Gil Vicente – Olhanense 1:1 (kon.) | Belenenses – Marítimo 1:0 (kon.) | Sporting – Rio Ave 1:1 (kon.)
konec
Sporting Lisabon
1:1 (1:0)
Rio Ave FC
Sobota 21.09.2013, 21:15Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Taktické střídání trenéra Santa. Lima přijde místo Hassana.
     
    90+2
    Montero mohl rozhodnout! Cédricův přetažený centr vrátil do ohně Carrillo a Montero po pěkné kličce obránci tváří v tvář neuspěl z úhlu proti Salinovi!
     
    83
    A vzápětí nahradí Bragu Del Valle.
     
    82
    Prní střídání Rio Ave. Místo Lopese přijde Roderick.
     
    79
    Žlutou kartu za zdržování při výkopu dostává brankář hostů Salin.
     
    78
    Poslední střídání Sportingu, Carvalha nahrazuje Alžířan Slimani.
     
    75
    Tak jsem to málem zakřikl! Rychlá protiakce Sportingu končí zpětnou přihrávkou Cédrica na Silvu, jeho ránu zastavil ve vápně rukou jeden z obránců, přesto se penalta nepíská!
     
    74
    Poté, co byl Silva tvrdě, ale podle sudího čistě odstaven od míče se tlačil dopředu po levé straně agilní Fraga, u vápna jej fauloval Cédric a bude z toho žlutá karta.
     
    72
    Rio Ave právě vstřelilo branku!

    Je vyrovnáno! Fraga načechral do vápna nádherný centr, na který si naskočil kapitán RICARDO TARANTINI a přesnou hlavičkou překonává bezmocného Patricia!
     
    69
    Druhé střídání Sportingu. Trenér Jardim vymění střelce branky Eduarda za Rinauda.
     
    66
    Mohlo být vyrovnáno! Přízemní centr Fragy zleva prolétl až k Ukrovi na druhou stranu, který míjí z úhlu poloodkrytou branku!
     
    61
    Tvrdý zákrok Bragy na Cédrica, kdy byl loket v zátylku soupeře zůstal nepotrestán, naopak předchozí faul Silvy je oceněn žlutou kartou.
     
    55
    Obrovská chyba Diera při rozehrávce nabídla šanci Lopesovi. Ten se sice trochu zamotal ve vápně, přesto svojí zblokovanou střelou nalezl Hassana na penaltě, který trestuhodně míjí!
     
    50
    Krásný dlouhý míč od Silvy našel na pravé straně Eduarda, který centroval do vápna. Tam spěchal Montero, před ním však trefil míč Marcelo a div že si nedal vlastní gól!
     
    43
    Je to skutečně tak. Diego Capel po střetu s Wakasem dnešní zápas končí. Nahradí jej Carrillo.
     
    27
    Zajímavý pokus hostů! Odvrácenou standardku zprava sice obrana Sportingu odvrátila, ale jen na nohu číhajícího Tarantiniho, který pálí z hranice vápna nad!
     
    25
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!

    Z ničeho nic je tu vedení pro Sporting! Obrovská chyba brankáře Salina, jenž vyběhl z branky na dlouhý míč, který však jen slabě vyboxoval. Dobíhající WILSON EDUARDO si míč na pravé straně vápna zpracoval a z těžkého úhlu trefuje prázdnou branku! Druhý gól v sezoně pro forvarda domácích.
     
    23
    Z rohového kopu nebylo nic, naopak následující akci Sportingu musel utnout Tarantini a vidí za to žlutou kartu. Faulovaným byl Eduardo.
     
    21
    Kombinaci Sportingu vystihl Ukra, Jefferson mu chtěl míč sebrat, ale byl v souboji pozdě a přejel soupeři přes kotníky. Jasná žlutá karta.

    Michal Šíma

    Branky: 25. Eduardo – 72. Tarantini

    Karty:   21. Jefferson (SPL), 61. Silva (SPL), 74. Cédric (SPL) – 23. Tarantini (AVE), 79. Salin (AVE)


    Sporting Lisabon: Patricio – Cédric, Mauricio, Dier, Jefferson– Silva, Carvalho (78. Slimani), Martins – Eduardo (69. Rinaudo), Montero, Capel (43. Carrillo)
    Náhradníci: Boeck – Slimani, Magrao, Carrillo, Rinaudo, Semedo, Vítor

    Rio Ave FC: Salin – Lionn, Rodriguez, Marcelo, Fraga– Braga (83. Del Valle), Lopes (82. Roderick), Tarantini, Wakaso, Ukra – Hassan
    Náhradníci: Moraes – Gustavo, Boas, Lopes, Lima, Roderick, Del Valle

    Rozhodčí: Xistra – Cruz, Soares
    bahis siteleri