Nitra – Skalica 10:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (po pr.) | Poprad – Žilina 7:1 (kon.)
Košice – Zvolen 0:1 (kon.) | Martin – Piešťany 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HK Poprad
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 01.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka už jasne patrila popradským hokejistom, ktorí dokázali svoje gólové vedenie v zápase navýšiť na neuveriteľných šesť gólov. O dva góly v 47. a 50. minúte sa postaral Adam Lapšanský, ktorý tak zavŕšil svoj hetrik v zápase. Dnes to Popradčanom naozaj padalo,a to potvrdil aj obranca Daniel Brejčák, ktorý upravil štatistiku Popradu na 5 gólov zo 7 vsietených počas presilových hier.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:08:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Mlynarovič sa dostal do zakončenia v medzikruží, no jeho projektil napokon letel len nad bránu gólmana Mikoláša, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    59:22
    Žilinčania majú puk vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snažia zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Popradčania aktívne forčekujú.
     
    58:50
    Paločko potiahol puk do útočného pásma, no následne si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Takáčom a ich súperi túto dvojicu od puku odstavili.
     
    58:18
    Samuel Takáč zakončoval z ľavého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Mikoláš videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    57:56
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď po skvelej prihrávke od Kloudu z pravej strany dokázal zachytiť vo svojej výstroji delovku od Tomasa z ľavého krídla!
     
    57:17
    Belluš preveril žilinského gólmana Mikoláša aj tentokrát, no ani tento raz neuspel. Jeho projektil z ľavej strany ochranca žilinskej svätyne úspešne zachytil vo svojej výstroji.
     
    56:55
    Popradčania sú pri puku v útočnom pásme a momentálne sa snažia opäť skórovať. Tentokrát z ľavej strany pálil Belluš, no jeho projektil gólman Mikoláš úspešne zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    56:14
    Poprad dal gól!
    Popradčania síce nedokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov, no tú o jedného muža už využili! Gaborčík sa dostal k puku na ľavej strane, následne ho posunul na Mlynaroviča, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel DANIELA BREJČÁKA! Ten svojou delovkou umiestnenou do ľavého horného rohu žilinskej brány nedal gólmanovi Mikolášovi žiadnu šancu a vsietil už piaty popradský gól v dnešnom zápase počas presilovej hry. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Dávid Gaborčík.
     
    55:45
    Po peknej krížnej prihrávke z pravej strany od Vaica sa k puku na ľavom krídle dostal Mlynarovič, ktorý strieľal, no jeho nedôrazný projektil napokon skončil len tesne mimo žilinskej brány.
     
    55:07
    V úvode svojej presilovej hry o dvoch hráčov si popradskí hokejisti mierne nerozumeli a po nepresnej prihrávke od Mlynaroviča skončil puk len v strednom pásme. Následne však domáci stále útočia.
     
    54:55
    Domáci budú hrať v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si tentokrát za podrazenie odchádza sadnúť Marcel Šterbák.
     
    54:02
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť žilinský kapitán Drevenák.
     
    53:51
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z ľavej strany pálil Nagy a gólman Mikoláš nevedel, kde má puk. Následne sa snažil dorážať Paločko, no pozorný Rúfus dokázal puk vyhodiť na zakázané uvoľnenie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1196 divákov.
     
    53:18
    Jáchym sa dostal k puku v popradskom obrannom pásme a následne ho nahodil do stredného pásma. Tam sa však k nemu dostali pozorní žilinskí obrancovia.
     
    52:39
    Popradskí "kamzíci" sa dostali pod mierny útočný tlak svojich súperov zo Žiliny, no napokon sa rozhodli vyhodiť puk cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    51:56
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď svojimi rukami dokázal zblokovať delovku od Šterbáka spoza pravého kruhu.
     
    51:24
    Hosťujúci Bajaník mal menšie problémy s intenzívnym forčekingom, no napokon dokázal puk rozohrať do žilinského útoku. Popradčania sa však veľmi dobre bránia.

    Branky a nahrávky: 4. Lapšanský (Paukovček, Drábek), 18. Sýkora (Suchý, Lapšanský), 31. Sýkora (Kasík, Suchý), 33. Belluš (Drábek, Paukovček), 47. Lapšanský (Gaborčík, Paukovček), 50. Lapšanský (Suchý, Sýkora), 57. Brejčák (Mlynarovič, Gaborčík) – 7. Rúfus (Šterbák, Varga)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Brejčák, Suchý ("A"), Jáchym, Kurali, Kasík ("A"), Makovský, Gaborčík, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Gápa, Paukovček, Belluš,
    MsHK Žilina: Mikoláš (Johanes) – Ostrčil, Šterbák, Salajka, Leško, Rúfus ("A"), Bajaník, Slota – Tomas, Klouda, D. Buc – Varga ("A"), Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Drevenák ("C") – Jarab, Schroner, Rosenberg.

    Rozhodčí: Branislav Jura – Tomáš Holienka, Miroslav Valach

    Diváci: 1196
    bahis siteleri