NY Islanders – Arizona 5:2 (kon.) | Carolina – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 4:3 (po pr.)
Ottawa – Detroit 3:4 (po pr.) | Florida – Tampa 1:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Winnipeg Jets
Úterý 17.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David BACKES - 3:2
     
    24:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tohle utkání nás velice baví, Blues si berou ztracené vedení zpět! DAVID BACKES si vyměnil puk s kolegou Steenem, následně si před Hutchinsonem přehodil puk do bekhendu a ukázkovour ranou nad lapačku nedal strážci svatyně Tryskáčů šanci zasáhnout! Asistence: Alexander Steen, Kevin Shattenkirk.
    Bryan LITTLE - 2:2
     
    22:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí Bluesmany, Winnipeg přidává druhou branku v rozmezí šestatřiceti vteřin! Po Gunnarssonově zaváhání v rohu kluziště se puku ujal Perreault, zvedl hlavu a předložil jej zcela neobsazenému BRYANU LITTLEOVI, který pěknou ranou z mezikruží překonal bezmocného Allena! Asistence: Mathieu Perreault, Anthony Peluso.
    Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    22:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    No vida, hosté snižují na rozdíl jediné branky! Winnipeg zatlačil svého soupeře, puk se po přihrávce od Burmistrova nakonec dostal na modrou čáru k DUSTINU BYFUGLIENOVI, jenž tvrdou ranou, kterou ještě těsně před Allenem tečoval domácí bek Bouwmeester, propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Alexander Burmistrov.
    David BACKES - 2:0
     
    14:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka a domácí vedou už o dvě branky! Tarasenko v rohu kluziště vybojoval touš, přenechal jej Shattenkirkovi, jenž parádním pasem před branku oslovil DAVIDA BACKESE a kapitán Blues si tváří v tvář Hutchinsonovi poradil na jedničku! Asistence: Kevin Shattenkirk, Vladimir Tarasenko.
    Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    05:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se poměrně brzy dostávají do vedení! Parayko po vyhraném vhazování přiťukl touš VLADIMIRU TARASENKOVI, který si s ním nabruslil mezi kruhy a nekompromisní ranou prostřelil Hutchinsona! Asistence: Colton Parayko, David Backes.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Tarasenko (Parayko, Backes), 15. Backes (Shattenkirk, Tarasenko), 25. Backes (Steen, Shattenkirk) – 23. Byfuglien (Burmistrov), 23. Little (Perreault, Peluso)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Edmundsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen, Backes "C", Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Brouwer – Pääjärvi, Gomez, Fabbri – Welsh, Brodziak, Upshall
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers, Pardy, Byfuglien, Stuart, Trouba – Perreault, Little, Wheeler – Ladd "C", Scheifele, Ehlers – Thorburn, Lowry, Stafford – Peluso, Copp, Burmistrov

    Rozhodčí: Mark Lemelin, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Trent Knorr
    bahis siteleri