnáno – 1:1. Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    10:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se rozjeli do pásma a byli za svou odvahu odměněni, se zazvoněním tyče otevírá skóre MATOUŠ STUPKA – 1:0. Asistence: Šimon Stránský, Daniel Krenželok.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 11. Stupka (Stránský, Krenželok), 20. Malina (Jáchym), 32. Stupka (Slánský), 32. Malina (Jáchym), 39. Krenželok (Stránský), 45. Kafka (Charvát, Stránský) – 12. Vavřička (Vracovský), 15. Kokoška (Suchý, Švarc), 25. Beneš M. (Švarc), 26. Šmíd (Suchý), 30. Suchý (Kaňák), 31. Vracovský (Opava, Kaňák), 64. Suchý (Kaňák)


    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Zavadil) – Šendera, Krenželok, Fajkus, Charvát, Krčmář, Veřmířovský – K. Beneš, Malina, Kafka, Raška, Horvát, Slánský, Spratek, Jáchym, Stupka, Hartmann, Stránský
    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Šmíd, Starý, Kaňák, Walter, Prokop, Ivanič, Pokorný – M. Beneš, Švarc, Vlček, Kučera, Krystl, Opava, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Volf, Vavřička, Stráský

    Rozhodčí: Šír R. – Ganger J., Vengřín M
    bahis siteleri