NY Rangers – Arizona 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (1:2 po s.n.)
Nashville – Anaheim 5:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (kon.) | Chicago – Florida 3:2 (kon.)
Vancouver – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
Anaheim Ducks
Pátek 23.10.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Colin WILSON - 5:1
     
    58:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře. Velmi pěkně sehraná přesilovka znamená vedení domácích 5:1. COLIN WILSON vystřelil do horní části branky. Khodobin neměl nárok. Asistence: Ryan Ellis, Seth Jones.
    Jiří SEKÁČ - 4:1
     
    52:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře, vůbec první pro Anaheim. Na přihrávku Ryana Keslera si sjel JÍŘÍ SEKÁČ, který střílel přesně. Hosté snižují. Asistence: Ryan Kesler, Rickard Rakell.
    Matthias EKHOLM - 4:0
     
    43:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Náádherná rána MATTHIASE EKHOLMA znamená vedení 4:0. Dostal skvělou přihrávku od Ryana Ellise. A zakončení? Bezchybné. Asistence: Ryan Ellis, Colin Wilson.
    Mike RIBEIRO - 3:0
     
    37:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je to 3:0 pro domácí. MIKE RIBEIRO uspěl opakovanou střelou. Domácí ustáli oslabení, a tak se prosazují při hře v plném počtu hráčů. Absolutorium si zaslouží oba hráči, Neal i Wilson, kteří mají lví podíl na vstřelené brance. Asistence: James Neal, Colin Wilson.
    Ryan ELLIS - 2:0
     
    32:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tlak, který si domácí vybudovali v přesilovce, se podařilo využít po jejím skončení. RYAN ELLIS si dlouhou dobu připravoval kotouč i pozici pro střelu. Eliis vstřelil svou první branku v letošní sezóně. Velkou zásluhu mají na gólu asistenti. Asistence: Mike Ribeiro, Seth Jones.
    Eric NYSTROM - 1:0
     
    23:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vedou 1:0, protože hosté udělali chybu v rozehrávce. Nystrom s Watsonem se dostali do přečíslení dva na jednoho. Watson přihrál před brankou Nystromovi, který měl zpropadeně velkou porci štěstí. Jeho střela se odrazila od výstroje brankáře a zamířila do branky. Asistence: Mattias Ekholm, Austin Watson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. Nystrom (Watson, Ekholm), 33. Ellis (Ribeiro, Jones), 37. Ribeiro (Neal, Wilson), 44. Ekholm (Ellis, Wilson), 59. Wilson (Ellis, Jones) – 53. Sekáč (Kesler, Rakell)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Ekholm, Jackman, Bartley – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Jarnkrok, Hodgson, Arvidsson – Bourque, Gaustad, Nystrom
    Anaheim Ducks: Khodobin (Andersen) – Bieksa, Lindholm, Manson, Fowler, Vätänen, Holzer – Perry, Getzlaf, Hagelin – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Santorelli, Rakell, Sekáč – Stewart, Horcoff, Maroon

    Rozhodčí: Hebert, St. Laurent – Kovachik, Sericolo
    bahis siteleri