Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:7 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Opava 9:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 01.12.2013, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. české Budějovice v Kotlině předvedly prvotřídní výkon a suverénně si došly pro všechny tři body za hladké vítězství 7:1. To je ode mě pro tuto chvíli z Havlíčkova Brodu vše, předávám slovo svému kolegovi Richardovi Wagnerovi, který pro vás okomentuje utkání staršího dorostu, které startuje ve 14:00. Rebelové se střetnou s Krkonoši. Na shledanou. (13:10:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jedno přerušení. Buly před českobudějovickou bránou. Kryštof Švagr (CEB) ještě dostal 2 minuty.
     
    59:32
    V Kotlině se na ledové ploše nic nemění. Stále sledujeme jednu českobudějovickou střelu za druhou a to, jak si díky tomu gólman Hanák vylepšuje díky úspěšným zákrokům osobní statistiky.
     
    59:00
    Stále se hraje v pásmu Rebelů.
     
    58:18
    Utkání už se opravdu jen dohrává. Gólman Hanák ale nemá ani chvíli klidu, teď si poradil levým betonem s ránou Michala Dvořáka od modré čáry.
     
    57:30
    Z toho ale nakonec nebylo žádné nebezpečí pro brankáře Kotrlu, naopak se musí mít znovu na pozoru Miroslav Hanák.
     
    56:50
    Jiří Vlach teď ukázal hokejovou chytrost a šikovné ruce, když se ve středním pásmu dvěma povedenými kličkami zbavil protihráčů a založil havlíčkobrodský útok.
     
    55:50
    David Matějka se opřel do kotouče v prostoru mezi kruhy, ale jeho tvrdou ránu zmařil ramenem gólman Hanák, který si tak spravil po nešťastném momentu alespoň trochu chuť.
     
    54:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nepříjemná chvíle pro Miroslava Hanáka, který teď nemá čisté svědomí! Po přiťuknutí Jiřího Kubeše vyslal z pravého kruhu nepovedenou ránu po ledě KAREL SCHMIDMAYER, ale brankář Hanák kus černé gumy, který pomalu projel až za jeho záda, nezasáhl! Asistence: Jiří Kubeš.
     
    54:19
    Jiří Kubeš se prosmýkl kolem brodských obránců, ale před brankou už nestihl zakončit a upadl. Od modré čáry tak střílel Michal Dvořák, ale jen do náruče gólmana Hanáka uprostřed brankoviště.
     
    54:03
    Ondřej Kachyňa se s pukem v blízkosti modré čáry vůbec nemazal a okamžitě jej poslal na havlíčkobrodskou bránu. Gólman Hanák měl dobrý výhled a kotouč lapil v náruči.
     
    53:15
    Rebelové měli ve svém pásmu kotouč na holích, ale znovu o něj přišli, za což mohl dnes velmi aktivní českobudějovický presink, jenž dnes hostům přináší úspěch.
     
    53:00
    Hraje se ve středním pásmu.
     
    52:38
    Vše se teď stěhuje do pásma Motoru, kde se bude za malou chviličku vhazovat. Může za to českobudějovické vyhození na zakázané uvolnění.
     
    52:15
    Gólman Hanák znovu čelí vydatné spršce tvrdých střel. Hra se teď hodně přiostřila, na ledě zůstal ležet další českobudějovický hráč. Jedná se o Jáchyma Kondelíka, který se při cestě na střídačku drží za ruku.
     
    51:53
    Viktor Michalička táhl havlíčkobrodský protiútok po levé straně a při přečíslení hledal mezi kruhy sjíždějícího Vojtěcha Veverku, ale k tomu se kotouč nedostal.
     
    51:10
    Rebelové se dostali do útočného pásma, ale jejich pobyt zde měl doslova jepičí život. Po zisku puku už zase tlačí na útočnou pilu hosté z Českých Budějovic.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Michalička (Michálek, Hrabaň) – 10. Bahula (Pospíšil, Švagr), 12. Bahula (Remiáš), 14. Remiáš (Matys, Dvořák), 29. Kondelík (Bláha), 33. Pospíšil (Bahula, Matějka), 43. Matějka (Bahula), 55. Schmidmayer (Kubeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Lachman, Benák, Hrabaň, M. Němec, Kopic, Krtek, Vála – Michálek, Vlach, Michalička, Hendrych, Petržílek, Veverka, Chymo, Holenda, Březina, Pilný, Kadleček.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Tintěra, Švagr, Kachyňa, Brabec, Kubeš, Dvořák – Pospíšil, Bahula, Matějka, Bláha, Kondelík, Pánek, Matys, Schmidmayer, Remiáš, Vochozka.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Petr Lisa, Tomáš Zavadil
    bahis siteleri