Chabarovsk – Novokuzněck 3:4 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Omsk 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 17.11.2015, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jegor DUGIN - 4:2
     
    59:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté neudrželu pásmo a směrem dopředu se vydali domácí. JEGOR DUGIN ve středu plochy puk bekhendem poslal směrem na branku, kterou trefil! Asistence: Dmitrij Sajustov.
     
    51:33
    Konstantin Alexejev nyní oslabuje svůj celek. Domácí mají přesilovku.
    Stepan SANNIKOV - 3:2
     
    46:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže Novosibirsk vrací úder! Po rychlé akci se do útoku dostal STEPAN SANNIKOV, který přízemní střelou dokázal překonat Nalimova! Asistence: Igor Fefelov, Sergej Šumakov.
    Konstantin MAKAROV - 3:1
     
    46:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nejdříve Maxim Šalunov nedokázal trefit prázdnou branku, a tak přišel trest. KONSTANTIN MAKAROV je mužem zápasu, byl již u třetí branky. Nyní se individuálně prodral až před branku, odkud se mu pvoedlo překonat Saláka! Asistence: Ivan Glazkov, Nikita Lisov.
     
    43:49
    Jenže všechno končí hodně rychle. Podsenďjalov vyrážel do protiútok, ale do jeho šance jej nepustil Konstantin Alexejev, který je vyloučen na dvě minuty.
     
    43:31
    Nikita Lisov jde dnes snad potřetí na trestnou lavici. Následuje přesilovka pro hosty. Velká šance na vyrovnání.
     
    38:27
    Skórovat ale mohli domácí! Nikita Lisov dostal puk na levou stranu, odkud se prodral až před branku, kde se mu ovšem nepovedlo obejít Saláka, který mu padl pod nohy.
    Arťom VOROŠILO - 2:1
     
    35:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Až jsem to zakřikl. Do rychlého útoku se dostal Calle Ridderwall, který následně posunul puk před branku na volného ARŤOM VOROŠILA, který bekhednem skóroval! Asistence: Calle Ridderwall, Tomáš Vincour.
     
    30:48
    Následně byl stejný hráč u mantinelu ošklivě atakován Nikitou Lisovem, který může být rád, že vidí jen dvouminutový trest.
    Konstantin MAKAROV - 2:0
     
    24:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Následně se ale stejnému hráči daří skórovat! KONSTANTIN MAKAROV dostal puk od Alexandra Kuzněcova a rychle obkroužil branku a puk zasunul do sítě! Asistence: Alexandr Kuzněcov.
     
    23:26
    Ovšem síly se na ledě vyrovnají. Pronikajícího domácího hráče nechtěl pustit do úniku Vitalij Menšikov.
     
    23:00
    Maxim Mamin následně oslabuje svůj celek podruhé zasebou. Novosibirsku bude tedy přesilovka pokračovat i nadále.
     
    22:43
    To nyní mohl změnit Sergej Šumakov! Ten si najel před brankáře, kterému již dělal kličku, ale záhadným způsobem puk do klece nedostal!
     
    20:55
    Za zákrok za Salákovo brankou je potrestán Kirill Voronin, jenž Gimajeva za brankou přidržel.
    Oskars BARTULIS - 1:0
     
    16:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím se nakonec daří dát z této situace první branku. Po přesilovkovém ťukecu se prosazuje kapitán OSKARS BARTULIS, jenž dostal přihrávku zpoza branky a z prostoru mezi kruhy překonal bezmocného Saláka! Asistence: Konstantin Makarov, Arťom Podsenďjalov.
     
    16:18
    A nakonec ta přesilovka bude dvojnásobná. Sergej Gimajev vyhodil puk z ledové plochy, ale ještě předtím zasáhl helmu hráče a puk skončil jen v síťce. Velká chyba od rozhodčích.
     
    15:28
    Igor Fefelov ale ukončuje početní výhodu svého celku dříve. Admiral se vydal do útoku, kde právě Fefelov fauloval jednoho z hráčů.
     
    14:45
    Následně se před branku krásně dostal Andrej Meszároš, jenž si puk před brankou připravil na střelu do šibenice, ale tu se mu nakonec nepovedlo trefit!
     
    13:48
    Následovat bude také první početní výhoda pro hosty. Za hákování je potrestán Nikita Lisov, na kterého byl právě první faul zápasu na druhé straně.
     
    13:44
    Do další šance se dostal Sergej Šumakov, který dostal puk na levý kruh, odkud mířil na přední tyč pod břevno. Branku Nalimova ale jen těsně přestřelil! Obrovská šance pro hosty...
     
    11:27
    Poté se ale do velké šance prodral Igor Fefelov, který si najel před branku, ale pozorného Nalimova se mu nad rameno nepovedlo překonat!
     
    07:19
    Do první vážnější šance se dostával Nikita Lisov, který byl ale v nejdůležiějším momentu, před brankou, zahákován hostujícím hráčem, a tak mají domácí první přesilovou hru.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Bartulis (Makarov, Podsenďjalov), 25. Makarov (Kuzněcov), 47. Makarov (Glazkov, Lisov), 60. Dugin (Sajustov) – 36. Vorošilo (Ridderwall, Vincour), 47. Sannikov (Fefelov, Šumakov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Bartulis, Kosmačjov, Rafikov, Glazkov, Lisov, Mnacjan – Makarov, Kuzněcov, Podsenďjalov – Lugin, Dugin, Voronin – Alševskij, Alexandrov, Sajustov – Mamin, Ugarov, Gorškov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Meszároš, Alexejev, Gimajev, Ignatovič, Vereščagin, Mišarin, Naumov – Ridderwall, Gubin, Vincour – Šumakov, Sannikov, Fefelov – Bobrov, Kopějkin, Butuzov – Žafjarov, Šalunov, Vorošilo

    Rozhodčí: Kadjorov, Soin – Kučava, Novikov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri