Toronto – Colorado 1:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 5:2 (kon.)
NY Islanders – Arizona 6:1 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Vancouver – New Jersey 3:2 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 9:2 (kon.)
konec
New York Islanders
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 09.10.2013, 01:05 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York (kapacita 16234 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Grabner mohl ujíždět do samostatného brejku, puk ale zastihl až za brankou, tak ho nabídl před brankou volnému Nielsenovi, jenž ho ještě předložil do prázdné branky JOSHI BAILEYMU, který střílel už do odkryté klece! Úchvatná akce třetí lajny Islanders! Asistence: Frans Nielsen a Michael Grabner.
     
    37:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je tu pátý gól Islanders! Z ne moc nápadné akce, kdy Grabner předal kotouč do útočné třetiny Nielsenovi, který našel na druhé straně COLINA McDONALDA, jehož střelu zastavila až síť ve Smithově brance! Asistence: Frans Nielsen a Michael Grabner.
     
    34:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Akce domácích pokračovala, Bailey vybojoval kotouč, JOHN TAVARES jej chtěl přihrávat volnému Grabnerovi, puk si do sítě ale srazil bránící David Schlemko! Asistence: Michael Grabner a Josh Bailey.
     
    32:30
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Máme tu ale rychlou odpověď na třetí branku Islanders. MARTIN HANZAL vypálil z mezikruží zpoza Baileyho, Nabokov vůbec nic neviděl, a tak střelu, která nebyla moc umístěná propustil! Asistence: Mikkel Boedker a Keith Yandle.
     
    31:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že Smith si připsal další zákrok v zápase, nakonec ale hala vybuchla nadšením, protože puk se po ráně MATTA DONOVANA od modré čáry nakonec došoural za brankovou čáru! Asistence: Peter Regin a Josh Bailey.
     
    15:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nakonec přeci jen dokázali domácí hráči vykombinovat hosty tak, že JOHN TAVARES po krásné Nielsenově přihrávce napříč brankovištěm střílel téměř do prázdné branky! Nádherná kombinace posílá Ostrovany do dvoubrankového vedení! Asistence: Frans Nielsen a Kyle Okposo.
     
    01:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rychlá akce domácích znamená brzký úvodní gól dnešního duelu. Michálek ztratil puk u mantinelu, Nelson ho posunul na najetého PETERA REGINA, který uspěl se střelou pod břevno! Asistence: Brock Nelson.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Regin (Nelson), 16. Tavares (Nielsen, Okposo), 32. Donovan (Regin, Bailey), 35. Tavares (Grabner, Bailey), 38. McDonald (Nielsen, Grabner), 53. Bailey (Nielsen, Grabner) – 33. Hanzal (Boedker, Yandle)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – MacDonald, Hamonic, Višňovský, Hickey, Strait, Donovan – Okposo, Tavares, Moulson – Bailey, Nielsen, Grabner – Bouchard, Regin, Nelson – McDonald, Cizikas, Martin
    Trenér: Jack Capuano.

    Arizona Coyotes: Smith (od 41. Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Rundblad, Schlemko – Vrbata, Hanzal, Boedker – Doan, Ribeiro, Korpikoski – Moss, Vermette, Lessio – Brown, Chipchura, Klinkhammer
    Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Pochmara, Rooney – Nansen, Nowak

    Diváci: 10288
    bahis siteleri