Chabarovsk – Novokuzněck 3:4 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Omsk 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:5 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Avangard Omsk
Úterý 17.11.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr PĚREŽOGIN - 1:3
     
    34:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Otřepané klišé nedáš-dostaneš se znovu potvrdilo a Omsk zvyšuje své vedení! Michejevova rána se od břevna odrazila na hůl ALEXANDRA PĚREŽOGINA, který se štěstím dostrkal touš za čáru! Asistence: Ilja Michejev.
    Děnis KULJAŠ - 1:2
     
    29:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    No, tak to bylo rychlé, vyrovnaný stav vydržel jen pár desítek sekund! Paršin našel na modré napřaženého DĚNISE KULJAŠE, který tvrdou bombou pod břevno nedal Ježovovi šanci! Asistence: Děnis Paršin, Ilja Zubov.
    Anton BURDASOV - 1:1
     
    28:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nikým nehlídaný ANTON BURDASOV projel jako nůž máslem do útočného pásma a z ostrého úhlu vypálil na bližší tyč, kterou si Furch nedokázal dostatečně pokrýt a kotouč skončil až v síti! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Alexandr Barabanov.
    Sergej ŠIROKOV - 0:1
     
    21:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se z ojedinělé akce ujímají vedení! Kovalčuk zaváhal na útočné modré a elitní formace Omsku se vydala do rychlého protiútoku, na jehož konci stál SERGEJ ŠIROKOV, který usměrnil přesný Eratův pas za bezmocného Ježova! Asistence: Vladimír Sobotka, Martin Erat.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 29. Burdasov (Vojnov, Barabanov) – 22. Širokov (Sobotka, Erat), 30. Kuljaš (Paršin, Zubov), 35. Pěrežogin (Michejev)


    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Čudinov, Jakovlev, Vojnov, Judin, Rukavišnikov, Kalinin, Zubarev – Koskiranta, Lindström, Kovalčuk – Dadonov, Šipačjov, Gusev – Kablukov, Burdasov, Barabanov – Ponikarovskij, Arťuchin, Kadějkin – Chochrjakov.
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Lekomcev, Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kulik, Vasiljev – Sobotka, Širokov, Erat – Popov, Pěrežogin, Michejev – Lemťugov, Paršin, Zubov – Petrov, Černikov, Gurjanov – Gluchov.

    Rozhodčí: Bondar, Gofman – Medveděv, Sazonov

    Diváci: 11955
    bahis siteleri