Třinec – HC Plzeň 6:3 (kon.) | Vsetín – Sparta 3:5 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.)
Přerov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 8:1 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havířov – Písek 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:3, 1:2, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 01.02.2013, 13:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    47:50
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilové hře snižují na rozdíl dvou branek. Valaši vyhráli buly Hohl si najel na levý kruh a vypálil, puk před Pírsem tečoval MARTIN HANIČINEC a hostující brankář nestačil reagovat. Asistence: Dominik Hohl.
     
    33:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po další rychlé akci hostů vede Sparta už 2:5! Opět dává branku MARTIN BARTOŠ po ráně z mezikruží, na kterou domácí brankář Bechný neměl. Asistence: Jan Havel, Václav Klindera.
     
    32:20
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na sta 2:4! V chumli před brankou, který se utvořil po jedné z akcí domácích se nejlépe zorientoval RENÉ PANCZA, který ležící puk zasunul do odkryté klece Sparty. Bez asistence.
     
    20:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Valaši sice hráli přesilovku, ale branku dává Sparta. Po levém křídle se dostal do útoku MAREK PULKRAB, Vlach čekal střelbu a tak vyjel z brány, sparťanský forvard však objel branku a zakončil do odkryté klece. Asistence: Ondřej Procházka.
     
    10:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o dvě branky 1:3! Černoch se z vlastního pásma propracoval až před Vlacha, kde přihrál na druhou tyč a tam stál přesně připravený JIŘÍ HOZÁK, jenž zakončil do odkryté sítě. Asistence: Jiří Černoch, Patrik Kadeřávek.
     
    05:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražené jdou záhy i do vedení 1:2! Hra se nám už sice trochu srovnala, ale z další akce jde Sparta do vedení. Už to vypadalo, že se vsetínští dostanou z obranného pásma, ale jeden z obránců ztratil puk, který sebral Černoch, jenž přihrál před branku volnému VOJTĚCHU AUGUSTINOVI, který bekhendem překonal mezi nohy brankáře Vlacha. Asistence: Jiří Černoch.
     
    03:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražené bleskově srovnávají. P rychlé akci dostal puk do mezikruží MARTIN BARTOŠ, který přesnou ranou překonal Vlacha. Asistence: Václav Klindera, Jan Havel.
     
    03:19
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned z první útočné akce jdou domácí do vedení! Abdul vybojoval puk za brankou dostal se až před Pírse, kde si najel LUKÁŠ KUCHAŘÍK, který přihrávku od Abdula usměrnil od klece. Asistence: Jindřich Abdul.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 4. Kuchařík (Abdul), 33. Pancza, 48. Haničinec (Hohl) - 4. Bartoš (Klindera, Havel), 6. Augustin (Černoch), 11. Hozák (Černoch, Kadeřávek), 21. Pulkrab (Procházka), 34. Bartoš (Havel, Klindera)


    VHK ROBE Vsetín: Vlach (21. Bechný) – Hajda, Žabčík Z., Běhula, Svozílek, Hryciow, Ščotka, Hohl – Pancza, Forch, Světlík, Tydlačka, Haničinec, Kuchařík, Grygar, Abdul, Hořanský, Rod.
    HC Sparta Praha: Pírs – Široký, Vokurka, Vacek, Kadeřávek, Kolář, Keller, Mikliš – Klindera, Bartoš, Augustin, Havel, Pulkrab, Černoch, Procházka, Major, Krudenc, Hozák.

    Rozhodčí: Fiedler – Hanzlík, Štěpán
    bahis siteleri