Novokuzněck – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 5:4 (1:0 po s.n.)
Novosibirsk – Viťaz 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 1:3 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:3 (1:2 po s.n.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 7:2 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 1:2 (kon.) | Minsk – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 27.01.2016, 17:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Dinamo kombinuje v útočném pásmu, a drží kotouč v dostatečné vzdálenosti brance Glasse!
     
    59:19
    V poslední minutě je navíc ještě vyloučený Vadim Šipačjov, který podrazil při přechodu do útočného pásma Lingleta, a míří na trestnou lavici!
    Vadim ŠIPAČJOV - 3:2
     
    59:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Naděje Petrohradu ještě žijí! Hostující celek necelou minutu před koncem snižuje na rozdíl jediné branky! Na pravé straně operoval s kotoučem VADIM ŠIPAČJOV, jehož přihrávka byla zablokovaná, nicméně ruský reprezentant se ke kotouči vrátil, a mířil přesně! Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    58:29
    Petrohrad hrál malou chvilku proti třem bránícím hráčům, nicméně Dinamo je již ve čtyřech!
     
    58:22
    A pozor! Vyloučený je i domácí Matt Ellison, a Petrohrad bude pokračovat ve své přesilové hře!
     
    58:08
    A opět výborný Jeff Glass! Kanadský brankář nejdříve vyrazil střelu Jakovleva, a následně také dorážku Koskiranty! Dadonov se následně dostal ze strany k dorážce, nicméně mířil pouze do boční sítě!
     
    57:49
    Tlak hostujícího celku pokračuje, nicméně Jeff Glass pokračuje ve svém výborném výkonu!
     
    56:53
    Petrohrad je již v plném počtu, a zahajuje svou přesilovou hru!
     
    56:29
    Vylučovat se však bude také na straně domácího celku! Alexej Kaljužnyj udeřil rukou v rohu Antona Bělova, a zcela zaslouženě míří na trestnou lavici.
     
    55:15
    Na modrou dostal kotouč Matt Ellison, a kanadský útočník pohotově vystřelil. Jeho rána však trefila tyč!
     
    54:43
    Velká nepříjemnost pro hosty! Matěruchin pospíchal do útočného pásma za kotoučem, nicméně ho nedovoleně bránil Maxim Čudinov, a Dinamo si zahraje přesilovou hru!
     
    48:46
    Jevgenij Dadonov si udělal prostor v útočném pásmu, a z pravé strany najel až před Glasse. Kanadský útočník však jeho následné zakončení dokázal vyrazit!
     
    44:07
    Hostující celek si zahraje další přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici míří Fličkin!
     
    40:15
    Hned na začátku třetí třetiny si zahraje Petrohrad přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí Kolcov!
     
    38:06
    K tomu také bude mít ideální příležitost, neboť na trestnou lavici odchází domácí Fličkin, který ve vlastním pásmu podrazil Ketova.
    Nikita GUSEV - 3:1
     
    37:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se však velmi rychle vrací zpět do utkání! Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinoval. Následně dostal od Vojnova přihrávku před branku NIKITA GUSEV, a jeho střela nakonec skončila za zády Glasse! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Pavel Bučněvič.
    Paul SZCZECHURA - 3:0
     
    36:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se prosazuje potřetí v tomto zápase, a výrazně se přibližuje vítězství v dnešním zápase! Na levé straně dostal přihrávku Ellison, který následnou krásnou přihrávkou našel PAULA SZCZECHURU, a kanadský útočník poslal kotouč do branky! Asistence: Matt Ellison, Ryan Gunderson.
     
    35:18
    Běloruský celek si zahraje další přesilovou hru! Ilja Kablukov operoval před kanadským brankářem ve službách Dinama, nicméně Glasse zasáhl holí do masky, a dostává dvouminutový trest!
     
    34:19
    Obrovská šance Petrohradu! V útočném pásmu se dostala do kombinace druhá útočná formace, která domácím pořádně zatopila. Rána Jakovleva se odrazila za branku, kde se kotouče zmocnil Moses, který obrkoužil branku, a velmi rychle zakončil. Jeho pokus však Glass dokázal udrže před brankovou čárou!
     
    29:20
    Domácí celek si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Kadějkin, který nedovoleně bránil brankáři Glassovi.
     
    27:39
    Petrohrad se opět velmi dobře dostal do útočného pásma, a nebezpečnou ránu vyslal od modré Čudinov. Jeho ránu však chytil do lapačky Jeff Glass!
     
    21:06
    Petrohrad pokračuje ve svém tlaku, a Glass musel vytáhnout několik pěkných zákroků! Ten poslední byl proti střele Kovalčuka!
     
    19:45
    Obrovský závar hostujícího celku v útočném pásmu! Dadonov vyslal celkem tři střely, avšak ani jedna v brance neskončila.
     
    19:34
    Hosté si zahrají na konci první třetiny přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Sergej Drozd, který nedokázal u mantinelu ubránit Jevgenije Dadonova.
     
    19:29
    Od modré nebezpečně vypálil Jakovlev, jehož ránu tečovaů Kovalčuk. Kotouč se, naštěstí pro domácí odrazil od břevnem zpět do hry!
     
    14:01
    Petrohrad zahájil přesilovou hru velmi dobře, a kombinoval v útočném pásmu. Před Glasse dostal přihrávku Koskiranta, nicméně jeho střelu parádně vyrazil Glass!
     
    13:32
    Přesilovou hru si zahraje také hostující celek! Na trestnou lavici míří Stěpanov, který hákoval obránce Jakovleva!
    Alexej KALJUŽNYJ - 2:0
     
    09:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost vypukla v Minsk Ice Palace, neboť se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Ve středním pásmu se dopstal ke kotouči ALEXEJ KALJUŽNYJ, který najel do útočného pásma, a tvrdě vystřelil. Jeho rána nakonec skončila v brance! Bez asistence.
     
    07:59
    I SKA si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jonathan Cheechoo, který hákoval Šipačjova!
     
    05:36
    Minsk tentokrát chyboval při rozehrávce, a ke kotouči se dostal Ketov, který našel ještě lépe postaveného Kablukova, nicméně tomu nesedla střela.
     
    04:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí Dinamo svou přesilovou hru nakonec využívá, a velmi rychle se dostává do vedení! Petrohradu se podařilo vyhodit, nicméně domácí celek se do pásma velmi rychle vrátit. Szczechura následně posunul kotouč na pravou stranu, kde se nacházel JONATHAN CHEECHOO. Na jeho přesnou ránu byl Šestjorkin krátký! Asistence: Paul Szczechura, Ryan Gunderson.
     
    03:25
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahraje domácí celek! Vojnov nedokázal ubránit Michaljova, kterého podrazil, a míří na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 5. Cheechoo (Szczechura, Gunderson), 10. Kaljužnyj, 37. Szczechura (Ellison, Gunderson) – 37. Gusev (Vojnov, Bučněvič), 60. Šipačjov (Dadonov)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Filičkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Stěpanov – Linglet, Ellison, Cheechoo (A) – Meleško, Drozd, Matěruchin – Michaljov, Pavlovič, Kolcov (A)
    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Čudinov (A), Bělov, Zubarev, Rukavišnikov – Dadonov, Šipačjov (A), Kovalčuk (C) – Bučněvič, Kadějkin, Gusev – Koskiranta, Širokov, Moses – Ponikarovskij, Kablukov, Ketov

    Rozhodčí: Bělov, Gusev – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri