Vsetín – Frýdek-M. 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 2:6 (kon.) | Poruba – Opava 5:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 6:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 2:3 (kon.) | Warriors Brno – Uničov 4:0 (kon.)
SHK Hodonín – Uh.Brod 8:5 (kon.) | Klatovy – Kobra 3:4 (kon.) | Karlovy Vary B – Most 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Letňany 5:8 (kon.) | Klatovy – Kobra 3:4 (kon.) | HC Boskovice – Chrudim 3:9 (kon.)
SK Karviná – Havířov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Hvězda Praha 4:3 (1:0 po s.n.) | Krkonoše – Jindř. Hradec 7:4 (kon.)
Písek – V.Popovice 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:1, 1:1, 0:4)
HC Tábor
Pátek 23.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler.
    Trenéři: Richard Cachnín a Petr Jansík.

    Hockey Club Tábor: Petřík (Michal Novák) – Hošek, Kadilak, Novotný, Vác. Prchal, Voj. Prchal, Růžek "A", Skalický, Štefan, Slavík, Hlaveš, Nehoda "A", Martin Novák, Hájek, Brož, Pejša, Pospíchal, Veřtát.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Jan Jeletz, Martin Kuřítko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:50
    Bruslaři se drželi dlouhou dobu v útočném pásmu, ale nepovedlo se jim výrazněji ohrozit Adama Petříka.
     
    01:45
    Na pravém křídle se dostal ke střele David Hubert, ale jeho zakončení jen zadunělo o betony hostujícího gólmana. Tábor se následně vydal před Kekulu, ale bez kýženého efektu.
     
    02:49
    Martin Novák projel po levém křídle do pásma a bleskově zakončil z levého kruhu. Vít Kekula jeho pokus odrazil do ochranné sítě.
     
    03:50
    Hraje se na obě strany útočně. Nyní prověřil Ondřej Hlídek střelou z levého kruhu Petříkovu pozornost. Táborský brankář obstál a podržel touš na hrudi.
     
    04:49
    Na druhé straně se Štěpánu Kadilakovi nepovedlo umístit pokus z levého kruhu mezi tři tyče. Domácí pak přebrali puk a po rychlém zakončení se blýskl rychlou vyrážečkou Adam Petřík.
     
    05:58
    Po nepovedeném ataku se vřítil do pásma Jan Brož. Jeho bleskový pokus ale zneškodnil svou rychlou lapačkou domácí muž s maskou.
     
    06:43
    Broďáci se nedokázali udržet v útočném pásmu. Po ztrátě kotouče se pustil Tábor do kombinace. Mezi kruhy nejprve promáchl Pavel Pospíchal a následná dělovka Josef Růžka od modré skončila na Kekulově vyrážečce.
     
    07:41
    Lukáš Křížek se z rohu pásma nacpal až před brankoviště, ale přízemní střelou už nedokázal propasírovat touš mezi Petříkovy betony.
     
    08:19
    Bruslaři teď řádně zakombinovali a po střele Martina Poláka z pravého křídla, kterou zachytil Adam Petřík na hrudi, vznikla menší strkanice před brankou. Zkušené duo čárových si ale poradilo.
     
    09:14
    Kohoutům se nedaří v posledních momentech přechod do útočného pásma. Po jedné takové ztrátě nahodil Marek Bancíř kotouč na teč Jakubovi Kraučukovi, ale ten nenasměroval puk směrem na bránu.
     
    10:00
    Vojtěch Prchal se prokličkoval do pásma a málem z toho byla pro domácí polízanice. Z osy kluziště ale vystřelil jen nad horní tyč Kekulovy svatyně.
     
    10:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otevírají gólový účet zápasu. Po dvou zakázaných uvolněních přišel výborně sehraný brejk. Základem bylo vyhrané buly. Po něm přišlo přiklepnutí Dominiku Kittlerovi do středního pásma, který vyslal do akce dva na jednoho Lukáše Křížka s JAKUBEM KRAUČUKEM. Druhý jmenovaný dostal puk na modré do jízdy a střelou z pravého kruhu na zadní tyč se nemýlil. Asistence: Lukáš Křížek a Dominik Kittler.
     
    11:12
    Havlíčkobrodští jsou znovu nastěhovaní před brankou Adama Petříka. Ten musel po nahození z levého křídla vytáhnout další zákrok. Kotouč schoval na hrudi.
     
    12:05
    Táborité nejprve vyhodili na icing. Následně se ale dostali do pásma, kde se snažil vyjet zpoza kasy Pavel Pospíchal, ale byl čistě odstaven a díky tomu nepodal přesnou přihrávku na modrou.
     
