Banská Bystrica – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:4 (0:2 po s.n.)
Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:0 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
HK Skalica
sk Neděle 02.03.2014, 16:30 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepšími hráčmi zápasu sú hosťujúci Trška a domáci Bartánus.

    Od nás je to pre dnešok všetko. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:41:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Dnešné stretnutie sleduje 3112 divákov.
     
    59:23
    Prebieha záverečná minúta tohto stretnutia. V Steel aréne sa už s najväčšou pravdepodobnosťou nič zaujímavé nestane.
     
    58:59
    Zikmund sa hrnul na bránku, ale Lipovský predviedol skvelý zákrok. Hosťujúci gólman si radšej vykorčuľoval a puk schoval vo svojej moci.
     
    57:56
    Košičania sa ešte v závere snažia o menšiu kozmetickú úpravu skóre. Puk držia na svojich hokejkách vo vlastnej útočnej tretine a pokúšajú sa presne vypáliť. zatiaľ bez úspechu.
     
    57:22
    Zápas sa už nezadržateľne blíži ku svojmu koncu. V Steel aréne je už o víťazovi rozhodnuté.
     
    56:10
    Hrnka sa natlačil do zakončenia a Lipovský mal čo robiť, aby mu odolal. Puk napokon brankár Skalice iba vyrazil pred seba, no na jeho šťastie ho do siete nemal kto dorážať.
     
    55:46
    Skaličania to ešte zúfalo skúšajú pred Staňom, ale zrejme márne.ô Po zákroku sa dokonca strhla aj strkanica, ktorú ale arbitri okamžite upokojili. Emócie skutočne nikam nevedú.
     
    54:50
    Domáci mohli opäť zvýšiť svoj náskok! Rozhodili si defenzívu súpera a z uhla pálil Boltun, ale v rýchlosti tesne minul priestor troch žrdí.
     
    54:18
    Košice dali gól!

    Už v rovnovážnom stave sa dokázal presadiť MAREK BARTÁNUS. Pre Skaličanov je už situácia veľmi zlá a s bodovým ziskom sa práve teraz zrejme rozlúčili. Asistencie: Peter Sojčík, Jiří Bicek.
     
    54:07
    Hostia v plnom počte.
     
    53:46
    Košičanom sa nedarí aj naďalej. Puk síce držia v útočnej tretine, ale bez presného zakončenia svoje vedenie určite nezvýšia.
     
    53:04
    Domáci si teraz nerozumeli a o pásmo sa pripravili sami. Štrbák na modrej čiare nezachytil Spilarovu prihrávku a puk prešiel až do stredového kruhu.
     
    52:40
    Košičania sa v útočnej tretine dlho neohriali a musia z útoku von. Hostia s vypätím všetkých síl puk aspoň vytláčajú z pásma.
     
    52:07
    Hostia sa budú opäť brániť. Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Mikéska.
     
    51:40
    Hostia sa chceli do útočného pásma vrátiť. Hráčom sa to síce podarilo, ale puk bol mierne pozadu, a tak sa píska ofsajd.
     
    51:13
    Na opačnej strane sa obetavo snažil Obdržálek. Napchal sa medzi dvojicu brániacich hráčov a vypáli, s čím ale Staňa nemal problém.
     
    50:41
    Bartánus by rád pridal aj druhý gól v zápase. Vypýtal si puk a tvrdo vypálil spoza ľavého kruhu, ale Lipovský si opäť poradil.
     
    49:30
    Hrá sa pomerne dlho bez prerušenia a na ľadovej ploche skutočne nevidíme nič výnimočné. Skaličania sa síce snažia, ale defenzíva Košíc je najlepšia v lige a východniari si štatistiky kaziť určite nechcú.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 20. Jenčík (Štrbák, Bartoš), 20. Bartánus (Hrnka), 29. Jenčík (Štrbák, Spilar), 31. Štrbák (Bartoš), 55. Bartánus (Sojčík, Bicek) – 16. Trška (Kutálek, Kozák), 17. Obdržálek (Lažo, Kropáč)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Macejko, Cebák, Černák – Bartánus, Hrnka, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Matis, Boltun, Gmitter – Zikmund, Sojčík, Skalický
    HK Skalica: Lipovský – Vyrúbalík, Kozák, Krejčiřík, Trška, Staňo, Srnec, Mikéska – Obdržálek, Školiak, Lažo – Šátek, Mráz, Kutálek – Jankovič, Stieler, Kropáč – Sloboda, F. Novák, Preisinger

    Rozhodčí: Orolín – Bednár, Snášel

    Diváci: 3112
    bahis siteleri