Jihlava – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 02.03.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    47:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po sedmi vteřinách využívají přesilovou hru. Březina vyhrál buly, posunul puk na modrou na Dundáčka, který přihrál svému spoluhráči z obrany ROMANU ČERMÁKOVI a ten střelou od modré poprvé překonává Lukáše Píchu, který v brance hostů po pátém gólu vystřídal Davida Gábu. Asistence: Filip Dundáček, David Březina.
     
    37:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ve své třetí početní výhodě se již hosté prosazují. Po střele Cibocha se před branou dostal ke kotouči LUBOŠ ROB a střílí druhý gól svého týmu. Asistence: David Ciboch.
     
    35:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátá inkasovaná branka znamená změnu v brankářském postu hostů. Lukáš Pícha jde do klece místo Davida Gáby, který nyní inkasoval z hole JIŘÍHO VALY. Ten se po přihrávce Mahúta dostal před brankou k puku a bez potíží přidává svůj druhý gól v dnešním zápase. Asistence: Ján Mahút.
     
    32:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    V signalizované početní výhodě se dostal k puku Březina, poslal jej na JIŘÍHO SEVERU, který si před brankou Gáby lehce povyjel do středu a střelou k tyči přidává čtvrtý gól domácích. Asistence: David Březina.
     
    20:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává do dvougólového vedení. Po přihrávce Mahúta se dostal na středu útočného pásma ke střele JIŘÍ VALA a dělovkou prostřelil Gábu. Asistence: Ján Mahút, Tomáš Střecha.
     
    16:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se opět dostávají do vedení, když slavil úspěch jejich důraz před brankou hostů. Severovu střelu vyrazil Gába jen do vzduchu před sebe. Při snaze o zalehnutí puku ale neměl kotouč pod kontrolou. Důrazný LUKÁŠ JÍCHA jej propasíroval do sítě hostů. Asistence: Jiří Severa.
     
    10:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté z rychlého protiútoku vyrovnávají. Prokeš vyvezl puk ze středního pásma, u pravého kruhu jej přenechal DAVIDU BÍLKOVI, který se po ledě trefil přesně k pravé tyči Fučíkovy branky. Asistence: Radek Prokeš.
     
    02:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích je odměněna prvním gólem. Beran posunul puk po pravé straně do útočného pásma, kde jej přenechal Vantuchovi. Ten našel mezi kruhy volného MARKA LUPAČE, který našel volné místo mezi levou tyčkou a betonem Gáby. Asistence: Marek Vantuch, Simon Beran.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Lupač (Vantuch, Beran), 17. Jícha (Severa), 21. J. Vala (Mahút, Střecha), 33. Severa (Březina), 36. J. Vala (Mahút), 48. Čermák (Dundáček, Březina) – 11. Bílek (Prokeš), 38. Rob (Ciboch)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (16:17 – 16:27 Svoboda) – D. Vala, Čermák, Půža, Dundáček, Žáček, Tobola, Košař – D. Březina, Jícha, Severa – J. Vala, Střecha, Molnár – Vantuch, Beran, Lupač – Sladký, Mahút. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Motor České Budějovice: Gába (36:02 L. Pícha) – Piegl, Malovec, Janásek, Břečka, Matoušek, M. Pícha – Rob, Smejkal, Švec – Bílek, Prokeš, Pašek – J. Březina, Ciboch, Záhora – Michálek, Krátoška, Vácha. Trenér: Jaroslav Formánek

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri