Ostrava – Bohemians 1905 1:3 (kon.) | Slovácko – Příbram 1:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
4:3 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 14.09.2013, 19:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný zápas s ještě zajímavějším rozuzlením. Domácí v rychlém protiútoku počtvrté v zápase překonali Hanuše, skórovat se podařilo MARTINU DOLEŽALOVI, který jej překonal z bezprostřední blízkosti.
     
    90
    Koloušek napřáhl ze střední vzdálenosti a jen o milimetry minul branku Sigmy!
     
    89
    Na poslední vteřiny duelu přibíhá na trávník Varadi, který zastoupí Hosuku.
     
    88
    Poslední střídání hostujícího celku. Kliment nahradí v závěru duelu Josla.
     
    83
    Na hřiště se na poslední minuty podívá Kopic, který nahrazuje Vaculíka.
     
    83
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím se daří sedm minut před koncem srovnat. Po nepovedeném přímém kopu našel Schulmeister na levé straně volného KAMILA KARAŠE, který opřel míč o tyč a vsítil dnes již druhou branku.
     
    82
    Pronikajícího Karaše zastavil nečistým způsobem Josl, který inkasuje žlutou kartu.
     
    76
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy studená sprcha pro domácí tým, který ještě před několika desítkami vteřin vedl. LUKÁŠ MASOPUST se uvolnil na pravé straně a přehodil vyběhnutého Blahu.
     
    75
    V téže minutě domácí tým střídá. Místo Javůrka si zahraje Falta
     
    75
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hostům se daří se soupeřem srovnat krok. Po přiťuknutí spoluhráče pálil z hranice šestnáctky k pravé tyči přesně ADAM JÁNOŠ.
     
    74
    První střídání trenéra Komňackého. Místo Karlíka se na hřiště podívá Kučera.
     
    72
    Vzápětí ale získal míč Harba, jehož prudký projektil Blaha vyrazil na rohový kop.
     
    68
    Domácí tým poprvé v utkání střídá. Hřiště pomalu opouští Navrátil, který si jen těžko zvládá chůzi po trávníku. Na poslední minuty jej nahradí Schulmeister.
     
    68
    Žlutá karta pro hostujícího Karlíka.
     
    65
    Velká příležitost Jihlavy na srovnání. Po zaváhání Ordoše se řítili hosté do přečíslení, následně sám na Blahu postupoval Masopust. Ani tentokrát ale brankář Sigmy nekapituloval a nadále drží šance Hanáků nad vodou.
     
    61
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma otáčí průběh zápasu a dostává se poprvé v duelu do vedení. Navrátil si naběhl do šestnáctky soupeře, kam obdržel parádní přihrávku. Domácí hráč místo zakončení ještě poslal míč volnému MARTINU DOLEŽALOVI, který neměl před prázdnou bránou problém trefit se.
     
    58
    Hlavní sudí nejprve nechal hru pokračovat po sporném zákroku v šestnáctce Jihlavy, hned z protiútoku se řítil sám na domácí branku Harba, ale Blaha jeho střelecký pokus parádním zákrokem zneškodnil.
     
    56
    Opět nebezpečný centr do vápna Jihlavy, hosté se však ubránili a rychle založili protiútok. Zasáhnout tak musel Vepřek, který si nedovoleným zákrokem vysloužil žlutou kartu.
     
    52
    Nyní už se ale žlutí i na druhé straně. Vaculík poslal k zemi aktivního Navrátila, což tentokrát rozhodčí Orel ocenil žlutým napomenutím.
     
    50
    Dva nedovolené zákroky na domácího Navrátila sudí ponechal bez povšimnutí, jeden se stal dokonce až po odpískání. To vše se nelíbilo domácímu Ordošovi, který z plných plic sudímu něco řekl, a je to tak on, kdo si prohlédne kartu.
     
    48
    Centr do šestnáctky trefil hlavou domácí Koutný, který se však z branky radovat nemůže. Míč těsně minul levou tyč.
     
    37
    Domácí Karaš obdržel za skluz zezadu žlutou kartu. Hosté budou rozehrávat na polovině soupeře.
     
    32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí po rohovém kopu srovnávají se soupeřem krok! Od praporku poslal míč do šestnáctky Javůrek, jehož centr trefil hlavou přesně KAMIL KARAŠ, pro kterého je to první branka v české nejvyšší soutěži.
     
    23
    Rychlý brejk Jihlavských mohl opět znamenat změnu skóre. Na letící míč z pravé strany si mezi dvěma olomouckými obránci, kteří se jen dívali, naběhl Vaculík. Hlavou poslal míč těsně nad!
     
    17
    Domácí jsou jako opaření a už mohli prohrávat o dvě branky. Sám se zjevil tentokrát na levé straně Koloušek, jehož pokus mířil přímo do Blahy.
     
    14
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli ojedinělý protiútok a hned se radují z branky. Z pravého křídla poslal míč do ohně Masopust, jehož centr Blaha vyrazil před sebe přímo na VÁCLAVA KOLOUŠKA. Ten si následně položil jednoho obránce Sigmy a poslal míč k pravé tyči.
     
    11
    Z pravé strany přišel nebezpečný centr do nitra hostujícího vápna, kde si na míč počkal hlavičkující Ordoš. Míč skončil těsně vedle.
     
    5
    Vaclíkův centr dosedl na hlavu Karlíka, který z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout brankáře Blahu, který reflexivním zákrokem míč vyrazil.

    Miroslav Fantal

    Branky: 32. Karaš (Javůrek), 61. Doležal (Navrátil), 83. Karaš (Schulmeister), 90. Doležal (Varadi) – 14. Koloušek, 75. Jánoš (Kučera), 76. Masopust (Harba)

    Karty:   37. Karaš (OLO), 50. Ordoš (OLO), 56. Vepřek (OLO) – 52. Vaculík (JIH), 68. Karlík (JIH), 82. Josl (JIH)


    SK Sigma Olomouc: Blaha – Vidlička, Koutný, Škerle (C), Vepřek – Karaš, Ordoš, Houska (89. Varadi) – Navrátil (68. Schulmeister), Doležal, Javůrek (75. Falta).
    Náhradníci: Zlámal – Dreksa, Falta, Plšek, Schulmeister, Varadi, Zahradníček.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – T. Marek, Tlustý, Šourek, Josl (88. Kliment) – Masopust, Jánoš, Koloušek, Karlík (C) (74. Kučera), Vaculík (83. Kopic) – Harba.
    Náhradníci: Blažek – Krejčí, Mikula, Kopic, Kučera, Kliment, Teplý.

    Rozhodčí: Orel – Jiřík, Zeman

    Diváci: 3752
    bahis siteleri