SK Karviná – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Řisuty – Písek 1:4 (kon.) | Nymburk – Vrchlabí 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 1:3 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 2:9 (kon.) | Břeclav – Opava 4:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 3:5 (kon.) | Kolín – Trutnov 4:2 (kon.) | Klatovy – Jablonec n/N 4:3 (kon.)
Bílina – Sokolov 8:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klášterec nO 6:3 (kon.)
Děčín – Žďár n/S 3:2 (po pr.) | Tábor – Kobra 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Sobota 26.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Srdečně vás vítáme u on-line přenosu čtvrtého kola druhé ligy, ve kterém na sebe narazí domácí BK Havlíčkův Brod a HC Klášterec nad Ohří. Utkání začíná v 18:00.
     
    BK Havlíčkův Brod do úvodu soutěže nevstoupil úplně podle svých představ. Tedy alespoň výsledky tomu napovídají. Hned první zápas odehrál doma v Kotlině proti silnému Kolínu. Utkání bylo velice vyrovnané, z vítězství 3:1 se ale radovali Kozlové.

    V dalším měření sil se havlíčkobrodští hokejisté představili v Jablonci nad Nisou. Nezačali tam sice příliš přesvědčivě, poté si ale vytvořili převahu a po vítězství 4:3 si připsali první body do tabulky.

    Naposledy se Bruslaři vydali na dlouhou cestu do Sokolova. Na západě Čech byli aktivnějším týmem, z čehož vyplynulo několik gólových šancí, šťastnější ale nakonec byli domácí, když svého soka přetlačili poměrem 4:3 po prodloužení. Tým z Vysočiny si tak připsal alespoň jeden bod, hlavní trenér Aleš Totter ale neskrýval zklamání, jelikož jeho svěřenci měli navrch.

    Očekávanými tahouny týmu jsou Miroslav Třetina a Lukáš Endál, oba se shodně zapsali do statistik 2 góly a 2 asistencemi.
     
    HC Klášterec nad Ohří do soutěže vlétl jako uragán. Zatím ani jednou nepoznal hořkost porážky. V prvním kole narazil před svými fanoušky na jiného soupeře z Vysočiny – na Lední Medvědy Pelhřimov. Utkání se rozhodlo ve druhé třetině, ve které si domácí vytvořili rozhodující šestibrankový náskok. Gólové hody se zastavily na skóre 11:5.

    Ve druhém kole cestovali Klášterečtí na jih do Písku. Hosté tahali po celou dobu za delší konec provazu a stále byli o krok napřed, Písečtí ovšem srdnatě bojovali a pokaždé dokázali vyrovnat. Utkání tak dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých o svém vítězství 6:5 rozhodli hosté.

    Naposledy Klášterec na domácím ledě hostil tým Jindřichova Hradce, který je pevně přikován ke dnu tabulky. Po první třetině se ovšem oba celky rozešly smírně. Ve druhé třetině se domácí dostali do těsného vedení, rozhodnutí však přinesla až závěrečná část. Domácí nakonec zvítězili přesvědčivě 7:2.

    Žlutomodrým tak patří třetí příčka se ziskem 8 bodů. Klášterec v úvodních třech kolech nastřílel 24 gólů, což z něj dělá nejlépe útočící tým. Druhý nejlepší tým v tomto ohledu dal o 8 branek méně. Největší zásluhu na tom má Danko Deveri, jenž zaznamenal 7 přesných zásahů a na další 4 góly přihrál.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Kraučuk, Cejpek, Hlídek

    HC Klášterec nad Ohří: Kaššák (Kutnar) – Neuman, Žižka, Zicho, Kuncl, Drobný, Toušek – Hrdlička "C", Vrtek, Deveri, Huňady, Jáchym "A", Hammerbauer, Schönauer, Toman, Nguyen "A"

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Martin Klouda, David Urubčík.
     
