Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Toljatti – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 29.01.2016, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš KUNDRÁTEK - 2:3
     
    57:37
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan se nakonec dočkal, a v závěru zápasu střílí veledůležitou třetí branku, která slovenský celek přibližuje k vítězství! V pravém rohu se dostal ke kotouči Lukáš Kašpar, který křížnou přihrávkou našel TOMÁŠE KUNDRÁTKA, na jehož střelu byl Podjapolskij krátký! Asistence: Lukáš Kašpar.
    Ignat ZEMČENKO - 2:2
     
    39:57
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to může Slovan hodně mrzet, neboť tři vteřiny před koncem dostává vyrovnávací branku! Na levé straně se dostal ke kotouči Kirill Lebeděv, který následnou křížnou přihrávkou našel IGNATA ZEMČENKA, jehož pohotová rána skončila v síti! Asistence: Kirill Lebeděv, Michail Plotnikov.
    Žiga JEGLIĆ - 1:2
     
    25:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Těsně po vypršení pětiminutového trestu se hostující celek prosazuje! Druhá útočná formace Slovanu se dokázala usadit v útočném pásmu. Na levé straně operoval s kotoučem ŽIGA JEGLIĆ, který vyslal milimetrově přesnou střelu, a kotouč zůstal pod horní tyčkou! Bez asistence.
    Robert KOUSAL - 1:1
     
    22:02
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Vyloučený Nagy se již dostal na led, avšak hned poté Slovan dostává vyrovnávací branku! Caid Fairchild našel na pravé straně ROBERTA KOUSALA, jehož úvodní střelu ještě Brust vyrazil, nicméně na dorážku byl již kanadský brankář krátký! Bez asistence.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 0:1
     
    10:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání jde do zaslouženého vedení! Na levé straně operoval s kotoučem Žiga Jeglić, který krásně načasoval přihrávku pro ANDREJE ŠŤASTNÉHO, ten se opřel do kotouče, a dostává svůj tým do důležitého vedení! Asistence: Žiga Jeglić, Rok Tićar.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 23. Kousal, 40. Zemčenko (Lebeděv, Plotnikov) – 11. Šťastný (Jeglić, Tićar), 26. Jeglić, 58. Kundrátek (Kašpar)


    Metallurg Novokuzněck: Podjaposlkij (Jevstafjev) – Kuklev, Ljamkin, Manuchov, Fairchild, Nekolenko, Glebov, Ščukin, Kapotov – Lebeděv (A), Zemčenko, Plotnikov – Kaprizov, Polščuk (A(, Komaristij – KOusal, Romanov (C), Jerdakov – Mitrjakov, Semjonov, Makarenko
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Sersen (A), Kundrátek, Starosta, Švarný, Mihalík, Luža, Šiška, ROsandič – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Ticar, Jeglić – Bartovič, Surový (C), Miklík – Nagy, Lušňák, Skalický

    Rozhodčí: Komarov, Safiullov – Koršak, Černyšev

    Diváci: 3150
    bahis siteleri