Havířov – Vsetín 0:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 4:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 7:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:1 (1:0, 3:1, 3:0)
HC Litvínov
Neděle 18.01.2015, 14:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:33
    Vacín nádherně nabral rychlost proskočil si mezi kladenskými obránci jako mezi kuželkami a zakončil k bližší tyči, kde však měl Kodad rychle rameno!
     
    56:23
    Za faul kolenem je vyloučen Ondřej Bláha (KLA).
     
    55:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec domácí přeci jen využívají obrovských chyb v obranné hře Litvínova. Kožnar znovu nepředvedl vůbec jistý zákrok a k volnému kotouči se dostal ADAM KALAJ, který vstřelil přesně do odkryté sítě. Asistence: Jiří Kryll a Vojtěch Svoboda.
     
    54:44
    Kožnar teď už dvakrát ležel na zádech, ale domácí vždy jen s velikou smůlou nedopravili puk do odkryté sítě.
     
    51:33
    Ale dvojnásobná přesilovka to nebude dlouho. Filip (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    51:30
    Zirtoni (LIT) je vyloučen za faul kolenem. Hosté jdou do tří!
     
    50:13
    Cikánek (LIT) hned za modrou čárou podrazil Kalaje a odpyká si dvouminutový trest.
     
    49:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A toto už by pro Kladno měl být dostatečný náskok. Slabý ještě nedokázal zasunout puk za brankáře Kožnara, ale MATĚJ SOUKUP už byl na brankovišti tak důrazný, že dorazil puk do litvínovské sítě. Asistence: Martin Slabý.
     
    48:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí využívají další přesilovou hru! Spíše takové nahození od JIŘÍHO KRYLLA prošlo od modré čáry až za záda brankáře Kožnara. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    47:58
    Za faul kolenem je vyloučen Pavlíček (LIT).
     
    40:22
    Kouba (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    37:37
    Jiří Kryll z bezprostřední blízkosti zasunul puk za ležícího Kožnara, kde se ještě pokoušel doklepnout do úplně odkryté brány Ondřej Bláha, ale hostující obrana nyní zafungovala na jedničku.
     
    32:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Pouhých sedmnáct vteřin dělí tyto dvě branky Kladna od sebe a teď už to budou mí hosté opravdu těžké! Střela JIŘÍHO KRYLLA znamená tříbrankové vedení pro Kladno. Asistence: Vojtěch Svoboda a Matěj Soukup
     
    32:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se znovu rozjeli do rychlého protiútoku a MARTIN NAGY se natlačil až před Kožnara, kterého i v pádu dokázal přehodit! Asistence: Václav Veber.
     
    29:06
    Svoboda si pořádným obloukem sjel z pravé strany k levé tyčce, ale Kožnar se nenechal nachytat, stáhl se spolu s ním a pěkně se položil do jeho zakončení.
     
    29:06
    Svoboda byl v samostatném úniku přidržen Pechem a je nařízeno trestné střílení!
     
    28:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají rychlý protiútok a jdou zpět do vedení! Filip si s pukem sjel rychle po pravém křídle a vrátil na Martina Bláhu, který ještě žabičkou přes střed přihrál na ONDŘEJE BLÁHU, který možná i trochu se štěstím usměrnil puk mezi Kožnarovu ruku a tělo. Asistence: Martin Bláha a Matyáš Filip.
     
    26:13
    Pech ujížděl sám na Kodada, ale nepodařilo se mu kladenského gólmana vymíchat, a ten si tak připisuje výborný zákrok proti tomuto samostatnému úniku.
     
    24:43
    Vaňkovu střelu vyrazil Kodad betonem pouze k rozjetému Vacínovi, který však ani z výborné pozice netrefil branku Kladna!
     
    22:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si nyní krásně rozebrali domácí obranu a odměnou za to jim je vyrovnání. PAVEL KORDULE dostal křižnou přihrávku a poté vypálil do odkrytého rohu domácí branky, kam už se Kodad nemohl stihnout přesunout. Asistence: David Zirtoni a Jaroslav Starý.
     
    21:34
    A další vyloučení. Tentokráte je potrestán Veber (KLA) za podražení.
     
    20:47
    Po obrovské šanci hostí se hnali na druhou stranu domácí a Bártekovi (LIT) už nezbylo nic jiného než si pomoci nedovoleně. Litvínovský obránce odpyká dvě minuty za podražení.
     
    19:24
    Veber (KLA) je vyloučen za faul kolenem.
     
    18:28
    A rázem bylo hodně horko před Kodadem! Pavlíček ujížděl úplně sám na kladenského gólmana, ale na poslední chvíli se k němu přiřítil Martin Bláha, který svým obětavým pádem zabránil litvínovskému útočníkovi v zakončení!
     
    16:21
    Za úder loktem je vyloučen Čapek (LIT).
     
    12:53
    Do přečíslení dva na nikoho se hnali Kalaj s Ondřejem Bláhou, ale druhý jmenovaný napálil puk zespodu do spojnice horních tyčí a to navíc ve chvíli, kdy branka byla posunutá! Rozhodčí rozpažil a přerušil hru.
     
    07:07
    Soukup (KLA) je vyloučen za hákování.
     
    07:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec přeci jen využitá přesilová hra. Tentokrát domácím přihrávka před brankoviště vyšla, MARTIN BLÁHA se dostal k puku, vystřelil a rozvlnil síť za Kožnarovými zády. Asistence: Jiří Kryll a Ondřej Bláha.
     
    05:15
    Domácí budou v přesilovce pokračovat. Vopat (LIT) je vyloučen za napadení.
     
    02:58
    Vaněk (LIT) je vyloučen za sekání.
     
    Rozbruslení se poněkud protáhlo a úvodní buly tak proběhne pravděpodobně o několik minut později, než bylo původně plánováno.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 7. M.Bláha (Kryll, O.Bláha), 29. O.Bláha (M.Bláha, Filip), 33. Nagy (Veber), 33. Kryll (Svoboda, Soukup), 49. Kryll (O.Bláha), 50. Soukup (Slabý), 56. Kalaj (Kryll, Svoboda) – 23. Kordule (Zirtoni, Starý)


    Rytíři Kladno: Kodad – Haspeklo, Veber, Slabý, Filip, Kryll "A", Rudovský – Karásek, Soukup, Svoboda, Kalaj "C", M.Bláha, Nagy, O.Bláha, Kouba
    HC Litvínov: Kožnar (Khůn) – Cikánek, Bártek, Čapek, Havlík, Žižka, Starý – Zirtoni, Pavlíček, Vopat "A", Vacín, Kordule, Jindra, Myšák "C", Vaněk, Pech, Jouza

    Rozhodčí: Frühauf – Řešátko, Muller
    bahis siteleri