    Domácí tým v červených dresech za potlesku míří na led, hosté ve žlutém je následují.
     
    První formace se staví k úvodnímu buly, utkání může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní vhazování vyhráli hosté, ale o puk brzy přišli.
     
    00:40
    David Vala ve středním pásmu sebral rozehrávku hostů.
     
    00:56
    Igor Loginovskij se napřáhl na modré čáře, trefil ale pouze prvního hráče před sebou, kotouč se tak na bránu nedostal.
     
    01:52
    Petr Kuchta nahodil puk do útočného pásma. První k němu dojel Tomáš Chlubna, bez podpory dalších spoluhráčů o puk ale přišel.
     
    02:31
    Hosté se tlačili do slibné šance těsně před havlíčkobrodským brankovištěm, Petr Kuchta (HBR) zatáhl za záchranou brzdu a je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    02:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem vyhráli vhazování ve svém obranném pásmu a ihned se vydali na zteč! LUKÁŠ ENDÁL se od pravého mantinelu procpal až před bránu, kde si dokázal dlouhou kličkou do forhendu položit Jana Kaššáka a pohodlně za něj zasunul puk do brány! Asistence: Miroslav Duben, Miroslav Třetina.
     
    03:37
    Bruslaři se úspěšně brání, Klášterci se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    04:16
    Danko Deveri se vytočil u pravé tyče, jeho bekhendový pokus ale skončil na připravených betonech Lukáše Dusíka.
     
    04:31
    Domácí v plném počtu.
     
    05:23
    Rozehrávku Miroslava Dubna nikdo nezachytil, a tak začínají hosté zpoza své brány.
     
    05:35
    Havlíčkův Brod se zmocnil puku a hnal se do útoku, na modré čáře ho ale vinou ofsajdu zastavila píšťalka čárového sudí.
     
    06:20
    Patrik Huňady se s dávkou štěstí dostal ke kotouči mezi kruhy, jeho střelu zápěstím vyrazil Lukáš Dusík pravým betonem do rohu.
     
    07:11
    Znovu se vylučuje a k nespokojenosti tribun opět na domácí straně. Patrik Přidal (HBR) je potrestán 2 minutami za podražení.
     
    07:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté z toho budou mít dnes noční můru, přesilovou hru hrají snad za trest. Domácí se dokázali ubránit a na nic nečekali, okamžitě se vydali dopředu, když se před nimi otevřel volný prostor. od Lukáše Endála se puk dostal k MIROSLAVU TŘETINOVI, jenž předvedl šikovné ruce a Forsbergovou kličkou dostává svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Lukáš Endál.
     
    08:54
    Hosté se dostali ke dvěma nebezpečným střelám z pravé strany, Lukáš Dusík byl u své tyče ovšem pozorný.
     
    09:11
    Domácí v plném počtu.
     
    09:59
    Miroslav třetina zavezl puk do útočného pásma, před Janem Kaššákem vznikl chumel těl. Za ním číhal ale Igor Loginovskij, k němuž se dostal puk, jeho tvrdá rána prosvištěla jen těsně vedle pravé tyče.
     
    10:05
    Přesilovou hru si nyní zahrají domácí, Lukáš Hrdlička (KNO) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    10:22
    Střelu Havlíčkova Brodu z levého kruhu ukryl hostující gólman do lapačky.
     
    10:36
    David Kozlík vypálil z mezikruží, trefil ale jen připravené betony Jana Kaššáka.
     
    10:56
    Jan Kaššák ulovil další kotouč do lapačky, tentokrát po střele z levé strany.
     
    11:14
    Bruslaři zamkli svého soka v jeho pásmu a dobře kombinují.
     
    11:34
    Teď už se ale Klášterec zmocnil kotouče a vyhodil jej přes všechny čáry.
     
    12:05
    Hosté v plném počtu.
     
