Havířov – Vsetín 0:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 4:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 7:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:1 (1:0, 3:1, 3:0)
HC Litvínov
Neděle 18.01.2015, 14:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec domácí přeci jen využívají obrovských chyb v obranné hře Litvínova. Kožnar znovu nepředvedl vůbec jistý zákrok a k volnému kotouči se dostal ADAM KALAJ, který vstřelil přesně do odkryté sítě. Asistence: Jiří Kryll a Vojtěch Svoboda.
     
    49:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A toto už by pro Kladno měl být dostatečný náskok. Slabý ještě nedokázal zasunout puk za brankáře Kožnara, ale MATĚJ SOUKUP už byl na brankovišti tak důrazný, že dorazil puk do litvínovské sítě. Asistence: Martin Slabý.
     
    48:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí využívají další přesilovou hru! Spíše takové nahození od JIŘÍHO KRYLLA prošlo od modré čáry až za záda brankáře Kožnara. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    32:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Pouhých sedmnáct vteřin dělí tyto dvě branky Kladna od sebe a teď už to budou mí hosté opravdu těžké! Střela JIŘÍHO KRYLLA znamená tříbrankové vedení pro Kladno. Asistence: Vojtěch Svoboda a Matěj Soukup
     
    32:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se znovu rozjeli do rychlého protiútoku a MARTIN NAGY se natlačil až před Kožnara, kterého i v pádu dokázal přehodit! Asistence: Václav Veber.
     
    28:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají rychlý protiútok a jdou zpět do vedení! Filip si s pukem sjel rychle po pravém křídle a vrátil na Martina Bláhu, který ještě žabičkou přes střed přihrál na ONDŘEJE BLÁHU, který možná i trochu se štěstím usměrnil puk mezi Kožnarovu ruku a tělo. Asistence: Martin Bláha a Matyáš Filip.
     
    22:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si nyní krásně rozebrali domácí obranu a odměnou za to jim je vyrovnání. PAVEL KORDULE dostal křižnou přihrávku a poté vypálil do odkrytého rohu domácí branky, kam už se Kodad nemohl stihnout přesunout. Asistence: David Zirtoni a Jaroslav Starý.
     
    07:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec přeci jen využitá přesilová hra. Tentokrát domácím přihrávka před brankoviště vyšla, MARTIN BLÁHA se dostal k puku, vystřelil a rozvlnil síť za Kožnarovými zády. Asistence: Jiří Kryll a Ondřej Bláha.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 7. M.Bláha (Kryll, O.Bláha), 29. O.Bláha (M.Bláha, Filip), 33. Nagy (Veber), 33. Kryll (Svoboda, Soukup), 49. Kryll (O.Bláha), 50. Soukup (Slabý), 56. Kalaj (Kryll, Svoboda) – 23. Kordule (Zirtoni, Starý)


    Rytíři Kladno: Kodad – Haspeklo, Veber, Slabý, Filip, Kryll "A", Rudovský – Karásek, Soukup, Svoboda, Kalaj "C", M.Bláha, Nagy, O.Bláha, Kouba
    HC Litvínov: Kožnar (Khůn) – Cikánek, Bártek, Čapek, Havlík, Žižka, Starý – Zirtoni, Pavlíček, Vopat "A", Vacín, Kordule, Jindra, Myšák "C", Vaněk, Pech, Jouza

    Rozhodčí: Frühauf – Řešátko, Muller
    bahis siteleri