Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Pátek 08.01.2016, 15:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Ve hvězdné ruské bitvě porazilo CSKA Moskva SKA Petrohrad poměrem 4:2!

    První třetina nabídl dle očekávání velmi atraktivní hokej! Do utkání vstoupil lépe hostující Petrohrad, který se již v deváté minutě dostal do vedení zásluhou šťastné branky Alexandera Kadějkina! SKA mělo poté k dispozici přesilovou hru, kterou sehrálo parádně, a na jejím konci byla i branka Nikity Guseva!

    Druhá třetina nabídla výrazně lepší výkon domácího celku! CSKA na svého soupeře vlétlo, a hned ve 22. minutě dokázalo snížit po brance Alexandera Radulova! Moskevský celek byl nadále nebezpečný, a z tlaku domácí celek vybojoval vyrovnávací branku, kterou vstřelil Igor Makarov! Ve druhé polovině druhé třetiny mělo CSKA ještě k dispozici dvě přesilové hry, avšak prosadit se již nedokázalo!

    Na začátku třetí třetiny poslal CSKA dvě rychlé rány, a po brankách Bogdana Kiseleviče a Dmitrje Kugryševa vedlo už o dvě branky! Petrohrad měl ještě v závěru své šance, avšak snížit již nedokázal!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (17:22:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Z levé strany poslal kotouč před branku Vadim Šipačjov, jehož pokus se ještě pokoušel dorážet Steve Moses! Viktor Fasth však udržel kotouč pod lapačkou!
     
    59:12
    SKA to pochopitelně zkouší bez brankáře, a uvidíme, zda-li se hostům hra bez brankáře vyplatí!
     
    59:06
    V závěru si hostující celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Sergej Andronov, a SKA má ještě malou šanci na vyrovnání!
     
    58:48
    Hostům se nepodařilo usadit v útočném pásmu, a dopředu vyrazil Igor Makarov, jehož střela nakonec skončila mimo!
     
    58:21
    Čas běží, a hostující celek má již jen opravdu malou naději na vyrovnání! CSKA navíc hraje velmi dobře takticky, a svého soupeře drží ve středním pásmu!
     
    57:52
    Petrohrad se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a komibnuje! Zatím se však do zakončení nedostal!
     
    57:33
    Z pravé strany nebezpečně vystřelil hostující Dadonov, jehož střelu však dokázal Viktor Fasth vyrazit!
     
    57:04
    SKA sice prohrálo vhazování ve vlastní třetině, nicméně Kiselevičovi následně nevyšla rozehrávka, a poslal kotouč na zakázané uvolnění!
     
    56:36
    Domácí celek se v poslední době dostává pod tlak, a tentokrát musela obrana CSKA poslat kotouč na zakázané uvolnění!
     
    56:09
    První formace SKA se dokázala udržet v útočném pásmu, a od modré čáry to tvrdě zkoušel Vojnov. Jeho ránu se pokoušel tečovat Kovalčuk i Bučněvič, avšak Fasth dokázal zasáhnout!
     
    55:44
    Za domácí branku zatáhl kotouč mladý Pavel Bučněvič, který následně hledal Kovalčuka. Ruský reprezentant si však najížděl do jiného prostoru!
     
    54:59
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a i v plném počtu zatlačil svého soupeře. Do zakončení se však CSKA nedostalo, a hosté následně vyhazují!
     
    54:15
    Přesilová hra hostujícího celku je u konce, to však zřejmě nezaregistroval Naumenkov, kterému se nepovedla rozehrávka, a kotouč poslal na zakázané uvolnění!
     
    53:40
    Petrohrad se velmi rychle vrátil do útočného pásma, a po přihrávce Dadonova se v mezikruží ocitl osamocený Kovalčuk. Jeho střela však branku Fastha minula!
     
    53:06
    Až teď se na modré opel do kotouče Vadim Šipačjov. Jeho ránu však zablokoval pohotový Junkov, od kterého se kotouč odrazil do středního pásma!
     
    52:36
    Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje. Zatím se však hostující SKA ke střele nedostalo!
     
    52:06
    Petrohradští si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici usedá Jevgenij Korotkov, který nestíhal v souboji s Mosesem, a tak amerického útočníka hákoval!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 22. Radulov (Světlakov, Muršak), 29. Makarov (Naumenkov), 41. Kiselevič (Korotkov), 42. Kugryšev (Sergejev, Petrov) – 9. Kadějkin (Kutějkin, Jakovlev), 18. Gusev (Dadonov, Kutějkin)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Ožiganov, Panin, Sergejev, Vorobjov – Platt, Muršak (A), Radulov (C) – Kugryšev, Da Costa, Petrov – Andronov, Kotokov, Žarkov – Junkov, Makarov, Pihlström – Světlakov
    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Ježov) – Jakovlev, Bělov, Kalinin, Vojnov, Čudinov, Kutějkin (C), Rykov – Kovalčuk, Kadějkin, Bučněvič – Gusev, Šipačjov (A), Dadonov – Moses, Koskiranta, Širokov – Dergačjov, Kablukov, Ketov (A) – Barabanov

    Rozhodčí: Anisimov, Gofman – Sivov, Šichanov
    bahis siteleri