Havířov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 8:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 0:3 (kon.)
Most – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:2 (kon.) | Beroun – Kadaň 2:1 (3:2 po s.n.)
Ústí n/L – Motor ČB 3:0 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 09.10.2013, 17:30 • K&K Pneu Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté sice ubránili přesilovku 5 na 3, ale už v plném počtu nechali před brankou volného MICHALA SZTEFKA, který se trefil přesně do levého horního růžku. Asistence: Erik Němec a Lubomír Vosátko.
     
    35:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Krásná akce Azetu an jeden dotek, na jejímž konci byl MIROSLAV ŠKUMÁT, který se trefil bekhendem pod horní tyč. Asistence David Roupec a Rostislav Marosz.
     
    12:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Robert Říčka pálil z mezikruží, Sedláček jeho střelu neudržel a JAN KOLAŘÍK puk poslal do sítě. Asistence: Robert Říčka a Daniel Graca.
     
    02:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Azetu – DAVID KLIMŠA vypálil přízemní střelu z vrcholu kruhu a trefil se přesně k tyči Sedláčkovy branky. Asistence: Jaroslav Koma a Daniel Graca.
     
    01:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ RUBEŠ vystřelil z mezikruží kolem domácího obránce a trefil se k tyči. Daneček neviděl. Asistence: Miloslav Čermák a David Švagrovský.
    Marken.cz

    Petr Miklas

    Branky a nahrávky: 3. Klimša (Koma, Graca), 13. Kolařík (Říčka, Graca), 36. Škumát (Roupec, Marosz), 54. Sztefek (Němec, Vosátko) – 2. Rubeš (Čermák, Švagrovský)


    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) – Bezuška, Vosátko, Roupec, Krisl, Graca, Koma, Kolarz – Šedivý, Němec, Sztefek – Daneček J., Marosz, Jakúbek – Škumát, Pechanec, Kolařík – Klimša, Říčka, Maruna – Rimmel.
    HC Stadion Litoměřice: Sedláček (Přikryl) – Hrbas, Drábek, Evan, Žovinec, Husák, Šulc, Smetana, Málek – Forman, Bahenský, Jánský – Novák, Hašek, Chlapík – Rubeš, Švagrovský, Čermák – Matai, Brzobohatý.

    Rozhodčí: Přikryl – Barteček, Vengřín

    Diváci: 1570
    bahis siteleri