    12:32
    Jan Hammerbauer se proltačil dopředu po pravé straně, jeho bekhendový pokus se zastavil o betony Lukáše Dusíka, jenž puk raději přikryl lapačkou a nechal přerušit hru.
     
    12:58
    Po nepřesné střele Miroslava Kuncla od modré čáry se puk odrazil před brankoviště, kde hosté nebezpečně doráželi. Lukáš Dusík byl však pozorný a kotouč ukryl pod své betony.
     
    13:36
    Po nepřesné rozehrávce domácích se dopředu dral Ladislav Nguyen, v rohu havlíčkobrodského pásma se na něj ovšem sesypali hráči v červených dresech a puk mu sebrali.
     
    14:23
    Lukáš Endál zpracoval dlouhou přihrávku na modré čáře, potom přes šířku pásma hledal Miroslava Třetinu, jehož střela bez přípravy skončila v lapačce dobře se přesouvajícího Jana Kaššáka.
     
    15:08
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté šťastně snižují na rozdíl jednoho gólu. DANKO DEVERI zavezl podél pravého hrazení puk do útočného pásma, pokračoval až za bránu a poté nabízel kotouč před brankoviště, kde se ovšem smolně odrazil od brusle Josefa Koldy za záda domácího brankáře! Bez asistence.
     
    15:30
    Michal Žižka (KNO) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    16:17
    Jan Kaššák svými zákroky dvakrát přerušil hru. Bruslaři jsou ovšem stále nastěhováni v útočném pásmu.
     
    16:32
    Hosté na chvíli puk vyhodili, Havlíčkův Brod už ale zase vyvíjí tlak na bránu Klášterce.
     
    17:16
    Hostující gólman musel zakročit svým levým betonem, domácí byli u odraženého puku dříve, jenže obránce na modré čáře nezpracoval přihrávku svého spoluhráče a červení se tak z pásma vyhnali sami.
     
    17:30
    Hosté v plném počtu.
     
    18:22
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté krátce před koncem první třetiny smazali ztrátu a je vyrovnáno. Marek Jáchym přihrál zpoza brány před domácí brankoviště, puk doklouzal až do mezikruží k JANU HAMMERBAUEROVI, jenž svižnou ranou rozvlnil síť za zády Lukáše Dusíka! Asistence: Marek Jáchym, Patrik Huňady.
     
    19:20
    Bruslaři se obdrženou brankou nenechali rozhodit a obklopili se kolem hostující klece, Jan Kaššák ovšem všechny dorážky dokázal pokrýt.
     
    19:56
    Ještě jedna šance Bruslařů, domácí útočník z levého kruhu ale těsně přestřelil protější horní roh klášterecké klece.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí si brzy vypracovali dvoubrankový náskok kuriozním způsobem. Obě branky totiž vstřelili ve vlastním oslabení. Nejprve tribuny v Kotlině rozjásal Lukáš Endál, následně Miroslav Třetina vystřihl parádní Forsbergovu kličku. Jenže vedení domácím do přestávky nevydrželo. Nejprve se štěstím snížil Danko Deveri, když se kotouč odrazil do brány od brusle havlíčkobrodského beka, poté se o vyrovnání pohotovou ranou z mezikruží postaral Jan Hammerbauer. Druhá třetina začne přibližně v 18:47.
     
    Oba celky včetně rozhodčích jsou připraveny, druhá třetina může začít.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Bruslaři vyhráli vhazování, jejich nahození do útočného pásma ale sbírá obrana hostů.
     
    20:31
    Patrik Přidal se prohnal podél levého hrazení, jeho střela z úhlu ale jen prolétla brankovištěm a skončila v rohu kluziště.
     
    20:52
    Kirill Vlasov se protlačil dopředu z pravé strany, uvolnil se krátkou stahovačkou přes obránce, střela už mu ale nesedla a hostující brankář s ní neměl problémy.
     
    21:35
    Po hře vysokou holí se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    22:05
    Petr Kuchta poslal puk do útočného pásma, tam se jej ale ujali obránci Klášterce.
     
    22:19
    Hostům následně však nevyšla rozehrávka a je z toho zakázané uvolnění.
     
    22:49
    Miroslav Duben chtěl rychle přihrávat před bránu, jenže mu puk sklouzl z hole a do protiútoku jdou hosté.
     
    22:55
    Miroslav Duben své zaváhání ale dokázal napravit a ve středním pásmu získal puk. Ten ale následně doputoval na zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Lukáše Dusíka.
     
    23:16
    Další zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    23:35
    A do třetice se domácí provinili zakázaným uvolněním.
     
    23:56
    Klášterec se dostal k nepříjemným dorážkám před domácí kasou, Lukáš Dusík puk ale pokaždé našel a nakonec ho přikryl svojí lapačkou.
     
    24:24
    Patrik Přidal se dostal do dobré šance a ujížděl sám na brankáře. Jeho zakončení bylo nepřesné, svoji vinu na tom nese ale faul Michala Žižky (KNO). Ten je tak vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    24:59
    Hosté se ubránili a po vysokém obloučku se do úniku dostal Patrik Huňady! Jeho zakončení Lukáš Dusík vychytal, ale bylo to s faulem. Je nařízeno trestné střílení!
     
    24:59
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Patrik Huňady provedl kličku do bekhendu a střelou nad pravý beton Lukáše Dusíka proměňuje nařízené trestné střílení. Klášterec tak ve vlastním oslabení otočil skóre ve svůj prospěch! Bez asistence.
     
    25:35
    Bruslaři se usadili v pásmu Klášterce, hosté ale dokázali uzmout puk na své hole a vyhodit jej přes všechny čáry.
     
    26:17
    David Vala měl dostatek času na vrcholku mezikruží, jeho střela zápěstím ale těsně minula bránu. Následně se bekhendem snažil dorážet Lukáš Endál, projektil z jeho hole ale neměl dostatečnou razanci.
     
    26:24
    Hosté v plném počtu.
     
    27:26
    David Kozlík se procpal do útočné třetiny po levé straně, jeho zakončení bylo ale zablokováno a končí za hostující bránou.
     
    27:56
    Hostující útočník se protlačil za domácí obranu a byl už před ním pouze Lukáš Dusík, který ale předvedl bravurní zákrok lapačkou!
     
    27:56
    Aleš Totter vycítil, že jeho tým potřebuje uklidnit a vyžádal si oddechový čas!
     
    28:13
    Lukáš Endál ukázal svoji rychlost a po pravé straně se dostal za všechny obránce hostů, natlačil se před bránu, Jan Kaššák ale pravým betonem dokázal puk vytěsnit těsně vedle své pravé tyče!
     
    28:59
    Po chybě domácích se sám na bránu řítil Jan Toman, jenž zvolil střelu příklepem, kterou Lukáš Dusík udržel na svém plastronu!
     
    29:17
    Na druhou stranu se zase řítil Lukáš Endál, jenž našel mezi kruhy volného Miroslava Třetinu. Ten bez váhání vystřelil, hostující bek ale jeho pokus zablokoval.
     
    30:19
    Tomáš Chlubna (HBR) je vyloučen na 5 minut + do konce utkání za kopnutí do protihráče. Trest odpyká Ondřej Hlídek. Z tribun se ozývá pískot.
     
    30:50
    Hosté se usadili v útočném pásmu a rozjíždějí svoji kombinaci.
     
    31:13
    Kirill Vlasov se dostal ve vlastním oslabení do úniku, Jana Kaššáka ale forhendovou kličkou nepřekonal!
     
    31:49
    Hosté zase rozjeli přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu, kterou svým zákrokem zastavil až Lukáš Dusík.
     
    32:10
    Bruslaři dokázali Klášterec vytlačit ven z pásma, hosté se tak musejí znovu dostávat do útočného pásma.
     
