Banská Bystrica – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:4 (0:2 po s.n.)
Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 02.03.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu popradských hokejistov oveľa aktívnejšia a úspešnejšia. Na zvolenských hokejkách bolo cítiť poriadnu dávku nervozity, ktorá hosťom veru neprispela. V 55. minúte dokázal po skvelej útočnej akcii domáceho Popradu skórovať aj Belluš, ktorý upravil konečný výsledok na suverénnych 4:0. Masalskis si teda na svoje konto pripísal ďalšie čisté konto.

    Popradčania si po suverénnom výkone na domácom ľade pripisujú do tabuľky jasné tri body, no Zvolenčania ostávajú v 53. kole bez zisku bodov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:41:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Hostia majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou a zápas už len dohrávajú.
     
    59:18
    Hertl nekompromisne pálil od modrej, no jeho delovka skončila len na zadnom mantineli, kde ju gólman Masalksis svojimi betónmi zblokoval.
     
    58:47
    V závere tohto zápasu si Zvolenčania zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť popradský útočník Adam Lapšanský.
     
    58:15
    Popradčania si tentokrát mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    57:49
    Belluš bol pritlačený na mantinel za zvolenskou bránou a náseldne o puk proti svojim súperom prišiel. Vyzerá to tak, že zápas sa už len dohráva.
     
    57:10
    Marek Nagy potiahol puk do útočného pásma po ľavom krídle, no napokon bol neúspešný, keďže ho pozorný Pokovič od puku bez väčších problémov odstavil.
     
    56:24
    Z ľavej strany tvrdo pálil Škvaridlo, no gólman Masalskis skvele zakročil svojou vyrážačkou, ktorou zblokoval puk do bezpečia.
     
    55:38
    Zvolenskí "rytieri" majú puk vo svojej moci pred popradskou bránou a snažia sa skórovať, no aktívny Podkonický bol tentokrát zastavený pozorným Fabianom.
     
    54:59
    Popradskí hokejisti majú puk na svojich hokejkách a snažia sa ešte niečo vymyslieť, no Zvolenčania sa v týchto chvíľach bránia veľmi dobre.
     
    54:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" dokázali skórovať aj poštvrtýkrát v dnešnom zápase! Lapšanský zaviezol puk po ľavom krídle pred zvolenskú bránu, následne svojou dobrou prihrávkou našiel Drábeka, ten prihrával na MARTINA BELLUŠA a ten už v centrálnej časti nemal problém skórovať. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Drábek a Adam Lapšanský.
     
    53:53
    Zvolenčania majú puk na svojich hokejkách pred vlastnou bránou a snažia sa ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im v tom naozaj veľmi nedarí. V ich kádri poriadne viazne kombinácia.
     
    53:06
    Z ľavej strany sympaticky zakončoval Hertl, no jeho delovka skončila na hokejkách pozorných popradských obrancov, ktorí upokojili tempo hry.
     
    52:46
    Fabian sympaticky zakončoval z pravej strany, no gólman Šimko bol v strehu a puk bez problémov zachytilv o svojej dobre osadenej výstroji.
     
    52:13
    Hosťujúci Kamil Brabenec neudržal svoje nervy na uzde a za zbytočné slovné narážky na adresu hlavných rozhodcov a hráčov obdržal trest 10 minút plus do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1225 divákov.
     
    51:51
    Puk sa presúva zo strany na stranu, no oba tímy sú zatiaľ pozorné a nedávajú svojim súperom šancu na vážnejší útok.
     
    51:18
    Srnka sa dostal k puku na pravej strane, následne ho bekhendovo nahadzoval na popradskú bránu, no gólman Masalskis dobre zakročil svojimi betónmi.
     
    50:36
    Marek Nagy sa snažil predrať cez stred až pred gólmana Šimka, no nepodarilo sa mu to. Pichnarčík ho od puku bez problémov odstavil.

    Branky a nahrávky: 7. Kroták (Fabian, Mlynarovič), 15. Vaic (Paločko), 20. Sýkora (Vaic), 55. Belluš (Drábek, Lapšanský)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Látal, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško ("C"), Hraško, Pokovič, Hertl, Pichnarčík, Safronov, Ďaloga, Ťavoda – Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Podkonický ("A"), Hebar, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Ľ. Zuzin – Koren, Srnka, Čanky

    Rozhodčí: Peter Jonák – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1225
    bahis siteleri