Boston – Anaheim 2:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:0 (kon.) | Carolina – Chicago 5:0 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Florida – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 6:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Anaheim Ducks
Středa 27.01.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Mike SANTORELLI - 2:6
     
    59:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    MIKE SANTORELLI vzápětí přidává další gól a Anaheim Ducks vede nad Bostonem Bruins těsně v závěru 6:2!! Mike Santorelli předvedl před bránou dobrý důraz a puk, který po střele Ryana Garbutta z mezikruží prošel mezi betony Tuukka Raska, z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Ryan Garbutt, Shea Theodore.
    59:05 Ryan KESLER - 2:5
     
    59:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER uklízí puk z blízkosti do prázdné brány a Anaheim Ducks pečetí své vítězství!! Ryan Getzlaf na pravém křídle dokázal obelstít po přihrávce Jakoba Silfvergerga tři protihráče a poté našel u levé tyče Ryana Keslera, který z blízkosti uklidil puk do zívající brány. Asistence: Ryan Getzlaf, Jakob Silfverberg.
    42:04 Zdeno CHÁRA - 2:4
     
    42:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZDENO CHÁRA zakončil úžasnou kombinaci Bostonu Bruins a dostává svůj tým z pozice kapitána na dostřel dvou branek!! Matt Beleskey přihrál mezi kruhy pro vhazování z pravé strany Ryanovi Spoonerovi, který puk pěknou zadovkou přenechal Zdenovi Chárovi, a ten z mezikruží vymetl nádhernou střelou pravý horní roh brány. Asistence: Ryan Spooner, Matt Beleskey.
    37:13 Kevin BIEKSA - 1:4
     
    37:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KEVIN BIEKSA zakončil další smrtící protiútok Anaheimu Ducks přesnou střelou a Anaheim Ducks vede v TD Garden už 4:1!! Kevin Bieksa napřáhl v blízkosti modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která vedle vyrážečky Tuukka Raska zamířila přesně k levé tyči. Asistence. Jakob Silfverberg, Ryan Kesler.
    31:06 David PERRON - 1:3
     
    31:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON střílí gól a posílá Anaheim Ducks do dvoubrankového vedení!! David Perron si počíhal u levé tyče na puk a poté ho bekhendem po přihrávce Chrise Stewarta mezi ní a pravým betonem Tuukka Raska poslal do brány. Asistence: Chris Stewart, Ryan Getzlaf.
    14:27 Shea THEODORE - 1:2
     
    14:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SHEA THEODORE využívá přesilovou hru a Anaheim Ducks v průběhu první třetiny otáčí vývoj dnešního zápasu!! Shea Theodore zakončil nádhernou kombinaci ještě lepší střelou zápěstím z blízkosti modré čáry, která zamířila přesně do levého horního rohu brány. Parádní trefa. Asistence: Corey Perry, Sami Vatanen.
    07:54 Corey PERRY - 1:1
     
    07:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY skóruje a dvacátým gólem v letošní sezóně NHL vyrovnává na 1:1!! David Perron využil špatného rozehrání Jonase Gustavssona za bránou a poté předložil puk do pravého kruhu pro vhazování Coreymu Perrymu, který střelou po ledě zamířil z blízkosti mezi betony brankáře Bostonu Bruins. Asistence: David Perron.
    00:40 Zach TROTMAN - 1:0
     
    00:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZACH TROTMAN otevírá skóre zápasu po pouhých 40 sekundách a nádhernou střelou posílá Boston Bruins!! David Krejčí se na levém křídle dostal k puku a poté našel na modré čáře zpětnou přihrávkou Zacha Trotmana, který na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k parádní střele s příklepem a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: David Krejčí, Matt Beleskey.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Trotman (Krejčí, Beleskey), 43. Chára (Spooner, Beleskey) – 8. Perry (Perron), 15. Theodore (Perry, Vatanen), 32. Perron (Stewart, Getzlaf), 38. Bieksa (Silverberg, Kesler), 60. Kesler (Getzlaf, Silfverberg), 60. Santorelli (Garbutt, Theodore)


    Boston Bruins: Gustavsson (20. Rask) – Chára (C), Trotman, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Spooner, Krejčí (A), Eriksson – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Beleskey, Kemppainen, Pastrňák – Ferraro, Talbot, Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Manson, Vatanen, Despres, Theodore, Bieksa – Maroon, Getzlaf (C), Stewart – Perron, Rakell, Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Garbutt, Thompson, Santorelli. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Chris Rooney – Matt MacPherson, Brad Kovachik
    bahis siteleri