    32:40
    Když už se tam Klášterec dostal, tak se tam ovšem dlouho neohřál, domácí vyhodili až k Janu Kaššákovi.
     
    32:45
    Hosty na modré čáře zastavil odpískaný ofsajd.
     
    33:19
    Lukáš Dusík byl dobře postaven u své pravé tyče a zneškodnil hostující střelu z úhlu.
     
    33:45
    Danko Deveri (KNO) je vyloučen na 2 minuty za sekání, bude se tak hrát 4 na 4.
     
    34:01
    Miroslav Duben dostal přihrávku na levou stranu, minul ale popoodkrytou bránu Klášterce.
     
    34:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. V útočném pásmu zafungovala ruská spolupráce a Jevgenij Kondratěv připravil dobrou pozici před bránou KIRILLU VLASOVOVI, jenž se nemýlil! Asistence: Jevgenij Kondratěv.
     
    34:26
    Lukáš Endál se protlačil do dobré pozice, před hostujícím brankářem byl ale zastaven nedovoleně a bylo nařízeno trestné střílení!
     
    34:26
    Lukáš Endál se rozjel velkým obloukem, jeho následná střela ale mířila pouze do betonu Jana Kaššáka a skóre se tak neměnilo!
     
    34:57
    Domácí jsou při chuti a domácí kotel je žene za další brankou, Jan Kaššák je ale proti.
     
    35:19
    Domácí v plném počtu.
     
    35:45
    Hosté v plném počtu.
     
    35:57
    Střela Miroslava Dubna z vrcholku pravého kruhu byla zablokována a skončila v ochranné síti.
     
    36:15
    Na druhé straně hostující útočník zajel až za bránu, odkud našel na vrcholku pravého kruhu Miroslava Kuncla, jehož střelu zápěstím zastavil máchnutím lapačky Lukáš Dusík.
     
    36:59
    Vedení měl na své holi Ondřej Hlídek, z blízkosti a z mírného úhlu ale nedokázal trefit část brány nad pravým betonem Jana Kaššáka a puk letěl k zadnímu mantinelu!
     
    37:19
    Havlíčkobrodští jsou v tlaku, teď se ale musí přerušit. Tlak Bruslařů totiž neustála hostující klec, která je mimo svoji pozici a musí ji zpět ukotvit ledaři s vrtačkou.
     
    37:23
    Kirill Vlasov byl na buly úspěšný a našel Jevgenije Kondratěva, jehož pokus se ale na bránu nedostal.
     
    37:43
    Puk vyletěl ven ze hřiště a vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    38:00
    Bruslařům se nepodařilo rozehrát přesně, po odpískaném zakázaném uvolnění se hra stěhuje před Lukáše Dusíka.
     
    38:31
    Miroslav Třetina objel bránu a z úhlu na pravé straně vystřelil, Jan Kaššák se však nenechal zaskočit a prostor u svoji tyče si pohlídal.
     
    38:55
    Vhazování po levici Lukáše Dusíka po té, co ukryl střelu Klášterce pod svoji lapačku.
     
    39:37
    David Kozlík si chystal střelu v mezikruží, hostující beci mu ale puk vypíchli. Jenže ke kotouči se jako první dostal Jakub Kořínek, jenž mohl vystřelit, ale ještě hledal lépe postaveného Davida Kozlíka, který si mezi tím sjel k levé tyči Kaššákovy klece. Jeho střela ale skončila jen na betonech gólmana Klášterce nad Ohří!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části měli domácí výhodu přesilové hry, ve které se ale do úniku dostal Patrik Huňady. Byl zastaven nedovoleně, a tak muselo následovat trestné střílení. S tím si hostující útočník poradil a poslal Klášterec do vedení. Hosté mohli hrát pětiminutovou přesilovou hru, o kterou ale v jejím závěru kvůli faulu Danka Deveriho přišli. Při hře 4 na 4 předvedli dobrou spolupráci ruští hráči v červených dresech a Kirill Vlasov vyrovnal. Domácí mohli vrátit vedení na své hole, jenže nedokázali překonat Jana Kaššáka v hostující kleci. Třetí třetina začne přibližně v 19:42.
     
    Všichni aktéři dnešního utkání jsou na ledě, třetí třetině už nic nebrání v jejím začátku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Bruslaři byli na vhazování úspěšnější a ihned se nastěhovali do útočného pásma.
     
    40:56
    Davidu Valovi střela od modré čáry vůbec nesedla, puk se ale nikým netknutý došoural až k Lukáši Endálovi, jehož ránu zblízka na poslední chvíli zastavil natažený beton Jana Kaššáka!
     
    41:56
    Vladislav Vrtek se uvolnil přes obránce a z mezikruží vystřelil zápěstím, Lukáš Dusík jeho ránu vyrazil pravým ramenem.
     
    43:09
    Antonín Drobný, jehož výška je přesným opakem jeho jména, tvrdě vypálil z vrcholku levého kruhu, Lukáš Dusík měl své betony na správném místě včas.
     
    43:17
    U protější tyče se ke střele dostal Patrik Huňady, jeho pokus vytěsnil domácí brankář do ochranné sítě.
     
    44:12
    Igor Loginovskij hledal posílal puk dopředu vysokým obloučkem, který chtěl zpracovávat Tomáš Ludvík, jenž byl ale nevybíravě složen k zemi a teď s bolestivou grimasou odjíždí na střídačku.
     
    45:10
    Ve hře obou celků je vidět především opatrnost, nikdo nechce udělat chybu.
     
    45:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí se vracejí do vedení! PATRIK PŘIDAL se ujal puku už ve středním pásmu, po levé straně se rychle dostal do útočného pásma a střelou z úhlu po ledě překvapil Jana Kaššáka! Asistence: Petr Kuchta.
     
    46:35
    Lukáš Hrdlička se napřáhl v levém kruhu a střílel přes obránce, Lukáš Dusík se ve výhledu puk ale dokázal najít a vyrazil ho pravým betonem.
     
    46:54
    Domácím teď nevyšla rozehrávka, po zakázaném uvolnění se vhazuje po levé ruce Lukáše Dusíka.
     
    47:23
    Domácí gólman musel na led a svižným vymrštěním pravého betonu vyrazil střelu Klášterce z levého kruhu.
     
    48:08
    Střela Miroslava Dubna od modré čáry těsně minula pravou tyč hostující klece.
     
    48:35
    Puku se zachtělo na výlet, z čehož má radost malý fanoušek za mantinelem. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    49:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odskakují svému soupeři opět na dvoubrankový rozdíl. Ruští bohatýři si vyměnili role, když Kirill Vlasov nahrál JEVGENIJI KONDRATĚVOVI, jenž si mezi kruhy zkušeně pokryl kotouč a následně zápěstím vymetl pavučinky v pravém horním rohu hostující svatyně! Asistence: Kirill Vlasov.
     
    50:26
    Marek Jáchym se protlačil dopředu po pravé straně, žabičkou hledal svého spoluhráče u protější tyče, puk ale uklidil do své lapačky Lukáš Dusík.
     
    51:30
    Petr Kuchta hledal zpoza brány Davida Kozlíka, jenž si najížděl před bránu, dostal ale nepřesnou přihrávku za paty, kterou nedokázal zpracovat.
     
    52:09
    Po střele Havlíčkova Brodu z pravé strany končí puk v lapačce Jana Kaššáka a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    52:32
    Klášterec mohl jít dopředu, jejich počin ale narazil na neúspěch již ve středním pásmu.
     
    53:04
    Domácí kotel se baví svým chorálem a postupně skáčou všechny řady tohoto sektoru, až se nakonec rozeskákal celý kotel.
     
    53:47
    Rozehrávka Klášterce doputovala na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude před Janem Kaššákem.
     
    53:59
    Hostující gólman má puk ve své moci po střele Havlíčkova Brodu z pravé strany.
     
    54:16
    Petr Kuchta (HBR) je vyloučen na 2 minuty za sekání a domácí se teď budou bránit.
     
    54:21
    A brání se úspěšně. Bruslaři vyhráli vhazování a Miroslav Duben poslal puk ven ze svého pásma.
     
    54:38
    Nahození Klášterce sebral Miroslav Duben, posunul puk na Miroslava Třetinu, jenž odpálil puk přes všechny čáry.
     
    55:15
    Lukáš Endál sbírá cenné vteřinky v útočném pásmu, hostům se jej nedaří odstavit od kotouče.
     
    55:35
    Černý puk gumy vyletěl do hlediště, mužstva se staví k buly ve středním pásmu.
     
    56:04
    Kirill Vlasov obdržel perfektní přihrávku a ve vlastním oslabení se hnal sám na brankáře, Jana Kaššáka ale nedokázal prostřelit!
     
    56:16
    Domácí v plném počtu.
     
    56:39
    Bruslaři se ocitli v další dobré šanci, Jan Kaššák už ležel ve svém brankovišti na zádech, puk se za jeho záda ale nedostal.
     
    57:41
    Další parádní zákrok předvedl Jan Kaššák, následně se Klášterec dostal do protiútoku. Úspěšný zákrok si ale připsal také Lukáš Dusík, jenž vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    57:41
    Hostující tým se vyžádal oddechový čas a zkusí s průběhem zápasu ještě něco udělat. Vhazovat se bude po pravici Lukáše Dusíka!
     
    57:54
    Klášterec hraje bez brankáře se šesti hráči v poli a kombinuje v útočném pásmu, ke střele se ale zatím nedostal!
     
    58:18
    Igor Loginovskij se zmocnil puku a chtěl ho poslat do středního pásma, jeho oblouček byl však příliš dlouhý a je z toho zakázané uvolnění.
     
    58:53
    Kirill Vlasov ve středním pásmu mířil na bránu, jeho pokus byl ale zablokovaný.
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Bruslaři v útočném pásmu dokázali kotouč vybojovat na své hole, Jevgenij Kondratěv přihrál KIRILLU VLASOVOVI, jenž bezpečně trefil prázdnou bránu hostů! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Tomáš Ludvík.
     
    59:37
    Utkání se za potlesku domácího kotle dohrává, Jan Kaššák ale musel předvést ještě jeden zákrok lapačkou.
     
    Konec zápasu.
     
    Do závěrečné části hry se vstupovalo za nerozhodné stavu. Misky vah se nakonec poměrně jednoznačně naklopily na domácí stranu, když brzy prosadil Patrik Přidal. Následně ještě svoji troškou do mlýna přispěl Jevgenij Kondratěv a vítězství Havlíčkova Brodu potvrdil trefou do prázdné brány Kirill Vlasov. Domácí tak poprvé v soutěži vyhráli před svými fanoušky.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji příjemný prodloužený víkend. U dalších onlajnů se těším na počtenou. (20:19:25)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 3. Endál (Duben, Třetina), 8. Třetina (Endál), 35. Vlasov (Kondratěv), 46. Přidal (Kuchta), 50. Kondratěv (Vlasov), 59. Vlasov (Kondratěv, Ludvík) – 16. Deveri, 19. Hammerbauer (Jáchym, Huňady), 25. Huňady


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Kraučuk, Cejpek, Hlídek
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Kutnar) – Neuman, Žižka, Zicho, Kuncl, Drobný, Toušek – Hrdlička "C", Vrtek, Deveri, Huňady, Jáchym "A", Hammerbauer, Schönauer, Toman, Nguyen "A"

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Martin Klouda, David Urubčík

    Diváci: 406
    bahis siteleri