    13:07
    Na tahu jsou domácí. Ti vodí kotouč podle mantinelů, ale skrze dobře stínující a forčekující hosty se nedostávají do zakončení.
     
    13:48
    Jihočeši se vydali na útočný výlet, ale ten skončil na pravém mantinelu. Bruslaři využil rozhozené obrany Tábora k brejku, který zakončil střelou z pravého křídla Dominik Suchý, který ale pouze provětral Petříkovy betony.
     
    14:32
    Martin Novák se po chybě obrany dostal na ose k puku. Než stihl vystřelit, tak ho zablokoval Marek Bancíř. Bruslaři pak odpálil puk přes všechny čáry.
     
    15:40
    Na obou stranách se nedaří přihrávky. Nejprve Jakub Kraučuk nenašel najíždějícího Davida Buška a pak po nepovedeném pasu utekl Pavlu Pospíchalovi kotouč až do rohu, kde jej sebral Dominik Kittler.
     
    16:38
    Domácí se teď dobře popasovali s napadáním Tábora a mohli si vytvořit výbornou střeleckou pozici, ale jeden z hostů vypíchl kotouč tak, že dojel až na zakázané uvolnění.
     
    17:40
    Oba celky teď měly problém s přechodem modré čáry, a tak se puk komíhal ve středním pásmu. Nakonec se na pravý kruh probil Martin Polák, ale narazil se svým pokusem na připraveného Petříka.
     
    18:33
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jak domácí zaznamenali první branku po parádním brejku, tak kombinace Jihočechů byla neméně povedená a diváci v Kotlině držící palce domácímu týmu jen uznale pokyvovali hlavami. Jan Brož narazil v rohu pásma kotouč Pavlu Pospíchalovi, který pak perfektním křižným pasem skrze předbrankový prostor našel napřaženého ŠTĚPÁNA KADILÁKA, který ranou z první přišpendlil puk pod víko! Asistence: Pavel Pospíchal a Jan Brož.
     
    19:45
    Ještě se hosté pokoušeli o obrat, ale nedokázali se skrze domácí obranu dostat do zakončení. První třetina tak končí remízou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Remíza po první třetině sluší oběma mužstvům. Domácí sice měli více střeleckých pokusů a také se jako první prosadili, ale Táborité se nenechali nikterak vyvézt z míry a trpělivě si počkali na svou šanci. Tu využili a díky tomu je stav 1:1.
     
    Druhá perioda začne cca v 17:41.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Ondřej Hlídek hned po buly vjel po ose kluziště za modrou čáru. Jeho zakončení stihl jeden z táborských hráčů tečovat holí do ochranné sítě.
     
    20:38
    Na druhé straně musel dvakrát zasahovat Vít Kekula, jenž nejprve zachytil střelu z kruhu do výstroje a po nepovedeném ataku domácích zkrotil i brejk Václava Prchala.
     
    21:48
    Lukáš Křížek (HBR) s Davidem Buškem vařili s kotoučem za bránou. První jmenovaný pak nechtěně zasáhl protihráče holí do obličeje a je vykázán ven za vysokou hůl.
     
    22:11
    Pavel Pospíchal si udělal z pravého kruhu dva kroky blíže ke kase a ostře vypálil. Jeho ránu vyrazil Kekula před sebe a za pomoci svých obránců pak pokryl ještě tři dorážky!
     
    22:40
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor první přesilovku v zápase využil a dostal se tak do vedení! Martin Novák nejprve nenapálil odražený kotouč z levého křídla do poloodkryté brány, ale hosté se dostali zpět k černému kolečku a vytvořili závar. Adam Hájek nastřelil puk do brankoviště a po sérii odrazů přiklepl Pavel Pospíchal kotouč MARTINU NOVÁKOVI, jehož rána napodruhé mezi tři tyče prošla. Ačkoliv mám pocit, že puk byl pod Kekulovu lapačku ještě tečován některou z holí bránícího hráčů. Asistence: Pavel Pospíchal a Adam Hájek.
     
    23:45
    Dvakrát nyní byla přerušena hra po zákroku Adama Petříka. Ten nejprve pokryl nahození z levého kruhu a následně zneškodnil svou hrudí i střelu Dominika Suchého od modré čáry.
     
    24:39
    Domácí teď drželi Jihočechy v šachu. Michal Přibyl z levého kruhu backhandem nahodil kotouč na kasu, kde zaúřadoval Adam Petřík, který pokryl puk nadvakrát pod lapačku a znemožnil Ondřeji Hlídkovi dorážet.
     
