Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 2:3 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 01.12.2013, 12:30 • Eisstadion Graz Liebenau • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Od sledování hokejového zápasu juniorů mezi Grazem a Znojmem se s Vámi loučí komentátor Tomáš Reiner. Na shledanou. (14:40:41)
     
    Znojmo dokázalo na ledě Grazu potvrdit roli favorita a do tabulky si připisuje další tři body. Hlavní hvězdou zápasu je Lukáš Nováček, který vstřelil dva góly, připsal si jednu asistenci a zejména díky němu dokázali Orli otočit nepříznivý vývoj zápasu. Konečný výsledek. Graz 2 Znojmo 3.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:15
    Jakub Švanda dostal dvě minuty za podražení.
     
    58:15
    Bischof opustil svou klec a Graz to zkouší v šesti.
     
    49:33
    Tadeáš Cílek dostal dvě minuty za vysokou hůl, na trestné lavici ale nepobyl ani vteřinu, protože Graz dokázal bleskově vstřelit gól.
     
    49:33
    Graz právě vstřelil branku!
    LEON KONECNY vrací Graz zpět do zápasu!! Natter přihrál Soritzovi, který poté našel Konecneho a ten přesnou střelou uklidil puk za záda bezmocného Doviny. ASISTENCE: Nikolai Soritz, Daniel Natter.
     
    49:33
    Bischof se vrácí do brány po osmi vteřinách zpět, Graz proměnil početní výhodu.
     
    49:25
    Domácí brankář Bischof opustil svou klec poté, co byl signalizovaný faul jednoho z hostujících hráčů.
     
    47:00
    Aztl dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    45:32
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVÁČEK zvyžuje na 3:1!! Theimer vybojoval puk a poté našel přesnou přihrávkou Nováčka, který v dobré palebné pozici nezaváhal a vstřelil svůj druhý gól. ASISTENCE: Michael Theimer.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Znojmo ve druhé třetině zvýšilo obrátky a zásluhou Nováčka a Žemličky otočilo vývoj zápasu. Lukáš Nováček potvrzuje, že je jedním z nejlepších hráčů letošního ročníku, v dnenším zápase si již připsal gól a asistenci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:20
    Orli právě vstřelili branku!
    VOJTĚCH ŽEMLIČKA otáčí vývoj zápasu!! Nováček se tenkrát vžil do role nahrávajícího hráče a Žemlička rozvlnil síť za bezmocným Bischofem, který podruhé inkasoval. ASISTENCE: Lukáš Nováček, Marek Špaček.
     
    31:50
    Graz v plném počtu.
     
    29:50
    Hirschberger dostal dvě minuty za držení.
     
    27:29
    Domácí v plném počtu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Konecny (Zierer, Stühlinger), 50. Konecny (Soritz, Natter) – 23. Nováček (Žemlička, Theimer), 35. Žemlička (Nováček, Špaček), 46. Nováček (Theimer)


    Moser Medical Graz 99ers: Bischof (Still) – Pohl, Stühlinger, Zierer, Konecny, Gratzer – Petrovitz, Krammer, Dreymann, Schiechl, Natter – Atzl, Soritz, Schröttner, Rieberer, Hirschberger – Kern, Konrad
    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Konařík, Theimer, Špaček, Nováček, Žemlička – Švanda, Křipal, Hložek, Horák, Pelikán – Cílek, Hloupý, Cerovecki, Kostal, Holub – Toman, Kacetl
    bahis siteleri