Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:7 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Opava 9:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 01.12.2013, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nepříjemná chvíle pro Miroslava Hanáka, který teď nemá čisté svědomí! Po přiťuknutí Jiřího Kubeše vyslal z pravého kruhu nepovedenou ránu po ledě KAREL SCHMIDMAYER, ale brankář Hanák kus černé gumy, který pomalu projel až za jeho záda, nezasáhl! Asistence: Jiří Kubeš.
     
    42:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodské manko stále hrozivě narůstá, nyní už činí pět branek! Erik Bahula přiťukl ze skrumáže před brankou kotouč na volného DAVIDA MATĚJKU, který pohotovou ranou uklidil kotouč do volného koutu Hanákovy brány! Asistence: Erik Bahula.
     
    32:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Propast se mezi oběma týmy ve skóre stále prohlubuje, Motor vsítil už svou pátou branku! Trio David Matějka – Erik Bahula – MARTIN POSPÍŠIL dokonale rozebralo havlíčkobrodskou obranu, přičemž posledně jmenovaný využil dostatku času a prostoru před bránou k tomu, aby kotouč elegantně poslal za záda Davida Marka, který přepouští své místo mezi tyčemi Miroslavu Hanákovi! Asistence: Erik Bahula, David Matějka.
     
    28:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tohle už budou mít Rebelové hodně těžké, Jihočeši vedou už o tři branky! Michal Bláha vykouzlil zpoza brány krásnou nahrávku na volného JÁCHYMA KONDELÍKA, který z bezprostřední blízkosti bez pardónu propálil bezmocného Davida Marka! Asistence: Michal Bláha.
     
    13:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro Rebely hodně nepříjemné, nabrali rychle už dvoubrankové manko! Kotouč putoval při útočné kombinaci po ose Martin Dvořák – Lukáš Matys – MARTIN REMIÁŠ, přičemž posledně jmenovaný využil volného prostoru a z mírného úhlu na pravé straně střelou bez přípravy propálil brankáře Marka, když se kotouč odrazil za brankovou čáru od bližší tyčky! Asistence: Lukáš Matys, Martin Dvořák.
     
    11:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Kotlině se nám s góly roztrhl pytel, Motor jde znovu do vedení! Martin Remiáš přiťukl kotouč na hůl ERIKA BAHULY, jenž tvrdou ranou z vrcholu kruhů poslal kotouč přesně do pravého horního rohu Markovy branky! Asistence: Martin Remiáš.
     
    10:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká blesková odpověď, v Kotlině je brzy vyrovnáno! Hned po vhazování se kotouč od Davida Michálka dostal na hůl VIKTORA MICHALIČKY, který už si těsně před brankářem Kotrlu věděl rady s tím, jak dostat kotouč za jeho záda! Asistence: David Michálek, Patrik Hrabaň.
     
    09:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To, co už hodně dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Mladí Rebelové nedokázali utěsnit skulinku ve své obraně, jež se vytvořila na pravé straně hřiště, čehož využil rozjetý ERIK BAHULA, který si najel až těsně před brankáře Marka a nechytatelně skóroval k jeho pravé tyčce! Asistence: Martin Pospíšil, Kryštof Švagr.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Michalička (Michálek, Hrabaň) – 10. Bahula (Pospíšil, Švagr), 12. Bahula (Remiáš), 14. Remiáš (Matys, Dvořák), 29. Kondelík (Bláha), 33. Pospíšil (Bahula, Matějka), 43. Matějka (Bahula), 55. Schmidmayer (Kubeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Lachman, Benák, Hrabaň, M. Němec, Kopic, Krtek, Vála – Michálek, Vlach, Michalička, Hendrych, Petržílek, Veverka, Chymo, Holenda, Březina, Pilný, Kadleček.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Tintěra, Švagr, Kachyňa, Brabec, Kubeš, Dvořák – Pospíšil, Bahula, Matějka, Bláha, Kondelík, Pánek, Matys, Schmidmayer, Remiáš, Vochozka.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Petr Lisa, Tomáš Zavadil
    bahis siteleri