Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
3:7 (0:1, 0:2, 3:4)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 08.01.2016, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Novokuzněck nakonec po divoké třetí třetině podlehl Metallurgu Novokuzněck 3:7!

    První třetina nabídla velmi rychlý vstup hostujícího celku, který se dostal již v páté minutě zásluhou Tomáše Filippiho do vedení. Následně se hráč často přerušovala, a rozhodčí hodně vylučovali. Žádná další branka však k vidění bohužel nebyla!

    Druhá třetina nabídla jasnou převahu hostujícího celku, který začal potvrzovat roli favorita! Ve 29. minutě se Magnitogorsk dočkal druhé branky, to když se prosadil Alexander Sjomin. Na další branku čekali diváci až do 36. minuty, kdy se prosadil Arťjom Železkov. V závěru třetiny byl domácí Metallurg hodně nebezpečný, avšak prosadit se nedokázal!

    Ve třetí třetině však odstartoval gólové hody Rafeal Batyršin! Na jeho branku ještě navázal Tomáš Filippi s Alexejem Bereglazovem, a Magnitogorsk vedl již 6:0! Domácí celek to však nevzdal po brankách Kirilla Kaprizova, Ilji Musina a Ignata Zemčenka to rázem bylo o tři branky! V závěru se však trefil do prázdné Jevgenij Timkin, který pečetil vítězství svého týmu!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Robert Kousal (NOV) – 0+1, 1 střela, TOI – 17:09
    Tomáš Filippi (MET) – 2+0, 7 střel, TOI – 17:51
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 16:58

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (13:25:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Hra je ještě přerušena, neboť za brankou byl ostře atakován Sergej Těreščenko, kterého poslal na mantinel ostrým zákrokem Romanov! Hostující obránce by však měl být v pořádku ...
     
    59:07
    Hostující celek je již navíc v plném počtu, a Tomáš Filippi je zpět na ledové ploše!
     
    58:38
    V útočném pásmu se však ještě usadil domácí Novokuzněck, a nebezpečně střílel Lebeděv. Jeho ránu však dokázal Košečkin vyrazit!
    Jevgenij TIMKIN - 3:7
     
    58:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teď už je však vše jasné! Za obranu Novokuzněcku se dostal JEVGENIJ TIMKIN, který najížděl sám na opuštěnou branku, a nemýlil se! Bez asistence.
     
    57:52
    Magnitogorsk si však počíná při oslabení velmi dobře, a již dvakrát vyhodil kotouč z vlastní třetiny!
     
    57:01
    Domácí celek riskuje vše, a zkouší to v šesti hráčích v útočném pásmu!
     
    57:01
    Domácí Metallurg si ještě v samotném závěru zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Tomáš Filippi, který ve středním pásmu podrazil pronikajícího Semjonova!
     
    56:36
    Do středního pásma dostal přihrávku Plotnikov, který se chtěl dostat do útočného pásma. Ostrým hitem ho však poslal k zemi Oskar Osala!
     
    56:03
    Do útočného pásma nabruslil domácí Kaprizov, který následnou střelou zápěstím chtěl překvapit Košečkina. Ruský brankář však dokázal zasáhnout!
     
    55:26
    Metallurg je velmi aktivní, a pokouší se ještě velmi rychle snížit na rozdíl dvou branek. Hostující celek rozhodně nepůsobí suverénním dojmem, a v obraně dělá velké chyby!
     
    54:41
    Magnitogorsk působí v posledních minutách opatřeným dojmem, čehož se domácí celek pokouší využít!
     
    54:35
    Do další šance domácího celku se dostal Alexej Dostojnov, který střílel z mezikruží. Tentokrát už však Košečkin dokázal zasáhnout!
    Ignat ZEMČENKO - 3:6
     
    53:21
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    I kdyby dnes Novokuzněck na body nedosáhl, tak za tuto snahu si zaslouží velkou pochvalu! Domácí celek ani za stavu 0:6 nic nezabalil, a snižuje na rozdíl tří branek! Za brankou se dokázal uvolnit Plotnikov, který našel před brankou zcela volného IGNATA ZEMČENKA, který přesnou střelou do růžku překonává Košečkina! Asistence: Kirill Lebeděv
     
    52:48
    Domácí celek je v posledních minutách velmi aktivní, a ještě zkouší se současným stavem něco udělat. Pozorná obrana Metallurgu však zatím drží svého soupeře ve středním pásmu!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 50. Kaprizov (Kousal), 52. Musin (Semjonov), 54. Zemčenko (Lebeděv) – 5. Filippi, 29. Sjomin (Kaletnik, Platonov), 36. Železkov, 42. Batyršin (Sjomin), 45. Filippi (Zaripov), 49. Bereglazov (Wolski), 59. Timkin


    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (42.Karejev) – Farichild, Manuchov, Glebov, Nekolenko, Amirov, Ščukin, Skutar – Kousal, Poliščuk (A), Kaprizov – Lebeděv, Zemčenko, Plotnikov – Dostojnov, Romanov (C), Jerdakov – Musin, Makarenko, Semjonov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Lee (A), Antipin, Osipov, Bereglazov, Batyršin, Těreščenko, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov, Filippi, Osala – Železkov, Sjomin, Kosov (A) – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Gustev, Jeřábek – Musjur, Sadovnikov
    bahis siteleri