Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 08.01.2016, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to již vše, příště na počtenou! (10:17:55)
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině se ani jeden tým nikam netlačil a když už se v závěru Nižkěkamští postupně nadechovali k tlaku, Ryan Stoa jejich šance na vyrovnáním zcela zbytečným vyloučením zazdil. Následnou přesilovku Admiral díky Podšenďalovovi využil, a tak nakonec zvítězil přesvědčivě 3:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Igor Polygalov v dobré pozici promáchl a na druhou stranu už míří Konstantin Gorškov. Ve třetí třetině už se nejspíš nic převratného nestane.
    Arťom PODŠENĎALOV - 3:1
     
    58:29
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Domácí přidávají svůj druhý přesilovkový gól, kterým si pojistili další tříbodový zisk. ARŤOM PODŠENĎALOV tvrdě vypálil z vrcholu kruhů a Sudnicyn měl tak zakrytý výhled, že vůbec nestihl zareagovat! Asistence: Konstantin Makarov.
     
    57:42
    Tak už je to nejspíš definitivně jasné. Ryan Stoa (NIZ) udělal naprostou klukovinu, když zcela zbytečně srazil k ledu nicnetušícího Bobkova a vyfasoval za to dvouminutový trest.
     
    57:21
    Svěřencům kouče Krikunova už příliš času nezbývá, Vladivostočtí drží kotouč na svých hokejkách zhruba dvě a půl minuty před třetí sirénou.
     
    56:45
    Rjasenskij neudržel puk na útočné modré a hosté musí vyklidit pásmo. V tuto chvíli skáče Oskars Bartulis zpět na led.
     
    55:42
    Projektil z hole Kirilla Ljamina od modré čáry se neujal, na nic víc se Nižněkamští dosud nezmohli. Admiral vyhazuje puk až k Sudnicynovi.
     
    54:45
    Hosté měli několik sekund ponechanou výhodu, tu ale Sexton nevyužil. Hra je přerušena, Oskars Bartulis (VLD) míří za katr na dvě minuty za podražení.
     
    54:38
    Co víc chtějí hosté! Jejich elitní útočník Igor Polygalov se ocitl úplně sám před Bobkovem, na nějž ale z bezprostřední blízkosti nedokázal vyzrát!
     
    53:46
    Andrej Stas vybojoval Nižněkamským krátký pobyt v pásmu, který ale k přímému ohrožení Bobkova nevedl. Nikita Ščitov se musí vrátit pro puk až k vlastnímu brankáři.
     
    52:53
    Makarovův pokus z mezikruží dokázal Sudnicyn eliminovat, ačkoliv už byl hostující gólman v poněkud neortodoxním brankářském postavení – vleže.
     
    51:57
    Maxim Mamin bez váhání nahodil puk do útočné třetiny, tam se ho ale ujal domácí kapitán Oskars Bartulis.
     
    50:59
    Alexandr Kuzněcov si zpracoval Bartulisův pas v momentě, kdy již překročil modrou čáru. Domácím je odpískán ofsajd.
     
    50:06
    Rjasenského nahození hosté pouze ztečovali do pásma a odjeli střídat, deset minut před koncem to na nějaký závěrečný tlak Krikunovovy party nevypadá.
     
    49:02
    Sextonovo nahození od modré Igor Bobkov pro jistotu ukryl ve své náruči, následovat tak bude vhazování v útočném pásmu Neftěchimiku.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. Booth (Blum), 24. Fisenko (Gorškov), 59. Podšenďalov (Makarov) – 32. Kuzmin (Jakimov, Ščitov)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – Booth, Ugarov, Dugin – Fisenko, Lugin, Gorškov – Makarov, Podšenďalov, Kuzněcov – Mamin, Alexandrov, Jakovlev – Sajustov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicyn (Lisutin) – Rjasenskij, Bondarev, Ljamin, Ogurcov, Ščitov, Kuzmin, Bryncev, Jevsejenkov – Žukov, Polygalov, Kvapil – Jakimov, Stas, Stoa – Taffe, Grigorenko, Sexton – Kulikov, Chairullin, Zdunov.

    Rozhodčí: Gamalej, Sergejev – Maťuša, Sazonov

    Diváci: 5550
    bahis siteleri