Vsetín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Orlová – Prostějov 2:7 (kon.) | Břeclav – Opava 6:3 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:7 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Děčín
4:3 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Řisuty
Středa 09.10.2013, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Děčín. JAKUB POŘICKÝ proměňil jako jediný trestné střílení a o bod navíc si připisuje právě Děčín.
     
    51:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hrubou chybu před svým vlastním brankářem, kde jeden z obránců přihrál zpoza branky puk přímo na opuštěného LUKÁŠE ZIKU, který se tváří v tvář brankáři Knapovi nemýli a svou prudkou střelou ho dokázal překonat ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    25:37
    Řisuty právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ KRPATA následné strestné za vhození hole při šanci Řisut proměnil a dostává hosty opět do vedení.
     
    24:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už ale Medvědi vyrovnání dočkali. Po přečíslení hostující obrany při signalizovaném vyloučení se k puku dostal MARTIN HANZL a svou střelou dokázal Knapa prostřelit. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    15:41
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Další chyba obrany znamená trest v podobě branky hostí. IVAN ZÁLESKÝ se dostal k puku a před ním zívala odkrytá branka. Tudíž neměl problém puk zasunout do děčínské branky. Asistence: Tomáš Landa, Jakub Sedláček.
     
    12:34
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Přesilovku hráli sice domácí, ale to hostům nevadilo. Po chybě v domácí obraně ujel JAKUB KRAUS a v samostatné akce blafákem překonal Lavingera v brance domácích. Jejich další oslabení opět zvládli na výbornou tentokráte i s gólovým efektem. Bez asistence.
     
    06:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté byli sice od počátku utkání jasně lepší, ale jako první se podařilo skórovat Děčínu. Pořický nahazoval puk do blízkosti hostující branky a JAN MOLNÁR se šikovně postavil na kruzích a přízemní střelou dokázal Knapa prostřelit. Asistence: Jakub Pořický.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Molnár (Pořický), 25. Hanzl (Hříbal), 52. Zika, rozh. náj. Pořický – 13. Kraus, 16. Záleský (Landa, Sedláček), 26. Krpata


    HC Děčín: Lavinger (Formánek) – Hříbal, Stezka, Kaltenböck, Motejlek, Saska, Molnár, Procházka, Müller – Racek, Oliverius, Zika – Faigl, Merta, Kuchynka – Pořický, Hanzl, Vacek – Číhal, Drnec, Šetka
    HC Řisuty: Knap (Štěpánek) – Kašák, Slánský, Sedláček, Babický, Bílek, Jirouch, Tomáš, Voráček – Landa, Kos, Náprstek – Vlček, Kraus, Záleský – Hlusička, Krpata, Butor – Pípal, Vyšín, Veber

    Rozhodčí: Knapík – Střelka, Votrubec
    bahis siteleri