Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Středa 27.01.2016, 17:45 • DRFG Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku do odkryté svatyně a je definitivně rozhodnuto! ANDREJ MORAVČÍK vypíchl rozehrávku domácích a sám proti opuštěné kleci nemohl minout – 3:6! Bez asistence.
     
    59:00
    Domácí však nic nevzdávají a i nadále zkoušejí hru bez brankáře!
     
    58:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, hosté si z Brna odvezou tři body! V obranném pásmu vybojoval kotouč Málek, který jej rychle posunul na LUKÁŠE MOUCHU, jenž skvěle vypočítal úhel odrazu a o mantinel poslal puk po ledě do sítě – 3:5! Asistence: Jan Málek.
     
    58:18
    Domácí to zkoušejí bez brankáře!
     
    55:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté znovu vedou a jsou blízko tříbodové výhře! Zpoza branky vybruslil Červenka, jehož rána i dorážku Kašpar pokryl, nicméně následně důsledně dorážel ŠIMON JINDRA, který se štěstím protlačil puk o kousek za brankovou čáru – 3:4! Asistence: Jan Červenka.
     
    54:59
    Přesilovka pro hosty. Vyloučen domácí Michal Kunc na dvě minuty za faul kolenem.
     
    44:58
    Velká šance také při oslabení! Šípek ujel obraně, ovšem puk mu trochu poskočil, a tak nedokázal kotouč zamést za ležící Kašpara!
     
    44:23
    Mezi kruhy dosral při přesilovce nabito Novák, ovšem jeho pokus skončil pouze na levé betonu brankáře hostí!
     
    43:56
    Přesilovka pro Kometu. Vyloučen hostující Jakub Dobrokovský na dvě minuty za podražení.
     
    38:16
    Další velkou šanci domácích měl Konečný, který ujel sám na hostujícího brankáře, ovšem jeho kličku do forhendu Hass skvěle pokryl roztažením na brankové čáře!
     
    37:30
    Domácí však mohli opět vést, Lašák při akci 2 na 2 nechal odklouzat ležícího obránce a poté vyjel zpoza svatyně před ni, kde však ani nadvakrát nedokázal překonat Hasse v bráně hostů!
     
    36:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Potřetí je vyrovnáno! Šípek na modré čáře skvěle nabil pod sebe PETRU NOVÁKOVI a ten z první zamířil nekompromisní prudkou ránou přesně nad lapačku domácího brankáře – 3:3! Asistence: Jakub Šípek, Andrej Moravčík.
     
    36:42
    Přesilovka hostů se zdvojnásobí! Vyloučen domácí útočník Maxim Čajkovič, který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    35:39
    Moucha nyní skvěle nabídl kotouč před prázdnou branku Čermákovi, ale ten nedokázal usměrnit přihrávku svého kolegy za záda Kašpara!
     
    35:03
    Jan Sedláček fauloval v unikajícího Šípka a je zde další přesilovka pro hosty. Domácí obránce si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí podruhé v utkání vedou! Dominick Vašíček přesně nabil PATRIKU VAŠÍČKOVI, který se znovu opřel prudce do puku a i podruhé dnes se nemýlil, když propálil hostujícího Hasse – 3:2! Asistence: Dominick Vašíček.
     
    28:10
    Nyní se v následně skrumáži před brankou hostí dostal k puku Vašíček, ale jeho pokus skončil pouze na levé tyči branky Boleslavských!
     
    26:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Hosté zachybovali v zadních řadách, mezi oba beky vletěl jako rychlík MATĚJ SVOBODA, který dvěma rychlými kličkami poslal brankáře Mladé Boleslavi na opačnou stranu a zasunul puk za jeho beton u pravé tyče – 2:2! Asistence: Maxim Čajkovič.
     
    21:42
    Obrovská šance také na druhé straně! Hass svoji rozehrávkou doslova namazal před prázdnou branku Svobodovi, ale rychle proti jeho ráně vytrčil na brankové čáře svou hůl, s níž zabránil ráně domácího útočníka do sítě!
     
    21:05
    Na opačné straně nebezpečně před Kašparem tečoval nahozený kotouč Vojta, ovšem ani napotřetí nedostal puk za záda Kašpara!
     
    19:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velký obrat hostí v závěru první třetiny! Znovu u toho byl Červenka, který tentokrát vrátil asistenci z před malé chvíle ANDREJI MORAVČÍKOVI a ten zamířil přesnou tečí za záda domácího brankáře – 1:2! Asistence: Jan Červenka.
     
    19:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Po rychlé výměně puku se k ráně dostal JAN ČERVENKA, který nic neřešil a z první poslal kotouč přesně za záda přesunujícího se Kašpara – 1:1! Asistence: David Valdhans, Andrej Moravčík.
     
    18:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! PATRIK VAŠÍČEK se bleskurychle vrátil z trestné lavice, ovšem jeho první únik nevyšel. Puk si rychle za brankou vyměnil s Dominickem Vašíčkem a poté vyjel před branku, odkud zamířil přesně pod břevno boleslavské branky – 1:0! Asistence: Dominick Vašíček, Robert Věžník.
     
    15:49
    Přesilovka také pro hosty z Mladé Boleslavi. Vyloučen domácí Patrick Vašíček na 2 minuty za hrubost.
     
    10:10
    Z rohu hřiště nyní skvěle vybruslil hostující Vokurka, který se dostal sám před Kašpara, ovšem jeho pokus na bližší tyč dokázal brněnský brankář vyrazit vedle své svatyně!
     
    07:38
    První přesilovka dnešního utkání a zahrají si ji domácí. Vyloučen hostující Petr Novák na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    06:47
    Na druhé straně napřáhl na levém kruhu Čajkovič a i jeho pokus zastavila tyč!
     
    02:01
    Nyní při domácích stálo obrovské štěstí! Z mezikruží pálil Novák, ovšem jeho ránu zastavila tyč! Hosté pokračovali v tlaku, od modré puk jen lehce nahodil Jindra, avšak i jeho ránu zastavila horní tyč branky Komety!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 18. Patrik Vašíček (Dominick Vašíček, Věžník), 27. Svoboda (Čajkovič), 29. Patrik Vašíček (Dominick Vašíček) – 20. Červenka (Valdhans, Moravčík), 20. Moravčík (Červenka), 37. Novák (Šípek, Moravčík), 56. Jindra (Červenka), 59. Moucha (Málek), 60. Moravčík


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Věžník, Vašíček, Sedláček T., Sedláček J., Gloz, David – Čajkovič, Konečný, Novák, Kučeřík, Meluzín, Hubáček, Svoboda, Vašíček, Kunc (C), Lašák.
    BK Mladá Boleslav: Hass (Mašek) – Novotný, Suk, Málek, Dobrovský, Červenka (C), Holoubek, Furmánek – Schulz, Valdhans, Šípek, Vojta, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Moravčík, Vokurka.

    Rozhodčí: Humpolíček – Bernard, Otáhal
    bahis siteleri