Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (4:0, 1:2, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 08.01.2016, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Amur Chabarovsk dokázal v domácím prostředí porazít Traktor Čeljabinsk 5:3!

    První třetina dnešního zápasu nabídla velmi povedený výkon Chabarovsku, který pravděpodobně rozhodl o dnešním zápase již v první třetině. Hned v první minutě se dostal Amur do vedení zásluhou branky Tomáše Zohorny! Domácí však nepolevili, a o pět minut později skóre navýšil Dmitrij Tarasov. Pavla Francouze vyhnala z branky branka Rinata Ibragimova z deváté minuty! To však ještě nebylo vše, a po obdrovské chybě hostující obrany se prosadil podruhé v tomto zápase Tomáš Zohorna!

    Ve druhé třetině jsme viděli další branky, a hra byla velmi vyrovnaná. Ve 26. minutě sice domácí Alexej Bjavalcev navýšil skóre na 5:0, nicméně hostující celek se nevzdal! O chvíli později dokázal snížit Maxim Jakucenja přesnou střelou k tyči! Druhá třetina se již pomalu blížila ke svému konci, poté však tečoval střelu Osnovina Martin Růžička, a snížil na 2:5!

    Hned na začátku třetí třetiny dokázal Traktor snížit na rozdíl dvou branek zásluhou Arťjoma Borodkina, kterému výrazěn pomohl brankář Pečurskij, který si srazil puk do branky! Víc už však Traktor nestihl, a Amur své vedení udržel!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, TOI – 23:32
    Tomáš Zohorna (CHA) – 2+1, 4 střely, TOI – 15:31
    Pavel Francouz (CLJ) – 3 obdržené branky, střídal v desáté minutě zápasu
    Martin Růžička (CLJ) – 1+0, 3 střely, TOI – 16:16

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (11:00:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Vasilij Demčenko je na střídačce, a Traktor to ještě v samotném závěru zkouší bez brankáře!
     
    59:22
    Maxim Jakucenja to udělal velmi dobře v útočném pásmu, kde se dokázal uvolnit, a vystřelit. Jeho rána však mířila nakonec mimo!
     
    58:50
    Hráči Amuru se po dobrém napadání dokázali dostat ke kotouči, a v útočném pásmu nebezpečně střílel Račjov. Jeho ránu však dokázal lapit Demčenko!
     
    58:28
    Až teď se hostům podařilo dostat ke kotouči, a zatahují hru do útočného pásma. Domácí celek však velmi dobře brání!
     
    58:04
    Hostující Čeljabinsk se zatím nemůže dostat ke kotouči, tudíž nemůže dojít k případné hře bez brankáře!
     
    57:17
    Chabarovsk mohl zamířit do útočného pásma, avšak na pravé straně podklouzl Dedunov, a domácí celek nemohl přejít do útočného pásma, jinak by se pískal ofsajd!
     
    56:44
    Domácí celek má navíc kotouč ve vlastním pásmu, kde jej za brankou drží Zub. Ruský obránce čeká na dostřídání svých spoluhráčů!
     
    56:22
    Chabarovsk však Traktoru velmi rychle vzal vítr z plachet, a sám kombinuje v útočném pásmu, a chytře šetří čas!
     
    55:31
    V závěru dnešního zápasu Čeljabinsk přidal na aktivitě, a pokouší se co nejrychleji vstřelit snižující branku. Domácí obrana však pracuje velmi dobře!
     
    53:32
    Aktivní domácí celek se dobrým pohybem dostal ke kotouči, a následně také do zakončení v útočném pásmu. Z mezikruží nebezpečně střílel Bergfors, avšak Demčenko zasáhl!
     
    53:03
    Kokujov posísal křížnou přihrávku v útočném pásmu, nicméně to přehnal, a puk skončil na střídačce domácí celku!
     
    52:36
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Jegor Martjonov. Jeho střela však skončila v lapačce připraveného Pečurského!
     
    52:00
    Další obrovská šance domácího celku! Do protiútoku se dostal Bergfors, který přiťukl kotouč pro osamoceného Dmitrije Tarasova, který udělal povedenou kličku, avšak jeho střelu dokázal Demčenko skvělým zákrokem pravým betonem udržel před brankovou čárou!
     
    51:19
    Čeljabinsk v posledních minutách již není tolik aktivní, jako na začátku třetí třetiny. Iniciativu v posledních minutách převzal domácí celek!
     
    50:09
    Ve vlastním pásmu chyboval Martjonov, který daroval kotouč Vladislavu Ušeninovi. Ruský útočník našel před brankou svého bratra Vjačeslava, tomu však zakončení nesedlo, a poslal kotouč nad branku!
     
    49:40
    Jevgenij Gračjov předvedl v útočném pásmu povedenou individuální akci, když si z levého kruhu vybruslil až před Demčenka. Jeho následné zakončení však ruský brankář kryl!
     
    49:22
    Do dašlí šance se dostal domácí celek! Dmitrij Tarasov nahodil kotouč do pásma, a ten se od mantinelu odrazil před branku, kde číhal český útočník. Jeho pohotovou ránu však Demčenko lapil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Zohorna (Bergfors, Aliu), 6. Tarasov (Zohorna), 10. Ibragimov (Pervušin, Aťjušov), 14. Zohorna, 26. Bjavalcev (Vj. Ušenin, Aťjušov) – 27. Jakucenja (Borodkin), 40. Růžička (Osnovin, Martjonov), 42. Borodkin


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Alikin) – Aliu, Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář (A) – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), LItovčenko – Vj. Ušenin, Bjavalcev, Vl. Ušenin – Pervušin, Wandell, Želežnov
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (10.Demčenko) – Martjonov, Novák, Borodkin, Denisov, Šinin, Quint, Petrov (A), Klimontov – Popov, Rybakov, Glinkin – Kručinin, Pestunov (A), Jakucenja – Gubarev, Šarov, Kokujov – Růžička, Osnovin, Zinovjev

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Palej, Raming
    bahis siteleri