Liberec – Žďár n/S 5:8 (kon.) | Přerov – Vsetín 3:1 (kon.) | Tábor – Kometa Brno 0:10 (kon.)
Poruba – Havířov 3:2 (po pr.) | Třinec – HK MD Šumperk 6:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:8 (3:1, 1:3, 1:4)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 19.11.2016, 12:00 • Svijanská Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    56:16
    Žďár právě vstřelil branku!
    Je nejspíš rozhodnuto. ZBYNĚK VLK se natlačil až před Hosnedla, kterého překonal střelou k tyči. Asistence: Daniel Poizl.
     
    50:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle může být důležitý gól zápasu. Po dvou minutách, kdy se na ledě v podstatě nic nedělo se z ničeho nic trefil od modré svým nahozením DANIEL POIZL.
     
    48:23
    Žďár právě vstřelil branku!
    Lukáš Gergel vyslal do útoku JIŘÍHO PUCZKA, který si najel do útočného pásma a z ostrého úhlu zkusil překonat Hosnedla, kterému puk nešťastně prošel mezi betony. Asistence: Lukáš Gergel.
     
    41:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! V signalizované výhodě se tentokrát z předbrankového prostoru prosadil JAKUB NIKOLIČ.
     
    40:48
    Žďár nad Sázavou právě vstřelil branku!
    Hosté hned v úvodu závěrečné třtiny získávají vedení. Ve zmatcích v libereckém brankovišti se nakonec prosadil ZBYNĚK VLK, jenž záhadným způsobem dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Michal Trejbal.
     
    37:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vyrovnávají. Ve vzniklé tlačeni před Novotným se nejlépe zorientoval LUKÁŠ NEZBEDA, který dotlačil puk až za záda žďárského brankáře. Asistence: Jan Křepelka, Adam Liška.
     
    33:31
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští otáčejí vývoj zápasu. Daniel Poizl trefil svou střelou hlavního rozhodčího od kterého se puk nešťastně pro Liberec odrazil přímo na hůl JANA KLODNERA, jenž ho poslal za Hosnedlova záda. Asistence: Daniel Poizl, Jaromír Pytlík.
     
    23:24
    Žďár právě vstřelil branku!
    A začíná se od znova! Lukáš Gergel vybojoval kotouč v rohu a poté ho předložil před bránou úplně osamocenému MATĚJI JINDROVI, jenž kličkou do bekhendu vyrovanl na 3:3. Asistence: Lukáš Gergel.
     
    20:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté dávají gól v oslabení! Jiří Puczek zblokoval střelu Jakubce, zmocnil se odraženého puku a zavezl ho do útočného pásma. Tam objel bránu a poté předložil pas najíždějícímu JAROMÍRU PYTLÍKOVI, který prostřelil Zajíčka. Asistence: Jiří Puczek.
     
    18:40
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďár přesilovou hru bleskově využívá. Jaromír Pytlík nahodil od levého mantinelu puk na bránu. Těsně před Zajíčkem ho ovšem do sítě tečoval LUKÁŠ GERGEL. Asistence: Jaromír Pytlík, Daniel Poizl.
     
    10:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají početní výhodu! Jakub Nikolič vypálil od modré a těsně před Novotným tečoval do sítě letící kotouč ADAM LIŠKA. Asistence: Jakub Nikolič.
     
    05:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro hosty! Tentokrát se z předbrankového prostoru prosadil MARCEL VIRÁG, který zvyšuje na 2:0 pro Liberec. Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    04:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši otevírají skóre! Hned po vyhraném vhazování vypálil od modré Miloslav Adamec a Novotný jeho střelu vyrazil pouze před sebe. Dorážka Michaela Drábka se ještě neujala, ale poté se puk odrazil k BENJAMINU VOMÁČKOVY, jenž už měl snadnou práci. Asistence: Michael Drábek, Miloslav Adamec.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 5. Vomáčka (Drábek, Adamec), 5. Virág (Jiruš), 11. Liška (Nikolič), 38. Nezbeda (Křepelka, Liška), 42. Nikolič – 19. Gergel (Pytlík, Poizl), 21. Pytlík (Puczek), 24. Jindra (Gergel), 34. Klodner (Poizl, Pytlík), 41. Vlk (Trejbal), 49. Puczek (Gergel), 51. Poizl, 57. Vlk (Poizl)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Hosnedl) – Kovář, Adamec (C), Hampl, Žůrek, Starý, Kollert – Pray, Dospěl, Jansa, Jakubec, Nikolič, Liška, Drábek, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad, Nezbeda, Virág
    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (Růžička) – Černohorský, Pachl, Klodner, Poizl (C), Pytlíková, Čermák, Tomín – Jindra, Vlk, Štola, Tomek, Pytlík, Malenovský, Trejbal, Boštík, Puczek, Gergel

    Rozhodčí: Luczków – Hynčica, Košťálová
    bahis siteleri