Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HC Košice
7:0 (3:0, 4:0, 0:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 01.02.2013, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    36:33
    Košice dali gól!

    Už sme dlho nevideli gól, tak sa to domáci presilovkovým zásahom rozhodli zmeniť. Puk dostal pred Žigárdym osamotený MARCEL HAŠČÁK, hodil si ho priamo pred stred brány a lahôdkovým bekhendom zvýšil už na 7:0. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    29:52
    Košice dali gól!

    A Žigárdy inkasuje hneď po 14 sekundách. Strelou od modrej ho zaskočil domáci obranca MICHAL ŠEDA. Asistencie: Marcel Haščák, Tomáš Marcinko.
     
    29:38
    Košice dali gól!

    A gólostroj menom HC Košice pokračuje. Žlina sa ledva spamˇätala zo štvrtého puku vo vlastnej sieti a už jej DUŠAN PAŠEK pridal piaty. Ceco to nespravil o nič škaredšie ako jeho kolega pri predchádzajúcom zásahu. Od mantinelu pri striedačke nikým neatakovaný vošiel priamo pred bránu a bekhendom vyhnal Johanesa spomedzi troch žrdí. Asistencie: Milan Takáč, Samuel Mlynarovič.
     
    28:36
    Košice dali gól!

    Lahôdka v podaní Košíc, tie sa teraz skutočne bavia hokejom. MAREK SLOVÁK sa dostal do samostatného úniku a na Johanesa mieril úplne sám. Technický talent volil nádhernú strelu ponad lapačku hosťujúceho gólmana a razom je 4:0. Asistenice: Miroslav Macejko, Juraj Cebák.
     
    12:54
    Košice dali gól!

    Košický gólový galakoncert pokračuje, DUŠAN PAŠEK teraz predviedol nádherné samostatné zakončenie. Popri mantineli sa zbavil protihráča, spoza brány si puk vysunul dopredu, kľučkou oklamal Johanesa a ľahkým posunutím puku popri žrďke zvýšil na 3:0. Asistencia: Marek Kolba.
     
    2:38
    Košice dali gól!

    Tak domáci to dnes roztočili hneď od úvodu! SAMUEL MLYNAROVIČ spracoval v medzikruží prihrávku od spoluhráča Svitanu, obhodil si jedného z obrancov hostí a vypálil na bránu. Johanes si s pukom neporadil a tak je stav na kocke už 2:0. Asistencie: Patrik Svitana, Dušan Pašek.
     
    00:16
    Košice dali gól!

    Neuveriteľný začiatok! Jenčík tesne pred útočnou modrou spracoval puk od Macejka, posunul ho do útočnej tretiny hostí, kde ho na bránu z bočnej strany nahodil Tomáš Marcinko a tesne pred gólmanom hostí ešte správne nasmeroval MARCEL HAŠČÁK. Prekvapený Johanes ihneď inkasuje. Asistencie: Marcel Haščák, Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 1. Haščák (Marcinko, Jenčík), 3. Mlynarovič (Svitana, Pašek), 13. Pašek (Kolba), 29. Slovák (Macejko, Cebák), 30. Pašek (Takáč, Mlynarovič), 30. Šeda (Haščák, Marcinko), 37. Haščák (Cebák)


    HC Košice: Hylák (41. Riečický) - Macejko - Cebák, Štrbák (A) – Kolba (C), Takáč – Novák, Šeda – Martin Chovan, Jenčík – Marcinko – Haščák (A), Jokeľ – Slovák – Novotný, Spilar – Matúš Chovan - Matis, Pašek – Mlynarovič - Svitana
    MsHK Žilina: Johanes (30. Žigárdy) - Rúfus (C) - Brcko, Árvay - Gula, Šedivý - Staňo, Niník, Drevenák - Varga - Valášek, Kokavec (A) - Kopecký - Sýkora, Drábek - Surovka - Jarab, Lipovský - Zicho - Heffernan

    Rozhodčí: P.Jonák, Goga - Kalina, Smrek
    bahis siteleri