Třinec – HC Plzeň 6:3 (kon.) | Vsetín – Sparta 3:5 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.)
Přerov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 8:1 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havířov – Písek 6:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (0:1, 3:2, 2:0)
HC Kladno
Pátek 01.02.2013, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    42:05
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle je opravdu studená sprcha pro Kladno. Čermák vystřelil od modré a jeho střelu Kaňka, zdálo se, pokryl. Jenže všudybyl Jícha si všiml, že gólman hostů při této střele rozhodně neoplýval jistotou a nevěděl, kde má puk. To ale věděl útočník Dukly a lehkým šťouchnutím za přihlížení obránců Kladna zkompletoval svůj dnešní hattrick. Bez asistence.
     
    41:10
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava se poprvé v dnešním zápase ujímá vedení. Po přihrávce Severy vystřelil z mezikruží druhý MANDÁT v sestavě Dukly, MICHAL. Kaňka měl zřejmě zakrytý výhled a střela jihlavského obránce končí v síti. Asistence: Jiří Severa.
     
    36:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno. Za domácí se prosadil kdo jiný než nejlepší střelec týmu Jan Mandát. Útočník s reprezentačními zkušenostmi využil nahrávku Romana Čermáka a z bezprostřední blízkosti překonává Kaňku Asistence: Roman Čermák.
     
    34:29
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí hráči snižují náskok Kladna na jeden gól. Z nepřehledné situace před brankou Kladna vytěžil nejvíce Lukáš Jícha, který využil nenápadnou, ale za to efektivní přihrávku Jana Mandáta a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Jan Mandát, Lukáš Anděl.
     
    32:27
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Ke konci přesilové hry Dukly pláchl hráčům ve zlutočerveném Petr KŘEPELKA, který si pohrál s Vackem a posílá Kladno poprvé v tomto zápase do dvoubrankového vedení. Asistence: Litera
     
    28:19
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Hosté se opět ujímají vedení. Vendis našel přihrávkou rozjetého Vladimíra MACHÁČKA, který se zjevil sám před Vackem. Nic nevymýšlel a vystřelil. Vacek sice nejprve puk pokryl, jenže ten mu propadl výstrojí a skončil za brankovou čárou. Asistence: Lukas Vendis.
     
    22:51
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jak už to tak bývá, jakmile něco napíšu, hned je to jinak. Domácí se na mne však za to nemusí zlobit. Rozháranou pasáž hry ukončuje Lukáš JÍCHA, který se po pefrektní přihrávce Romana Čermáka řítil sám na Kaňku. Prostřelil jej a srovnává stav zápasu. Asistence: Roman Čermák, Václav Půža.
     
    15:14
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Hosté naložili s přesilovou hrou mnohem lépe. Rychle se dostali zpět před Vackovu branku. Rytíři ukázali, jak krásný a hlavně jednoduchý může hokej být. Sklenička zavezl puk do třetiny, kde přihrál na Křepelku. Ten si počkal, až mu před brankou najede JAKUB KAPRÁL a adresoval na něj přihrávku. Forvard druhé lajny hostů poté neomylně zakončil a nedal ještě se přesouvajícímu Vackovi šanci. Asistence: Petr Křepelka, David Sklenička.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. Jícha (Čermák, Půža), 35. Jícha (J. Mandát, Anděl), 37. J. Mandát (Čermák), 42. M. Mandát (Severa), 43. Jícha - 16. Kaprál (Křepelka, Sklenička), 29. Macháček (Vendis), 33. Křepelka


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Vítešník) - Půža, Čermák, Košař, Mandát M., Pospíchal, Port, Žuček - Anděl, Jícha, Severa - Mahút, Mandát J., Hotař - Beran, Vykouk, Hubert - Dvořák
    HC Kladno: Kaňka - Sklenička, Hulcr, Paták, Budna, Vojík, Matula, Doudera - LItera, Křepelka, Kružík - Kaprál, Janeček P., Christl - Vendis, Macháček, Hoffmann - Janeček V., Havlůj, Janele

    Rozhodčí: Hejduk - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri