Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HC Košice
7:0 (3:0, 4:0, 0:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 01.02.2013, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:40
    Patrik Zicho poslal na Riečického "čistú" strelu z medzikružia, košický gólman puk chytá lapačkou.
     
    56:40
    Košičania sa usadili v útoku, Spilar tam s pukom predvádzal neskutočné kúsky a od osmičky potom Žilinu zastavila konštrukcia brány.
     
    50:50
    Žilina - Gula - 2 min. hákovanie.
     
    46:43
    Samuel Mlynarovič rozprúdil krv v žilách domácich priaznivcov, sám sa predral pred Žigárdyho, následne tam pri pokuse o dorážky nastal poriadny zmätok a aj strkanica. Gól sme však nevideli.
     
    40:01
    V domácej bráne Dominik Riečický.
     
    39:40
    Mlynarovič dostal puk v medzikruží, kde bol úplne ale úplne sám. V rýchlosti strieľal bekhednom, Žigárdy ale predvádza skvelý zákrok a puk končí v jeho moci.
     
    39:11
    Zápas v Steel aréne sleduje 3518 divákov.
     
    36:33
    Košice dali gól!

    Už sme dlho nevideli gól, tak sa to domáci presilovkovým zásahom rozhodli zmeniť. Puk dostal pred Žigárdym osamotený MARCEL HAŠČÁK, hodil si ho priamo pred stred brány a lahôdkovým bekhendom zvýšil už na 7:0. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    35:57
    Žilina - Drábek - 2 min. za držanie hokejky.
     
    32:59
    Žilina - Rúfus - 2 min. za podrazenie.
     
    32:50
    Domácich teraz zachránila konštrukcia brány! Okamžite si zobrali puk a hrnuli sa do protiútoku, ale jeden z ocelairov bol faulovaný.
     
    32:29
    Košice - Marcinko - 2 min. za krošček.
     
    32:20
    Žilinčania pri dvojnásobnej početnej výhode predviedli niekoľko striel, ktoré mali skončiť gólom! Od modrej opakovane pálil Šedivý, ale domáci gólman sa nenechal zaskočiť.
     
    31:41
    Košice - Pašek - 2 min. za hákovanie.
     
    31:11
    Košice - Štrbák - 2 min. za držanie.
     
    29:52
    Košice dali gól!

    A Žigárdy inkasuje hneď po 14 sekundách. Strelou od modrej ho zaskočil domáci obranca MICHAL ŠEDA. Asistencie: Marcel Haščák, Tomáš Marcinko.
     
    29:38
    Zmena v bráne hostí. Johanesa nahradí Žigárdy.
     
    29:38
    Košice dali gól!

    A gólostroj menom HC Košice pokračuje. Žlina sa ledva spamˇätala zo štvrtého puku vo vlastnej sieti a už jej DUŠAN PAŠEK pridal piaty. Ceco to nespravil o nič škaredšie ako jeho kolega pri predchádzajúcom zásahu. Od mantinelu pri striedačke nikým neatakovaný vošiel priamo pred bránu a bekhendom vyhnal Johanesa spomedzi troch žrdí. Asistencie: Milan Takáč, Samuel Mlynarovič.
     
    28:36
    Košice dali gól!

    Lahôdka v podaní Košíc, tie sa teraz skutočne bavia hokejom. MAREK SLOVÁK sa dostal do samostatného úniku a na Johanesa mieril úplne sám. Technický talent volil nádhernú strelu ponad lapačku hosťujúceho gólmana a razom je 4:0. Asistenice: Miroslav Macejko, Juraj Cebák.
     
    26:45
    Richard Jenčík si nakorčuľoval pred bránu, kde aj dostal prihrávku od jedného zo spoluhráčov, ale Johanes pravou korčuľou a betónom puk zastavil.
     
    24:15
    Puk teraz poskakoval v bránkovisku hostí, Johanes nevedel kde ho má, no pomohli mu obrancovia a napokon za čiaru neprešiel.
     
    23:10
    Jenčík dostal puk priamo pred bránu, ale jeho spracovanie skončilo tesne mimo. Neujala sa ani následná strela Cebáka.
     
    22:38
    Žilina - Šedivý - 2 min. za hákovanie.
     
    16:30
    Jenčík a Mlynarovič sa dostávali do rýchleho protiútoku, ale medzi nich sa už dostal jeden z hostí. Jenčík volil strelu, keďže prihrávka by sa k adresátovi s najväčšou pravdepodobnosťou nedostala. Johanes s úspešným zákrokom.
     
    12:54
    Košice dali gól!

    Košický gólový galakoncert pokračuje, DUŠAN PAŠEK teraz predviedol nádherné samostatné zakončenie. Popri mantineli sa zbavil protihráča, spoza brány si puk vysunul dopredu, kľučkou oklamal Johanesa a ľahkým posunutím puku popri žrďke zvýšil na 3:0. Asistencia: Marek Kolba.
     
    Zmena strelca úvodného gólu, stal sa ním Haščák, nie Marcinko.
     
    2:38
    Košice dali gól!

    Tak domáci to dnes roztočili hneď od úvodu! SAMUEL MLYNAROVIČ spracoval v medzikruží prihrávku od spoluhráča Svitanu, obhodil si jedného z obrancov hostí a vypálil na bránu. Johanes si s pukom neporadil a tak je stav na kocke už 2:0. Asistencie: Patrik Svitana, Dušan Pašek.
     
    00:16
    Košice dali gól!

    Neuveriteľný začiatok! Jenčík tesne pred útočnou modrou spracoval puk od Macejka, posunul ho do útočnej tretiny hostí, kde ho na bránu z bočnej strany nahodil Tomáš Marcinko a tesne pred gólmanom hostí ešte správne nasmeroval MARCEL HAŠČÁK. Prekvapený Johanes ihneď inkasuje. Asistencie: Marcel Haščák, Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 1. Haščák (Marcinko, Jenčík), 3. Mlynarovič (Svitana, Pašek), 13. Pašek (Kolba), 29. Slovák (Macejko, Cebák), 30. Pašek (Takáč, Mlynarovič), 30. Šeda (Haščák, Marcinko), 37. Haščák (Cebák)


    HC Košice: Hylák (41. Riečický) - Macejko - Cebák, Štrbák (A) – Kolba (C), Takáč – Novák, Šeda – Martin Chovan, Jenčík – Marcinko – Haščák (A), Jokeľ – Slovák – Novotný, Spilar – Matúš Chovan - Matis, Pašek – Mlynarovič - Svitana
    MsHK Žilina: Johanes (30. Žigárdy) - Rúfus (C) - Brcko, Árvay - Gula, Šedivý - Staňo, Niník, Drevenák - Varga - Valášek, Kokavec (A) - Kopecký - Sýkora, Drábek - Surovka - Jarab, Lipovský - Zicho - Heffernan

    Rozhodčí: P.Jonák, Goga - Kalina, Smrek
    bahis siteleri