    25:43
    Ondřej Hlídek si vybruslil zpoza brány a snažil se propasírovat puk pod klečícím gólmanem do sítě. Adam Petřík ale měl své betony pevné a kotouč za čáru nepustil.
     
    25:53
    Další závar na brankovišti přinesl trest pro hosty. Filip Novotný (TAB) je potrstán za hákování.
     
    26:31
    Tábor dokázal vyhodit, ale domácí už znovu kombinují před Petříkovou klecí.
     
    27:01
    Pár prvních zastřelovacích pokusů ještě nebezpečí nepřineslo, ale po ráně Davida Buška z pravého kruhu zazvonila za hostujícím mužem s maskou tyč!
     
    27:16
    Jihočeši odpravili kotouč k domácí svatyni. Oba celky střídaly a Bruslaři to neprovedli dvakrát šťastně. Dominik Kittler (HBR) odpykává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    28:02
    Tábor je kompletní. Ke konci hry ve čtyřech na obou stranách ještě přišel tlak od domácích, ale Adam Petřík zůstal klidný a všechny pokusy pokryl.
     
    28:50
    Vynikající Vít Kekula nyní zneškodnil backhand Vojtěcha Prchala bezprostřední blízkosti a následně pokryl ležící puk pod lapačku!
     
    29:16
    Domácí jsou kompletní. Ke konci oslabení dokázali vyhodit a zmařit následný pokus hostů o kombinaci.
     
    29:50
    Po chybě v obraně a nepřesné rozehrávce se zjevil před Kekulou Pavel Pospíchal, který ale první pokus nasměroval do domácího strážce tyčí a napodruhé byl odstaven obráncem.
     
    30:23
    Hostující tlak trval a Bruslaři se nyní provinili výhozem na zakázané uvolnění.
     
    30:49
    Jihočeši se teď mocně snažili o průnik do zakončení, ale dobrý forčekink domácích jim v tom zabránil. Kotouč pak navíc po teči obránce vyskočil až do ochranné sítě.
     
    31:36
    Jednoduché nahození Václava Prchala zle zatopilo domácímu gólmanovi. O nerovnost na ledě totiž vyskočilo a tak tak ho Kekula zpacifikoval betonem. Následně přišla vlna několika pokusů o propálení rozhozené domácí obrany, ale hosté se nedokázali srovnat a trefit pořádně prostor mezi třemi tyčemi.
     
    32:21
    Následný nápor je ukončen zašlápnutím kotouče. Domácí střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    33:11
    Dobrá práce obránců na obou stranách nyní zabránila, aby kouzlení s kotoučem přineslo nebezpečné ohrožení té či oné brány.
     
    33:57
    Michal Přibyl zachytil na pravém mantinelu kotouč a cpal jej Martinu Polákovi na osu kluziště, ale domácímu hráčovi přeskočil puk hokejku.
     
    34:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Havlíčkobrodští hokejisté si vytvořili tlak a drželi svého soupeře v šachu. Lukáš Motl pak vybojoval na levém hrazení kotouč, který naservíroval na modrou čáru, odkud vypálil DOMINIK SUCHÝ. Jeh střela prošla hloučkem těl před Adamem Petříkem a zaplula mezi gólmanovými betony až do sítě! Asistence: Lukáš Motl.
     
    35:35
    Střelecké pokusy se na obou stranách rojí jako hejna včel. Václav Prchal na levém kruhu ztroskotal na Kekulově vyrážečce a na druhé straně si třikrát zaúřadovaly Petříkovy bystré betony.
     
    36:21
    Famózní Adam Petřík nyní podržel Tábor! Lukáš Křížek dostal přihrávku na brankoviště, ale hostující muž s maskou se dokázal, byť byl vyjetý, převalit na brankovišti a Křížkovo zakončení zneškodnit!
     
    36:55
    Táborským se nepovedlo projít přes modrou čáru a domácím se otevřel prostor pro brejk, který ale nevyužili a kotouč sebrali Jihočeši.
     
    37:50
    Hop sem. A zase hop tam. Toť putování kotouče v posledních momentech. Oba týmy hrají poněkud rozhárale a nedokáží si vytvořit pořádnou střeleckou pozici. Ba co více, vybojovat si útočné pásmo.
     
    38:27
    Nyní se to Bruslařům povedlo po nahození na Petříka, který udržel kotouč na hrudi. Po krátké kombinaci vystřeli po Hubertově námazu od modré Michal Semrád, ale našel jen klín pohotového táborského brankáře.
     
    38:51
    Domácí prohospodařili brejk dva na jednoho, když Ondřej Hlídek nepřesnou nahrávkou poslal Jakubu Kraučukovi kotouč jen na paty.
     
