Novokuzněck – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 5:4 (1:0 po s.n.)
Novosibirsk – Viťaz 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 1:3 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:3 (1:2 po s.n.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 7:2 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 1:2 (kon.) | Minsk – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 27.01.2016, 17:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vadim ŠIPAČJOV - 3:2
     
    59:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Naděje Petrohradu ještě žijí! Hostující celek necelou minutu před koncem snižuje na rozdíl jediné branky! Na pravé straně operoval s kotoučem VADIM ŠIPAČJOV, jehož přihrávka byla zablokovaná, nicméně ruský reprezentant se ke kotouči vrátil, a mířil přesně! Asistence: Jevgenij Dadonov.
    Nikita GUSEV - 3:1
     
    37:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se však velmi rychle vrací zpět do utkání! Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinoval. Následně dostal od Vojnova přihrávku před branku NIKITA GUSEV, a jeho střela nakonec skončila za zády Glasse! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Pavel Bučněvič.
    Paul SZCZECHURA - 3:0
     
    36:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se prosazuje potřetí v tomto zápase, a výrazně se přibližuje vítězství v dnešním zápase! Na levé straně dostal přihrávku Ellison, který následnou krásnou přihrávkou našel PAULA SZCZECHURU, a kanadský útočník poslal kotouč do branky! Asistence: Matt Ellison, Ryan Gunderson.
    Alexej KALJUŽNYJ - 2:0
     
    09:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost vypukla v Minsk Ice Palace, neboť se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Ve středním pásmu se dopstal ke kotouči ALEXEJ KALJUŽNYJ, který najel do útočného pásma, a tvrdě vystřelil. Jeho rána nakonec skončila v brance! Bez asistence.
     
    04:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí Dinamo svou přesilovou hru nakonec využívá, a velmi rychle se dostává do vedení! Petrohradu se podařilo vyhodit, nicméně domácí celek se do pásma velmi rychle vrátit. Szczechura následně posunul kotouč na pravou stranu, kde se nacházel JONATHAN CHEECHOO. Na jeho přesnou ránu byl Šestjorkin krátký! Asistence: Paul Szczechura, Ryan Gunderson.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 5. Cheechoo (Szczechura, Gunderson), 10. Kaljužnyj, 37. Szczechura (Ellison, Gunderson) – 37. Gusev (Vojnov, Bučněvič), 60. Šipačjov (Dadonov)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Filičkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Cheechoo (A) – Meleško, Drozd, Matěruchin – Michaljov, Pavlovič, Kolcov (A)
    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Čudinov (A), Bělov, Zubarev, Rukavišnikov – Dadonov, Šipačjov (A), Kovalčuk (C) – Bučněvič, Kadějkin, Gusev – Koskiranta, Širokov, Moses – Ponikarovskij, Kablukov, Ketov

    Rozhodčí: Bělov, Gusev – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri