Slovensko U17 – Nórsko U17 1:1 (kon.)
konec
Slovensko U17
1:1 (0:0)
Nórsko U17
sk Sobota 21.09.2013, 13:00 • Sävstaås IP, Švédsko • Přípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už treťom zápase Slovákov na turnaji štyroch krajín vo Švédsku!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo zápasu reprezentácií do 17 rokov, kde slovenských mladíkov vo Švédsku preveria Nóri.

    Slovenská reprezentácia do 17 rokov (ročník 1996) je tento týždeň vo Švédsku, kde sa na turnaji štyroch krajín (Slovensko, Švédsko, Nórsko a Island) pripravuje na Majstrovstvá sveta do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch. Pre toto mužstvo je to posledná príprava mimo dejiska šampionátu (v dejisku ich čaká ešte prípravný zápas proti reprezentácii Uruguaja).

    Slovenskí mladíci odohrali svoj prvý turnajový zápas proti reprezentácii Islandu, kde najskôr vyhrávali v 68. minúte 1:0 po góle Lukáša Haraslína, ktorý prestrelil islandského gólmana z tesnej blízkosti. Islanďania však zabojovali a dokázali v štvrtej minúte nadstaveného času po kvalitne zahranom priamom kope skvelým hlavičkovým zakončením od Sigurssona vyrovnať na 1:1.
    Po tomto zápase sme mohli vidieť aj dodatkové pokutové kopy, v ktorých však futbalisti Islandu zneškodnili Slovensko v pomere 4:2.

    V druhom turnajovom zápase sa slovenskí mladíci predviedli proti domácej švédskej reprezentácii. Za účasti 763 divákov sa však hosťujúci Slováci dostali do vedenia už v 6. minúte stretnutia, keď svojou delovkou prekonal gólmana Eskelinena Juraj Chvátal. Následne však prišla na rad švédska "spása" s menom Niklas Brodacki, ktorý dokázal využiť defenzívne chyby Slovenska a gólmi v 11. a 25. minúte dostal domácich Švédov do jednogólového vedenia 2:1.Druhý polčas tohto zápasu sa začal skôr defenzívne, no slovenský tréner Bútora napokon v 59. minúte urobil zlomový ťah stretnutia, keď poslal na trávnik namiesto Róberta Polievku oddýchnutého Lukáša Haraslína. Ten nastúpil vo veľkom štýle a gólmi v 72. a 89. minúte poslal Slovensko opäť do tesného vedenia.
    Slováci napokon zdolali domácich Švédov výsledkom 3:2 (1:2).

    Podarí sa slovenským reprezentantom do 17 rokov potrápiť svojich nórskych rovesníkov?
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko U17: Rodák – Vavro, Vodecký, Grič, Chvátal, Vestenický, Hromada, Čmelík, Kupec, Haraslín, Kotrík.
    Náhradníci: Junas – Dimun, Káčer, Polievka, Sipľák, Rajník

    Nórsko U17: Bråtveit – Molde, Martinsen, Jenssen, Björkkjer, Fossum, Espejord, Aasheim, Celina, Sørrno, Larsen.
    Náhradníci: Näsberg, Thorsby, Hoff, Jensen, Eriksen, Aboubacar

    Rozhodca: Per Melin – Henrik Melin, Per Persson.
     
    Slováci budú v dnešnom zápase bojovať o prvé miesto na Turnaji štyroch krajín vo Švédsku!
    Stačí im zdolať reprezentačný výber Nórska.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop v prvom polčase mali k dispozícii slovenskí hráči, ktorí sa ihneď snažili zaútočiť, no pozorní Nóri ich napokon od lopty úspešne odstavili.
     
    2
    Vestenický sa snažil napadnúť rozohrávku nórska a napokon sa mu to aj celkom podarilo. Svojim očným kontaktom vytlačil centrer od Martinsena len poriadne mimo slovenskej brány.
     
    3
    Gólman Bråtveit si na svoje konto pripísal prvý úspešný zákrok, keď zachytil loptu po dobrom centri z pravej strany od Vestenického. Následne sa Nóri snažia bleskovo zaútočiť, no uvidíme, či sa im to podarí.
     
    4
    Aasheim sa dostal k lopte v centrálnej časti po dobrej prihrávke od Larsena, no následne už nedokázal zakončovať, keďže ho od lopty odstavil v poslednej chvíli pozorný slovenský hráč Vodecký.
     
    5
    Momentálne sa lopta presúva zo strany na stranu, no ani jeden z tímov sa k nej zatiaľ nemôže dostať a následne zaútočiť. Aktuálne ju majú vo svojej moci Nóri.
     
    6
    Björkkjer sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle a následne sa svojim šprintom zbavil dvoch slovenských hráčov. Prišlo aj k zakončeniu, no jeden zo Slovákov napokon krížne zakončenie od Björkkjera odkopol do bezpečia.
     
    7
    Nórski futbalisti sú momentálne pri lopte na slovenskej polovici ihriska, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Slovenskí obrancovia predvádzajú naozaj veľmi dobrý výkon.
     
    8
    Vestenický sa mohol dostať do zakončenia na pravej strane, no napokon bol neúspešný, keďže nórski obrancovia boli na tom šprintérsky lepšie. Následne si však Slováci vybojovali rohový kop.
     
    9
    Rohový kop Slovenska bol zahraný z pravej strany nízkym centrom k bližšej žrdi nórskej brány, no gólman Bråtveit napokon zasahovať nemusel, keďže loptu pozorní obrancovia Nórska odkopli do bezpečia.
     
    10
    Slovenskí reprezentanti si mierne nerozumeli vo svojej ofenzívnej rozohrávke a loptu stratili. Nóri dlho neváhali a loptu odkopli smerom do svojho protiútoku.
     
    11
    Na hranici slovenského pokutového územia sa k lopte dostal Larsen, ktorý ju odcentroval k pravej žŕdke sloveskej svätyne. Gólman Rodák bol však v strehu a tento jemný center zachytil vo svojom náručí.
     
    12
    Pri lopte sú momentálne slovenskí futbalisti, ktorí sa snažia dostať pred gólmana Bråtveita, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nóri veľmi dobre napádajú súperovu rozohrávku a snažia sa prekvapiť gólmana Rodáka.
     
    13
    Momentálne sa lopta nachádza prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no ani jednému sa nedarí nájsť ten správny recept na súperovu defenzívu.
     
    14
    Nóri mali k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 33 metrov na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Fossum. Ten loptu odcentroval, no gólman Rodák ju vyboxoval do bezpečia. Následne z voleja pálil Larsen, no ten napokon minul priestor slovenskej brány!
     
    15
    Larsen sa snažil dobrou prihrávkou z pravej strany nájsť na ľavom krídle svojho kolegu Espejorda, no napokon sa mu to nepodarilo. Na rad prichádza odkop od slovenskej brány.
     
    16
    Vestenický sa spolu s Kupcom snažili dostať pred nórsku bránu, no napokon sa im to nepodarilo. Po krátkom trápení nórskej defenzívy si však vybojovali aspoň priamy kop vo vzdialenosti približne 21 metrov, mierne vľavo.
     
    17
    Slovenskí futbalisti rozohrali priamy kop krátkou prihrávkou Vestenického, ktorý loptu nabil Hromadovi, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná jedným z nórskych obrancov len v okolí stredu ihriska.
     
    18
    Na druhej strane si Nóri vybojovali priamy kop zo vzdialenosti približne 27 metrov mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Fossum. Jeho projektil však gólman Rodák dobre videl a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    19
    Z pravej strany poslal loptu smerom dopredu slovenský hráč Kupec, ktorý sa snažil vpredu nájsť Čmelíka, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Bråtveit dobre vybehol a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    20
    Šimon Kupec si potiahol loptu na hranicu nórskeho pokutového územia a prízemnou strelou chcel prekvapiť súperovu defenzívu, no nepodarilo sa mu to. Nórski obrancovia jeho strelecký pokus vyrazili pred Čmelíka, ktorý však z pravej strany napokon trafil len bočnú sieť nórskej svätyne.
     
    21
    Slovenskí futbalisti sú opäť pri lopte a snažia sa prekvapiť svojich rovesníkov z Nórska, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Pozorní nórski obrancovia dbajú na zabezpečenú defenzívu.
     
    22
    Z pravej strany chcel gólmana Bråtveita prekonať Vestenický, no napokon bol neúspešný, keďže trafil len jedného z nórskych obrancov. Následne však Slováci zahrajú rohový kop z pravej strany.
     
    23
    Rohový kop slovenským mladíkom veľmi nevyšiel a po jeho zahraní sa k lopte dostali Nóri, ktorí sa opäť snažia takticky zaútočiť.
     