    39:22
    Jihočeská ekipa předvedla důraz na brankovišti a výsledkem byla práce pro Víta Kekulu, který musel nejprve vyrazit střelu a následně pokrýt puk před dotírajícími hosty.
     
    39:45
    Ještě na druhé straně vystřelil z levého kruhu Lukáš Křížek, ale puk nacpal jen do Petříkových betonů, od nichž se odrazil kotouč na Davida Buška, který vyprášil jen gólmanovu lapačku!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Táborští dokázali využít přesilovku a dostat se do vedení. Následný nápor ale nepřinesl další gól v Kekulově síti, a tak dostali prostor domácí, kteří se prosadili střelou od modré.
     
    Druhá perioda začne cca v 18:28.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Na obou stranách došlo k zajímavým útokům, ale ani jeden z nich neskončil přesnou střelou. Oba gólmani se tak jen sklouzli a zkontrolovali, že puk letěl nad.
     
    41:14
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo se podruhé v utkání dostává do vedení! Po střele od modré čáry, která byla před Kekulou sražena bleskově vypíchl puk na volného ROBERTA PEJŠU Filip Novotný a táborský hráč před sebou měl téměř celou klec prázdnou. Vít Kekula se snažil a skočil po puku, ale ten dokázal jen tečovat a trochu zbrzdit. Asistence: Filip Novotný.
     
    42:40
    Po několika nevyvedených ostrých pokusech hostujícího mužstva se také domácí ekipa odhodlala k útoku. Ten ale skončil jen na brankovišti, kde zaúřadovali táborští beci.
     
    43:45
    Hraje se ve vysokém tempu a dění se přelévá od jedné branky ke druhé. Bohužel, krom gólu na 3:2 mají zatím střelci obou týmů nepřesně seřízená mířidla na hokejkách.
     
    44:38
    Bruslaři se drželi dlouhou dobu před maskovaným mužem hostů, ale k ohrožení jeho svatyně to nevedlo. Adam Petřík pouze kontroloval hru před sebou.
     
    45:55
    Vít Kekula přesušil dlouhou výhodu pohotovým zákrokem lapačkou po střele od mantinelu. Rozhodčí následně vylučuje Ondřeje Hlídka (HBR) za podražení.
     
    46:28
    Domácí strážce tří červených tyčí vykopl střelu z levého kruhu do rohu, odkud byl kotouč odpálen až na protější pól kluziště.
     
    47:13
    Táborští zdrařile kombinovali a vše se snažili cpát na branku, ale většina pokusů tam ani nedolétla, jelikož byla zblokovaná. Následně vysvobodil Bruslaře ze zajetí Lukáš Křížek.
     
    47:56
    Bruslaři jsou v plném počtu. V závěru oslabení znovu pošetřili nějaké ty vteřinky vyhozením puku z pásma.
     
    48:28
    Domácím se nepovedl pokus o brejk. Na druhé straně bylo nahození Štěpána Kadiláka zastaveno hokejkou Dominika Suchého.
     
    49:32
    Oběma mužstvům se sice daří nahazovat puky do pásma, ale už nejsou tak rychlá, aby je dojela. Proto se nyní hra soustřeďuje především do středního pásma.
     
    50:25
    Jihočeši si rotací na pravém kruhu vytvořili tlak, po němž nahazoval Václav Prchal kotouč na brankoviště svému bratrovi Vojtěchovi. Obránci domácích ale vše dokázali zpacifikovat, stejně tak bravurně, jako Kekula následnou ránu od modré.
     
    51:21
    Domácí jsou zatlačeni do obranného pásma. Dobře se jim ale daří blokovat táborské pokusy o střelbu. Jako jediný tak po vyjetí zpoza klece vypálil Jan Brož, ale ten našel jen Kekulovu vyrážečku.
     
    52:12
    Po ostrém pokusu od modré, který zaduněl na zadní mantinel se kotouč od prken odrazil na protilehlý roh brankoviště, kam včas skočil Vít Kekula, který zalehl puk před dojíždějícím Davidem Nehodou, na kterého by zívala prázdná klec!
     
    52:42
    Radek Veřtát se dostal na levém kruhu ke střele, kterou ale orazítkoval jen klouzající beton domácího muže s maskou.
     
    53:47
    Domácí se neudržel v pásmu a na druhé straně se otevřel prostor pro Kohouty. Těm se ale nepodařilo vymyslet nic zajímavého. Budou mít ale další šanci, protože za zdržování hry je vyloučen Michal Semrád (HBR), který poslal kotouč ve snaze vyhodit jej ven z pásma mimo hrací plochu.
     
