Jihlava – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 02.03.2014, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ VÁCHA obdržel přihrávku mezi kruhy a z dobré pozice se nemýlil. Asistence: Patrik Poulíček, Jan Veselý.
     
    56:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Zvonkovi zvládl jeho spoluhráč ROBERT NEUVIRTH, jenž dojel nahození Ščotky a namířil si to přímo na Vejmelku, který neměl proti jeho bekendovému zakončení žádnou šanci. Asistence: Jan Ščotka.
     
    28:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To už ovšem neplatí. Hryciow vypálil jedovatou ránu, do které vložil hůl DALIMIL ZVONEK a nedal Vejmelkovi šanci k chycení černého nesmyslu. Asistence: Michal Hryciow, Jakub Hruška.
     
    25:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jan Ščotka napřáhl na modré čáře, jeho bombu vyrazil Vejmelka betonem přímo na hůl JINDŘICHA ABDULA, pro kterého již nebylo problém poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jan Ščotka, Jiří Hajda.
     
    15:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Zatím jasně nejlepší hráč Pardubic JAN VESELÝ se dostal k odraženému puku a chladnokrevně poslal puk za Bačova záda. Asistence: Lukáš Bureš, Daniel Voženílek.
     
    11:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to 1:0. Valaši kombinovali v pásmu soupeře tak dlouho až si jej doslova rozebrali a DALIMIL ZVONEK uklízel puk do odkryté branky. Asistence: Dominik Pokorný, Jan Ščotka.

    Pavel Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Zvonek (Pokorný, Ščotka), 26. Abdul (Ščotka, Hajda), 29. Zvonek (Hryciow, Hruška), 57. Neuvirth (Ščotka) – 16. Veselý (Bureš, Voženílek D.), 58. Vácha (Poulíček, Veselý J.)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Zuzaník, Vašíček, Ščotka, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Daněk, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Abdul, Pancza, Zvonek, Tobola.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Veselý M.) – Kalous, Bažant, Pilný, Petira, Vácha, Procházka, Voženílek – Bureš, Kysela, Chvojka, Voženílek D., Pipek, Veselý J., Poulíček, Schneider, Špaček, Fiala.

    Rozhodčí: Jeřábek – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri