Toronto – Colorado 1:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 5:2 (kon.)
NY Islanders – Arizona 6:1 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Vancouver – New Jersey 3:2 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 9:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Florida Panthers
Středa 09.10.2013, 01:00 • Wells Fargo Center (Philadelphia) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí pořádná rána. Poslední možný útok soupeř proměňuje v kontaktní gól. Campbellův pokus z blízkosti se odrazil k levé tyčce k úplně volnému BRADU BOYESOVI, a protože zmatený Mason neměl tenhle prostor pohlídaný, skóroval hostující forvard téměř do prázdné branky. Asistence: Brian Campbell, Aleksander Barkov.
     
    07:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují vedení. Thomas si tenhle gól za rámeček nedá, poskakoval před brankovištěm jako dorostenec. Prvotní střelu vyrazil jen k levému mantinelu, odkud se prosadil z velké dálky lehkou střelou do poloodkryté svatyně BRAYDON COBURN. Asistence: Sean Couturier.
     
    04:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce končí gólem. Voráček vypálil od modré čáry, Thomas puk nevyrazil. Ten se nicméně odrazil od zadního mantinelu nešťastně k BRAYDONOVI SCHENNOVI, jenž zavěsil do prázdné branky. Asistence: Jakub Voráček, Vincent Lecavalier.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 5. B. Schenn (Voráček, Lecavalier), 8. Coburn (Couturier) – 40. Boyes (Campbell, Barkov)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – L. Schenn, Timonen, Meszároš, Streit, Coburn, Grossmann – Simmonds, Giroux, Hartnell – Voráček, Lecavalier, B. Schenn – Read, Couturier, Talbot – Rosehill, Hall, Rinaldo
    Florida Panthers: Thomas (8. Markström) – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Whitney, Gudbranson – Versteeg, Goc, Huberdeau – Boyes, Barkov, Fleischmann – Kopecký, Matsumoto, Winchester – Shore, Gomez, Upshall

    Rozhodčí: Burchell, Sutherland – Pancich, Sericolo
    bahis siteleri