    54:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši odskakují na rozdíl dvou gólů a podruhé se prosazují v přesilové hře. Vít Kekula nejprve zneškodnil střelu od modré čáry a havlíčkobrodská ekipa se osvobodila. Pak ale přišel brejk, po kterém hosté udeřili, když PAVEL POSPÍCHAL ranou z osy kluziště pokořil domácího muže s maskou střelou přesně umístěnou nad beton. Domácí střídačka protestuje, ale po pravdě řečeno jsem viděl až střelu, nikoliv to, proč se domácí čílí. Bez asistence.
     
    54:36
    Jakub Kraučuk se na modré čáře vyhýbal obránci a puk si kolem jeho hokejky prohodil přes modrou čáru. Rozhodčí vše viděl a odpískal ofsajd.
     
    55:17
    Bratři Prchalové nyní vykombinovali za brankou možnost na střelu od modré. Tu ale Vít Kekula dobře viděl a vykopl ji do ochranné sítě.
     
    55:31
    Jakub Kraučuk lehce nahodil puk na branku a David Bušek jej tečoval. Kotouč ale jen ladně přeletěl stojícího Petříka i jeho horní tyč.
     
    55:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborští zřejmě definitivně rozhodují zápas, protože přidávají pátou branku. Pavel Pospíchal sebral v rohu pásma puk a posunul jej ŠTĚPÁNU KADILÁKOVI. Ten se rozjel, objel klec a trefil jen beton bleskově se přesunuvšího Víta Kekuly. Následně dostal táborský hráč až příliš prostoru, když si vyražený kotouč přebral, vybruslil na osu a ranou do vinglu zavěsil. Asistence: Pavel Pospíchal.
     
    56:37
    Adam Petřík přerušil závar na brankovišti tím, že ukryl puk ve výstroji. Následně vznikla menší strkanice, ale vše se obešlo bez trestů.
     
    56:47
    Martin Novák projel na pravý kruh a rychlou střelou vyprášil Kekulovy betony. Následně se dostal k dorážce Vojtěch Prchal, který ale z úhlu našel jen přemisťujícího se gólmana.
     
    57:17
    Vojtěch Prchal znovu v akci. Tentokrát si od prken vybruslil až na osu, ale domácí gólman si jej dobře vybruslil a jeho následnou střelu pokryl na hrudi.
     
    57:43
    V útoku jsou domácí. David Hubert vystřelil z pravého kruhu, ale jeho přízemní zakončení skončilo jen na betonech pozorného Adama Petříka.
     
    58:25
    Jan Brož unikal po pravém křídle sám na Víta Kekulu, který se nenechal zmást pohybem a jeho backhand na bližší tyč vyrazil lapačkou. Následně si připsal úspěšný zákrok proti střele z osy kluziště, jejímž autorem byl Robert Pejša.
     
    58:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól pro domácí, který bude zřejmě definitivní tečkou za utkáním Robert Pejša vyhrál vhazování a puku se chopil DAVID NEHODA, který ho z kruhu napálil na bližší tyč, kde klečel domácí gólman. Kotouč si to škrtl o jeho lapačku a zaplul pod horní tyč! Asistence: Robert Pejša.
     
    59:50
    Domácí se ještě snaží alespoň o třetí gól v síti Adama Petříka, ale jejich pokusy jsou nepřesné, či jsou blokovány obránci.
     
    Konec zápasu.
     
    Duel je u konce. Tábor se v samotném závěru rozstřílel a poslední pětiminutovku proměnil ve svou střeleckou exhibici. Díky tmu si tak odváží z Kotliny cenné vítězství, jehož výše ale neodpovídá průběhu zápasu.
     
    Od nás z Kotliny je to vše. Hezký večer (ať doma či v hospodě u pivka) přeje a u dalších onlajnů se těší na počtenou Richard Wagner. (19:00:24)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Kraučuk (Křížek, Kittler), 35. Suchý (Motl) – 19. Kadilák (Pospíchal, Brož), 23. Martin Novák (Pospíchal, Hájek), 42. Pejša (Novotný), 55. Pospíchal, 56. Kadilák (Pospíchal), 59. Nehoda (Pejša)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler.
    Trenéři: Richard Cachnín a Petr Jansík.

    HC Tábor: Petřík (Michal Novák) – Hošek, Kadilak, Novotný, Vác. Prchal, Voj. Prchal, Růžek "A", Skalický, Štefan, Slavík, Hlaveš, Nehoda "A", Martin Novák, Hájek, Brož, Pejša, Pospíchal, Veřtát.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri