Ostrava – Bohemians 1905 1:3 (kon.) | Slovácko – Příbram 1:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
4:3 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 14.09.2013, 19:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný zápas s ještě zajímavějším rozuzlením. Domácí v rychlém protiútoku počtvrté v zápase překonali Hanuše, skórovat se podařilo MARTINU DOLEŽALOVI, který jej překonal z bezprostřední blízkosti.
     
    83
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím se daří sedm minut před koncem srovnat. Po nepovedeném přímém kopu našel Schulmeister na levé straně volného KAMILA KARAŠE, který opřel míč o tyč a vsítil dnes již druhou branku.
     
    76
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy studená sprcha pro domácí tým, který ještě před několika desítkami vteřin vedl. LUKÁŠ MASOPUST se uvolnil na pravé straně a přehodil vyběhnutého Blahu.
     
    75
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hostům se daří se soupeřem srovnat krok. Po přiťuknutí spoluhráče pálil z hranice šestnáctky k pravé tyči přesně ADAM JÁNOŠ.
     
    61
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma otáčí průběh zápasu a dostává se poprvé v duelu do vedení. Navrátil si naběhl do šestnáctky soupeře, kam obdržel parádní přihrávku. Domácí hráč místo zakončení ještě poslal míč volnému MARTINU DOLEŽALOVI, který neměl před prázdnou bránou problém trefit se.
     
    32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí po rohovém kopu srovnávají se soupeřem krok! Od praporku poslal míč do šestnáctky Javůrek, jehož centr trefil hlavou přesně KAMIL KARAŠ, pro kterého je to první branka v české nejvyšší soutěži.
     
    14
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli ojedinělý protiútok a hned se radují z branky. Z pravého křídla poslal míč do ohně Masopust, jehož centr Blaha vyrazil před sebe přímo na VÁCLAVA KOLOUŠKA. Ten si následně položil jednoho obránce Sigmy a poslal míč k pravé tyči.

    Miroslav Fantal

    Branky: 32. Karaš (Javůrek), 61. Doležal (Navrátil), 83. Karaš (Schulmeister), 90. Doležal (Varadi) – 14. Koloušek, 75. Jánoš (Kučera), 76. Masopust (Harba)

    Karty:   37. Karaš (OLO), 50. Ordoš (OLO), 56. Vepřek (OLO) – 52. Vaculík (JIH), 68. Karlík (JIH), 82. Josl (JIH)


    SK Sigma Olomouc: Blaha – Vidlička, Koutný, Škerle (C), Vepřek – Karaš, Ordoš, Houska (89. Varadi) – Navrátil (68. Schulmeister), Doležal, Javůrek (75. Falta).
    Náhradníci: Zlámal – Dreksa, Falta, Plšek, Schulmeister, Varadi, Zahradníček.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – T. Marek, Tlustý, Šourek, Josl (88. Kliment) – Masopust, Jánoš, Koloušek, Karlík (C) (74. Kučera), Vaculík (83. Kopic) – Harba.
    Náhradníci: Blažek – Krejčí, Mikula, Kopic, Kučera, Kliment, Teplý.

    Rozhodčí: Orel – Jiřík, Zeman

    Diváci: 3752
    bahis siteleri