    23
    Slováci opäť dokázali ohroziť nórsku bránu, no napokon nevsietili gól. Po dobrom centri od Čmelíka sa k lopte dostal pozorný gólman Bråtveit, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    24
    Slovenskí futbalisti sa opäť snažili zaútočiť, no tentokrát sa ich technická chyba prejavila u asistenta hlavného rozhodcu, ktorý avízoval jasný ofsajd.
     
    25
    Nórski futbalisti mali k dispozícii sériu autových hodov na ľavej strane, no len v okolí stredu ihriska, keďže Slováci úspešne blokovali ich prihrávkové kombinácie.
     
    26
    Celina obdržal loptu na ľavej strane a následne chcel gólmana Rodáka ohroziť strieľaným centrom, no nepodarilo sa mu to. Táto lopta skončila len poriadne mimo slovenskej brány.
     
    27
    Gólman Bråtveit si opäť musel siahnuť na loptu, keď sa k nej na pravej strane dostal Čmelík. Jeho center však nórskemu brankárovi nerobil väčšie problémy. Na rad prichádza odkop od nórskej brány.
     
    28
    Martinsen predviedol len veľmi nepresnú prihrávku na Jenssena, no bežiaci Vestenický napokon nedokázal loptu zachytiť a ohroziť tak gólmana Bråtveita.
     
    29
    Vestenický odviedol poriadny kus práce v centrálnej časti, keď sa zbavil dvoch nórskych hráčov a následne prihrával svojim spoluhráčom, no ani jeden z nich sa k lopte už nestihol dostať.
     
    30
    Nórsky hráč Espejord sa dostal do fantastickej gólovej šance na hranici slovenského pokutového územia, keď sa zbavil slovenských obrancov a tvrdo zakončoval, no jeho projektil napokon s tečom skončil len tesne vedľa slovenskej brány! Nóri majú k dispozícii rohový kop.
     
    31
    Aj rohový kop v znení reprezentácie Nórska bol zahraný veľmi dobre, keď sa po centri z pravej strany od Aasheima dostal k zakončeniu Celina, no ten napokon svojo hlavičkou minul priestor slovenskej brány.
     
    32
    Slovenskí mladíci prehrali súboj v strede ihriska a následne mali Nóri k dispozícii autový hod na pravej strane. Čestne však odovzdali loptu súperom, keďže sa predtým previnili faulom.
     
    33
    Lopta sa opäť nachádza prevažne len v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť. Momentálne sú mierne aktívnejší futbalisti Nórska, no uvidíme, ako dlho im to proti pozornej slovenskej defenzíve vydrží.
     
    34
    Séria autových hodov na ľavej strane v znení Nórska skončila a za ňou prišli ďalšie autové hody. Slovenskí hráči sú v strehu a zatiaľ pohodlne eliminujú všetky šance svojich súperov.
     
    35
    Larsen chcel prihrávkou pred slovenskú bránu nájsť nabiehajúceho Aasheima, no pozorný slovenský hráč Vodecký napokon loptu odkopol do bezpečia.
     
    36
    Slovenskí futbalisti majú k dispozícii priamy kop z pozície naľavo od pokutového územia Nórska. Zahrávať ho odchádza Lukáš Haraslín, ktorý bol slovenskou hviezdou v zápase proti Švédsku.
     
    37
    Haraslín odkopol loptu z ľavej strany, no tá napokon prešla cez nórsku šestnástku bez povšimnutia a napokon sa k nej na pravej strane dostal Čmelík. Ten chcel ešte ohroziť nórsku bránu, no už sa mu to nepodarilo.
     
    38
    Kotrík zahrával autový hod v strede ihriska na pravej strane, no následne poslal loptu len na kopačky nórskych hráčov. Tí sa p krátkom súboji postavili k zahraniu autového hodu.
     
    39
    Vestenický odcentroval loptu z pravej strany pred nórsku bránu, kde z mierneho voleja tvrdo pálil Chvátal, no ten svojou delovkou trafil len jedného z dobre postavených nórskych obrancov.
     
    40
    Čmelík chcel dobro prihrávkou dopredu vysunúť Haraslína, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Bråtveit dobre vybehol a napokon bol pri lopte skôr ako aktívny slovenský hráč.
     
    41
    Lukáš Haraslín sa dostal k lopte na ľavej strane a následne posielal pred nórsku bránu dobrú prihrávku, no k tejto lopte sa napokon dostali len pozorní nórski obrancovia, ktorí ju odkopli do bezpečia.
     
    42
    Slovenskí hráči sa previnili ďalším faulom, po ktorom majú futbalisti Nórska k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 33 metrov, mierne vľavo.
     
    43
    Po priamom kope Nórska, ktorý zahrával Fossum sa k lopte dostal gólman Rodák. Ten ju chcel vyraziť do bezpečia, no napokon bol faulovaný a po krátkom zotavení predvedie odkop od svojej brány.
     
    44
    Kupec poslal loptu dobrým centrom na ľavú stranu, kde sa k nej dostal Haraslín, ktorý chcel pred bránou Nórska nájsť Chvátala, no to sa mu už nepodarilo. Nórski obrancovia boli opäť v strehu a loptu odkopli do bezpečia.
     
    45
    Larsen si na pravej lopte dvakrát vymenil loptu s Celinaom, no napokon sa k nej dostali len slovenskí obrancovia, ktorí posielajú do útoku svojich spoluhráčov.
     
    45
    V závere prvého polčasu majú Slováci k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 28 metrov, mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Hromada. Ten však loptu odcentroval len k nórskym obrancom.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase tohto zápasu sme mohli vidieť veľmi vyrovnaný herný výkon na oboch stranách, keď sa oba tímy snažili niečo vymyslieť, no napokon sa im nepodarilo previesť svoje šance na podobu gólov. Výrazne treba pochváliť gólmanov Rodáka a Bråtveita, ktorí zatiaľ nezaváhali v žiadnej situácii, no výrazne ich nad vodou podržali aj pozorné defenzívy na oboch stranách.

    Podarí sa slovenským mladíkom v druhom polčase zabrať naplno a dostať sa do vedenia?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Slovenský tréner si pripravil polčasové striadanie. Namiesto Reného Kotríka nastupuje na trávnik Miroslav Káčer.
     
    46
    Tréner Nórska posiela na trávnik v druhom polčase ďalšie striedanie. Namiesto Björkkjera nastupuje do hry Aboubacar.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu vidíme aj striedanie na strane Nórska. Namiesto Fossuma nastupuje do hry oddýchnutý Morten Thorsby.
     
    47
    Nórski futbalisti sa snažia prekvapiť slovenskú defenzívu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Slováci sú v strehu a zatiaľ s veľkým prehľadom eliminujú každý náznak nórskej útočnej kombinácie.
     
    48
    Gólman Bråtveit si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojom náručí zachytil loptu po dobrom centri od Vestenického z pravej strany.
     
    49
    Nóri mali k dispozícii priamy kop na ľavom krídle, ktorý odišiel zahrávať Celina. Jeho center však napokon pozorný gólman Rodák úspešne zblokoval svojimi rukami do bezpečia. Náslende sa Slováci dostávajú do rýchleho protitútoku.
     
    50
    Slovenskí mladíci majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov od nórskej brány. Nórsky múrik je už rozostavený, gólman Bråtveit pripravený. Slováci môžu začať útočiť.
     
    51
    Priamy kop tentokrát zahrával slovenský kapitán Hromada, ktorý však loptu napálil len do nôh nórskych hráčov, ktorí boli dobre postavení v múriku. Slováci sú však stále pri lopte.
     
    52
    Čmelík preveril svoju pravačku strelou z ľavej strany, no jeho projektil napokon gólman Bråtveit zachytiť nemusel. Lopta smerovala len vedľa nórskej brány.
     
    53
    Hlavný rozhodca dnešného stretnutia poprvýkrát v zápase vytiahol žltú kartu, ktorú obdržal Nór Rino Falck Larsen, ktorý predviedol tvrdý útočný faul.
     
    54
    Slováci mali k dispozícii ďalšiu štandardnú situáciu, tentokrát na ľavej strane, ktorú odišiel zahrávať Lukáš Haraslín. Jeho delovka však napokon skončila len nad nórskou bránou.
     
    55
    Nórsky gólman Bråtveit sa opäť dostal k lopte, keď zachytil nepresnú prihrávku od slovenského hráča Čmelíka. Následne sa však Slováci dostali do útoku a vybojovali si aspoň autový hod na pravej strane.
     
    56
    Nórsky tréner posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Aasheima nastupuje do hry oddýchnutý Eriksen.
     
    57
    Nóri sa dostali k lopte na slovenskej polovici ihriska a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Slovenskí obrancovia sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    58
    Nóri budú mať k dispozícii skvelú štandardnú situáciu! Nasleduje ich priamy kop zo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vľavo, keďže slovenskí obrancovia faulovali útočiaceho Eriksena.
     
    59
    Po nie veľmi ideálne zahranom priamom kope sa k odrazenej lopte pred gólmanom Rodákom dostal Thorsby, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovku napokon pozorný Grič s prehľadom zblokoval svojimi nohami.
     
    60
    Nóri sú pri lopte v okolí stredu ihriska a snažia sa niečo vymyslieť. Slovenskí hráči však aktívne napádajú ich rozohrávku a očividne inkasovať nechcú.
     
    61
    Z ľavej strany chcel loptu pred nórsku bránu odcentrovať Čmelík, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný len za postrannou čiarou.
     
    62
    Slováci majú po tvrdom faule nórskeho hráča Sørrna k dispozícii pokutový kop, ktorý odchádza zahrávať Lukáš Haraslín!
     
    62
    Slovensko U17 dalo gól!
    LUKÁŠ HARASLÍN si postavil loptu na značku pokutového kopu a pekným oblúčikovým zakončením na pravú stranu nórskej brány zmiatol gólmana Bråtveita. Ten už úspešne zasiahnuť nedokázal.
     
    63
    Slovenskí mladíci sú síce v jednogólovom vedení, no zatiaľ sa nevzdávajú a bojujú aj naďalej. Nóri sú mierne nervózni, čo im však v ich hernom prejave nepridáva na optimizme.
     
    64
    Čmelík si mierne nerozumel s Vestenickým a následne poslal loptu za postrannú čiaru. Nóri majú teda k dispozícii autový hod na ľavej strane, tesne pred polovicou ihriska.
     
    65
    Nórski reprezentanti sa snažia zaútočiť a vyrovnať tak gólový účet tohto stretnutia, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nórska defenzíva je naozaj pozorná.
     
    66
    Lukáš Haraslín posunul loptu na pravé krídlo ku Chvátalovi, ktorý skvelým centrom našiel na ľavom krídle Čmelíka! Ten však svojou delovkou z voleja trafil len ľavú žŕdku nórskej brány!
     
    67
    Nórsky tréner posiela na trávnik už tretie striedanie. Namiesto Larsena nastupuje na trávnik Hoff.
     
    67
    Slovenský tréner Bútora posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Haraslína nastupuje do hry oddýchnutý Polievka.
     
    69
    Nórsko U17 dalo gól!
    Nóri napokon dokázali využiť poriadne zaváhanie v slovenskej defenzíve a dostávajú sa do vedenia! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Celinaa sa k lopte na pravej strane dostal RUNAR ESPEJORD, ktorý z tesnej blízkosti bez problémov prekonal gólmana Rodáka.
     
    70
    Hlavný rozhodca udeľuje v tomto zápase aj druhú žltú kartu na stranu Nórska. Obdržal ju Eriksen, ktorý nekompromisným faulom zložil k zemi Káčera na ľavej strane.
     
    71
    Slovenskí mladíci mali k dispozícii priamy kop z ľavej strany po faule na Káčera, no zakončujúci Kupec napokon svojim centrom našiel len kopačky dobre postavených obrancov Nórska.
     
    72
    Na druhej strane sa k zahrávani priameho kopu na ľavej strane dostal Celina, no jeho projektil gólman Rodák dobre vidle a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    73
    Slováci mali k dispozícii rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Denis Vavro, no jeho projektil napokon nórski obrancovia vyhlavičkovali do bezpečia.
     
    74
    Na rad prichádza aj tretie striedanie na slovenskej strane. Namiesto Chvátala nastupuje do hry Milan Dimun.
     
    75
    Gólman Marek Rodák nepríjemne spadol na trávnik pred svojou bránou po súboji s jedným z Nórov. Následne k nemu pribieha lekársky tím, ktorý sa snaží dať slovenského gólmana dokopy. Zatiaľ to však vyzerá tak, že to nie je nič vážne.
     
    76
    Marek Rodák sa po krátkom ošetrení a rozhovore s lekárskym tímom dal do poriadku a pokračuje v zápase. Na rad prichádza odkop od jeho brány.
     
    77
    Do konca zápasu ostáva približne štvrťhodinka, ktorá rozhodne o držiteľovi trofeje zo švédskeho turnaja štyroch krajín. Zatiaľ sú k tomu bližšie Nóri, no slovenskí hráči sa stále nevzdávajú.
     
    78
    Po nepresnej prihrávke do behu od Polievku sa k lopte dostal gólman Bråtveit, ktorý predvedie ďaleký odkop od svojej brány.
     
    79
    Nóri majú k dispozícii rohový kop, keďže jeden zo slovenských obrancov zblokoval strelu Espejorda len tesne mimo slovenskej brány.
     
