Třinec – Sparta 4:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 3:0 (kon.)
Zlín – Liberec 6:3 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:1 (po pr.)
konec
Berani Zlín
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 01.02.2013, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání zlínských hokejistů. Nejprve střílel obránce Horák, jeho ránu Schwarz betonem vyrazil před Ondřeje Veselého. Ten nejprve naznačil střelu, ale poté si všiml na druhém křídle volného PETRA LEŠKY, který kotouč uklidil nechytatelně do šibenice. Asistence: Ondřej Veselý, Oldřich Horák.
     
    53:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí z protiútoku trestají nedůslednost liberecké obrany a zvyšují vedení o dvě branky. Köhlerovu dorážku ještě stačil Schwarz vyrazit, ale na dorážku JAROSLAVA BALAŠTÍKA žádnou z částí své výstroje nedosáhl. Zlínský útočník dnes může slavit hattrick. Asistence: Bedřich Köhler.
     
    48:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    ZS Luďka Čajky se chvíli otřásal v základech. JAROSLAV BALAŠTÍK si počkal na vhodný moment a dopravil vyraženou Köhlerovu střelu za bezmocného Schwarze. Domácím stačilo k využití přesilovky pouhých šest vteřin. Asistence: Bedřich Köhler, Tomáš Linhart.
     
    38:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak zřejmě se oddechový čas hostům vyplatil. TOMÁŠ POSPÍŠIL zpoza branky trefil Horčičkova záda a kotouč se od nich odrazil za brankovou čáru. Chytrá a učinná finta libereckého útočníka. Asistence: Tomáš Bulík.
     
    21:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejsilnější zbraň PETRA ZÁMORSKÉHO? Jednoznačně střelba z první z prostoru modré čáry. A ještě k tomu v přesilovce. Tvrdá střela zlínského obránce skončila až za Schwarzem. Talentovaný zlínský obránce se střelecky prosazuje dnes už podruhé, a ze stejného prostoru. Asistence: Petr Holík, Antonín Honejsek.
     
    18:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Střela PETRA ZÁMORSKÉHO ihned po vhazování končí v horním růžku Schwarzovy branky a máme srovnáno. Asistence: Petr Holík.
     
    6:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři svoji první přesilovou hru dokonale využívají. Střelu obránce Čakajíka tečoval těsně před Horčičkou TOMÁŠ FILIPPI a posílá tak hosty do jednobrankového vedení. Asistence: Martin Čakajík, Vít Jonák.
     
    2:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Tohle byla otázka času, kdy se po silném tlaku domácích dostane puk za Marka Schwarze. Povedenou kombinaci zakončil střelou do středu branky JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistenci si připisuje Petr Leška a Ondřej Veselý.
     
    0:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak první střela v utkání, kterou vyslal PETR NEDVĚD byla nakonec uznána jako vedoucí trefa hostů. Hostující střídačka protestovala a sudí po poradě s videem nakonec branku uznává. Asistence: Radek Duda.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 3. Balaštík (Leška, Veselý), 19. Zámorský (Holík), 22. Zámorský (Holík, Honejsek), 49. Balaštík (Köhler, Linhart), 54. Balaštík (Köhler), 57. Leška (Veselý, Horák) - 1. Nedvěd (Duda), 7. Filippi (Čakajík, Jonák), 39. Pospíšil (Bulík)


    Berani Zlín: Horčička - Tesařík, Řezníček, Urbanec, Kotvan, Linhart, Zámorský, Horák - Köhler, Čech, Leška, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Balaštík.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz - Čakajík, Jánošík, Vitásek, Výtisk, Derner, Štich - Dušek, Víšek, Bulík, Jonák, Pospíšil, Galamboš, Šimek, Filippi, Urban, Kica, Duda, Vantuch, Bulíř, Nedvěd.

    Rozhodčí: Blecha, Husička - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4673
    bahis siteleri