Havlíčkův Brod – Prostějov 7:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (2:0, 1:2, 4:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 02.03.2014, 13:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Rebelové rozhodli o svém vítězství v závěrečném dějství. Soupeř sice dokázal vyrovnat, ale Rebelové hned čtyřikrát odpověděli a po zásluze si připisují všechny tři body za výhru 7:3. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a zároveň bych vás rád pozval na utkání A-mužstva Rebelů, které v rámci 5. zápasu čtvrtfinále play-off 1. ligy hostí v Kotlině od 17:00 krajského rivala z Třebíče. Zatím na shledanou. (15:41:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Jan Pavel ještě zkusil před sirénou štěstí, ale tvrdou ranou jen nastřelil gólmana Kekulu u bližší tyčky.
     
    59:44
    Tomáš Cejpek (HBR) a David Krampol (PRO) se do sebe pustili v blízkosti střídaček. Brodský hráč dostal 2 plus 2 minuty za hrubost, prostějovský za stejný prohřešek usedá ke dvěma minutám.
     
    59:42
    Kotouč se potuluje za prostějovskou bránou.
     
    59:21
    Filip Němec po vhazování nebezpečně zahrozil, když zkusil štěstí ranou k bližší tyči, ale gólman Kekula si tento prostor dobře pohlídal a nepustil puk za svá záda!
     
    59:14
    Havlíčkův Brod po něm vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    59:08
    Prostějovský útok přerušil hvizd rozhodčího, hráči dlouho bojovali o puk u hrazení. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    58:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jestřábi totálně odpadli a dostávají jeden gól za druhým! Lukáš Křížek posunul chvíli po vhazování puk na PATRIKA MÁLKA, který podruhé v krátkém časovém sledu rozvlnil síťku za Barvíkovými zády, když pálil z mírného úhlu na levé straně v krkolomé pozici z pádu! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    57:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je hotovo, třígólovou ztrátu už hosté zřejmě nedoženou! Martin Polák posunul v útočném pásmu puk na hůl PATRIKA MÁLKA, který před brankovištěm udeřil do kotouče, který skončil až za Barvíkovými zády! Asistence: Martin Polák, Lukáš Křížek.
     
    57:40
    Vyostřená atmosféra, jež na ledě už nějakou dobu panovala, nyní naplno propukla. Brankář Kekula přerušil u své levé tyčky hru a vzápětí se strhla před jeho brankovištěm pořádná mela. Hodně aktivní v ní byl hlavně domácí Jan Krajcigr, který se pověsil na záda svého protihráče jako ozdoba na vánočním stromečku. Vylučují se dva hráči na každé straně.
     
    57:05
    Martin Křesala měl na holi další slibnou příležitost, když pálil z pravého kruhu, ale jeho střela zasáhla jen Kekulovy betony, od nichž se odrazila vysoko nad brodskou bránu.
     
    56:44
    Domácí hokejisté posunuli puk až za prostějovskou bránu.
     
    56:24
    David Krampol se opřel do puku ihned po vyhraném vhazování, ale z pravého kruhu nechal jen vyniknout u přední tyčky připravenou náruč gólmana Kekuly.
     
    56:20
    Gólman Kekula sice dlouho nezúčastněně sledoval dění před sebou, ale v těžkou chvíli podržel svůj tým, když zlikvidoval bekhendovou ránu Jakuba Krampola, jenž bekhendem střílel z bezprostřední blízkosti!
     
    55:46
    Rebelové se velmi dobře pohybují a neúnavně napadají rozehrávku soupeře už v jejím počátku. Hostům to činí značné problémy.
     
    55:15
    Havlíčkův Brod drží svého soupeře daleko od svého gólmana Kekuly.
     
    54:40
    Jakub Kraučuk nedokázal přes zahuštěný prostor u hrazení vyhodit puk a mohla z toho být prostějovská branka, ale Petr Jurík z mezikruží tvrdě vypálil těsně vedle pravé Kekulovy tyčky!
     
    54:25
    Havlíčkův Brod získal puk, jenže ze svého pásma nerozehrál dobře a vyhodil jen na zakázané uvolnění.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Polák (Málek, Vacek), 20. Polák (TS), 31. Cejpek (Kraučuk), 52. Cejpek (Abbrent), 54. Bancíř (Polák), 58. Málek (Polák, Křížek), 59. Málek (Křížek) – 29. Ondroušek (Abrahám, Pavel), 39. Willert, 46. Vystavil (Ondroušek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula – Krajcigr, Vacek, Mendl (C), Suchý – Bušek, Abbrent, Bancíř, Kraučuk, Křížek, Málek, Cejpek, Polák.
    LHK Jestřábi Prostějov: Barvík (Zapletal) – Křesala, Štěrba, Hejč, Abrahám, Jurík, Pavel, J. Krampol (C), D. krampol, Vystavil, Němec, Ondroušek, Willert, Ondrýsek, Krejčí.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    thejrc.org