Havlíčkův Brod – Krkonoše 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 0:0, 4:0)
HC Krkonoše
Neděle 01.12.2013, 14:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Dlouho to tak nevypadalo, ale Rebelové nakonec slaví vysoké vítězství. Nejprve vyrovnal Michal Semrád a v samotném závěru rozhodl Jakub Abbrent. Výsledek pak ještě navýšili Daniel Kolouch a Lukáš Křížek.

    Z Kotliny se v vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner. Na počtenou! (15:57:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Ještě musel vytáhnout po střele z kruhu dobrá zákrok betonem Dominik Nahodil. Na druhé straně pak přišla po brejku střela z pravého kruhu, jíž lapil připravený Hlubuček.
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neodvolají, jelikož hned po buly přišla velmi nepřesná střela, po níž sebral domácí celek kotouč a nestíhající obrana soupeře nechala dálnici prostoru duu Michal Kořenář – LUKÁŠ KŘÍŽEK. Oba hráči si několikrát vyměnili puk a gólman Krkonoš se po této koupeli nemusí ani sprchovat. Druhý jmenovaný rychlou střelou do poloodkryté klece završil obrat dne! Asistence: Michal Kořenář.
     
    58:08
    Domácí celek zahrál vysokou holí. Buly před Nahodilem. Zkusí Krkonoše něco vymyslet a odvolají Hlubučka z branky?
     
    57:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krkonoš je mi nyní trochu líto. Hosté měli více ze hry a vypracovali si hodně šancí, leč Rebelové dokázali jejich nápor potlačit a vedou již o dvě branky. DANIEL KOLOUCH se v mlýnici před brankou dostal ke kotouči a z první jej poslal přímo za záda dezorientovaného Petra Hlubučka! Bez asistence.

    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    56:45
    Rebelové jsou po tomto gólu aktivnější, Krkonoše naopak trochu polevily. Domácí celek se neustále tlačí před soupeřovu svatyni.
     
    55:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčí vývoj zápasu a poté co přežili několik tutovek soupeře, sami udeřili. Opět se potvrdilo, že když nedáš, tak pak dostaneš. JAKUB ABBRENT sebral na své modré čáře kotouč a projel s ním až do útočné třetiny, kde se dostal na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho přímočarý pokus skončil až za zády opařeného Hlubučka, který měl zřejmě nárok na to, aby tuto střelu chytil. Bez asistence.
     
    55:34
    Krkonoše ostřelují Nahodila jako diví. Střela Vojtěcha Patzelta k bližší tyči skončila jen na betonu domácího gólmana a následné dělo z pravého kruhu bylo zblokované do ochranné sítě.
     
    54:48
    Jakubové Tatar s Exnerem se dostali na brankovišti ke dvěma dorážkám, ale pokaždé zůstaly Nahodilovy betony pevně přitisknuté k ledu. Nakonec mu pomohl ještě obránce, který padl před něj. Domácí uklidňují situaci a vyhazují do středního pásma.
     
    54:22
    A při dalším pokusu o rychlý přechod do pásma jim byl odpískán úmyslný ofsajd. Ihned po buly pálil Jakub Exner, ale Dominik Nahodil měl svou lapačku připravenou.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod se dostal k Hlubučkovi, ale zblízka trefil jen jeho betony. Následně se puk odrazil do středního pásma, odkud domácí jen nahodili.
     
    52:23
    Velké štěstí pro domácí tým! Všem fandům Rebelů teď musela ztuhnout krev v žilách! Vojtěch Háze mezi kruhy vypálil a jeho rána jen o kousek minula pravou tyčku. Puk se ale od zadního hrazení odrazil před brankoviště, kde dorážel Vojtěch Patzelt, leč u tyče našel jen bravurní beton Dominika Nahodila. Háze se pak mezi kruhy dostal k reparátu, ale zblokovaná střela propadla jen těsně vedle.
     
    Dnešní utkání sleduje 69 diváků.
     
    51:24
    Rostislav Klofáč přišel na modré čáře o kotouč a následně se hostům povedlo vyhodit kotouč až k Nahodilově svatyni. Hosté v plném počtu.
     
    50:34
    Krkonoše vyhodily kotouč až k Dominiku Nahodilovi. Rebelové ukázali přímočarou akci, ale družina Havlíčkova Brodu ji dovedla jen ke střele do Hlubučkova betonu.
     
    49:50
    Jakub Kraučuk se snažil vymotat v rohu pásma s kotoučem, ale po srážce s vlastním hráčem upadl. Puk se ale dostal na modré čáře k Marku Bancířovi a jeho rána byla zblokovaná.
     
    49:24
    ... ta ale moc dlouho netrvala a navíc se Rebelové sami vyhnali z pásma. Následně usedá na lavici hanby Jan Rutrle (KRK) za podražení.
     
    49:02
    Martin Polák sebral puk ve středním pásmu, jeho kolega byl faulován a bude tu další přesilovka. Zatím je to výhoda pro domácí...

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 49. Semrád (Křížek), 56. Abbrent, 58. Kolouch, 59. Křížek (Kořenář) – 17. Sedláček (Háze, Rutrle)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Krajcigr, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Polák, Přibyl, Kořenář.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Krkonoše: Hlubuček (Kulich) – Patzelt "C", Erban, Lamač, Mikulík, Sedláček, Háze, Věříš, Rutrle, Tatar, Chlum, Hlaváč, Exner.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.

    Diváci: 69
    bahis siteleri