    80
    Prvý rohový kop nórskym mladíkom veľmi nevyšiel, a tak si ho môžu zopakovať na druhej strane. Aj tentokrát však dobre zapracovala slovenská defenzíva, ktorá loptu odkopla do bezpečia.
     
    81
    Z pravej strany loptu odcentroval pred nórsku bránu slovenský hráč Káčer, no nórska defenzíva loptu odhlavičkovala len na rohový kop.
     
    82
    Rohový kop z pravej strany hráčom Nórska veľmi nevyšiel, keďže sa po centri od Vavra k lopte dostal Vodecký, no jemu lopta nesadla a následne ju odkopol len mimo nórskej brány.
     
    83
    Čmelík sa chcel s loptou pretlačiť cez stred k nórskej bráne, no napokon sa mu to nepodarilo. Nórski obrancovia boli v strehu a loptu napokon odkopli do bezpečia.
     
    84
    Slovenský hráč Vestenický sa dostal k lopte v centrálnej časti, no napokon o ňu prišiel proti dvojici pozorných nórskych obrancov, ktorý posielajú svojich spoluhráčov do útoku.
     
    85
    Gólman Bråtveit si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele od Polievku z ľavej strany zachytil loptu vo svojom náručí. Následne sa slováci previnili ofsajdom.
     
    86
    Slovenský tréner posiela na trávnik aj štvrté striedanie. Namiesto Vodeckého nastupuje do hry Michal Sipľák.
     
    87
    K lopte sa na ľavej strane tentokrát dostal Čmelík, no napokon sa nestihol rýchlo otočiť a o loptu proti Thorsbymu prišiel. Následne sú pri lopte Nóri.
     
    88
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal nórsky hráč Aboubacar, ktorý na ľavej strane nekompromisne zložil k zemi Sipľáka.
     
    89
    Slovenskí futbalisti sa stále snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Nórski hráči sa brania veľmi dobre.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90+1
    Slovenskí mladíci sa stále snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Nórski obrancovia sa bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    90+2
    Slováci majú k dispozícii loptu v okolí stredu ihriska na pravej strane a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nóri predvádzajú skvelú defenzívnu hru.
     
    90+3
    Čmelík sa v závere zápas snažil nadvakrát presadiť delovkami z ľavej strany, no napokon bol neúspešný, keďže trafil len pozorného nórskeho obrancu a následne gólmana Bråtveita.
     
    90+4
    Slovenský hráč Čmelík obdržal žltú kartu za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu.
     
    90+4
    Žltú kartu za protesty obdržal na druhej strane nórsky gólman Bråtveit.
     
    90+4
    V závere zápasu sa futbalisti Slovenska snažia ešte niečo vymyslieť, no Nóri momentálne bránia všetkými možnými hráčmi a nechcú inkasovať.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol futbalistom oboch tímov niekoľko zaujímavých momentov, keď sa najskôr v 62. minúte po faule presadil zo značky pokutového kopu Lukáš Haraslín. Následne o chvíľu neskôr mohol zvyšovať na 2:0 Čmelík, no ten trafil len ľavú žŕdku nórskej brány. V 69. minúte však vyrovnával na 1:1 Runar Espejord, ktorý zabezpečil Nórsku triumf v Turnaji štyroch krajín!

    Slovenskí reprezentanti do 17 rokov teda skončili na priaznivej druhej priečke práve za Nórskom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov slovenskej futbalovej reprezentácie.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (14:55:07)

    Branky: 62. Haraslín (pen.) – 69. Espejord

    Karty:   90+4. Čmelík (SVK17) – 53. Larsen (NOR17), 70. Eriksen (NOR17), 88. Aboubacar (NOR17), 90+4. Bråtveit (NOR17)


    Slovensko U17: Rodák – Vavro, Vodecký (86. Sipľák), Grič, Chvátal (74. Dimun), Vestenický, Hromada, Čmelík, Kupec, Haraslín (67. Polievka), Kotrík (46. Káčer).
    Náhradníci: Junas – Dimun, Káčer, Polievka, Sipľák, Rajník

    Nórsko U17: Bråtveit – Molde, Martinsen, Jenssen, Björkkjer (46. Aboubacar), Fossum (46. Thorsby), Espejord, Aasheim (56. Eriksen), Celina, Sørrno, Larsen (67. Hoff).
    Náhradníci: Näsberg, Thorsby, Hoff, Jensen, Eriksen, Aboubacar

    Rozhodčí: Per Melin – Henrik Melin, Per Persson
    bahis siteleri