Ružomberok – B. Bystrica 0:1 (kon.) | Trenčín – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Košice – Nitra 1:0 (kon.)
Senica – Dunajská Streda 3:3 (kon.) | Myjava – Trnava 0:3 (kon.)
konec
MFK Košice
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 05.04.2014, 15:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil jediným gólom Haskiča, ktorý rozhodol o plnom bodovom zisku pre Košice. To je od nás všetko, ďakujeme za pozornosť. (17:19:57)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Košický hráč Novák získal loptu a zaviezol ju až na opačnú polovicu. Tam vybojoval faul a už sa na trávniku zrejme nič nestane.
     
    90+1
    Štvrtý arbiter nadstavil dve minúty. Prvá z nich je už takmer minulosťou a hosťujúci hráči sú nasťahovaní na útočnej polovici. Ešte sa pokúsia o vyrovnanie.
     
    90
    Posledné striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Tomáš Huk.
     
    89
    Hosťujúci Forbs musel za cenu žltej karty zastaviť domáceho prenikajúceho futbalistu.
     
    88
    Domáci futbalisti ostávajú na útočnej polovici. Hostia sú už zo situácie určite zúfalí, nevedia sa totiž dostať k lopte, a teda ani k možnému zakončeniu.
     
    87
    Domáci Košičania sa teraz na rozhodcu hnevajú. Novák sa mohol rútiť do čistej šance, ale zastavil ho ofsajdový verdikt. Postranný arbiter ale zo svojho uhla pohľadu všetko videl určite najlepšie, a tak je hnev divákov i hráčov zbytočný.
     
    86
    Po rohovom kope mohlo byť poriadne horúco! Až dvojica hosťujúcich hráčov si vyskočila na loptu, ale poslala ju iba tesne vedľa bránky. Tofiloski bude rozohrávať.
     
    85
    Hostia sa okamžite po striedaní dostali do zakončenia, ktoré z uhla domáca defenzíva iba zblokovala na rohový kop.
     
    85
    Posledné striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Radoslav Augustín, prichádza Denis Čery.
     
    84
    Domáci diváci sa teraz trochu hnevajú na Haskiča. Ten vbehol do šestnástky za loptou, ale proti nemu sa rozbehol Putnocký, a tak to košický hráč s bojovnosťou rovno vzdal.
     
    83
    Alebo ani nie: Nitrianski futbalisti to nemyslia zle a stále držia útočnú polovicu. Tam sa ale domáci hráči veľmi dobre bránia a súpera do zakončenia nepúšťajú.
     
    82
    Nitra opäť raz preniesla hru na opačnú polovicu hracej plochy. Hostia sú ale v zakončení úplne bezzubí a domáci gólman Tofiloski môže ostať pokojný.
     
    81
    Po rýchlom prechode sú ale v útoku domáci hráči. Diaby mal loptu na kopačke vo vápne, ale odskočila mu od nohy. Následne ešte prihrával Dordevičovi, no ten nenašiel priestor medzi obranou.
     
    81
    Nitrianski futbalisti to s vyrovnaním myslia vážne a opäť sa pokúsili zakončiť do priestoru domácej bránky. Opäť im to ale nevyšlo.
     
    80
    Nitra získala rohový kop. Augustínov center k vzdialenejšej žrdi bol síce nebezpečný, no odvrátila ho iba domáca defenzíva.
     
    79
    Domáci futbalisti si loptu vymenili na útočnej polovici. Diaby posunul Skvašíkovi, ale toho rýchlo pokryla hneď dvojica obrancov. a tak zakončovať nemohol.
     
    78
    Zápas sleduje priamo na štadióne v metropole východu 1822 divákov.
     
    77
    Druhé striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Lazar Dordevič.
     
    76
    Hostia sa napokon na útočnú polovicu dostali a vybojovali tam štandardku z približne 30 metrov. Po nej letel silný center do šestnástky, ale tam nedokázal nik z hráčov v bielom drese zakončiť.
     
    75
    Košičania od vlastnej bránky odvracajú loptu vysokým nakopnutím na opačnú polovicu trávnika. Tam ju síce nik z východniarov priamo nezachytil, ale Nitra aj tak nevie ísť dopredu.
     
    74
    Nitrianski futbalisti sa pokúšajú s výsledkom niečo urobiť. majú na to ešte dostatok času, no aktuálne sa im nedarí preniknúť ani cez stredovú čiaru.
     
    73
    Na opačnej polovici trávnika hostia získali rohový kop. Ten bol zahratý do stredu šestnástky, odkiaľ Košičania odvrátili iba kopačku Nascimenta. Po jeho centri zakončenie na Tofiloskiho bránku neprišlo.
     
    72
    Domáci sa stále držia na útočnej polovici. Mohli sa dostať aj do zaujímavej streleckej pozície, ale zastavil ich ofsajd, ktorý neušiel pozornému oku postranného arbitra.
     
    71
    Prvé striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Jozef Skvašík.
     
    70
    Tak toto sa hádam ani nedá zahodiť! Diaby mal loptu na kopačke tesne pred hranicou malého vápna a pred sebou iba bránku s Putnockým, no košický hráč minul priestor troch žrdí.
     
    69
    Hostia striedajú druhýkrát v zápase: z ihriska odchádza Lukáš Kutra, prichádza Vladimir Soares Forbs.
     
    68
    A opäť žltá karta. Vyslúžil si ju domáci Korijkov, ktorý ešte na vlastnej útočnej polovici zastavil súpera, ktorý chcel preniknúť do útoku.
     
    67
    Domáci stále držia loptu na svojich kopačkách a kombinujú na vlastnej útočnej polovici. Nitrianski futbalisti bojujú zo všetkých síl, ale nedarí sa im obrať Košičanov o loptu.
     
    66
    Haskič posunul loptu do vápna, kde si na §u nabehol Viazanko. Ten sa skúšal obtočiť okolo brániaceho súpera, ale úspešný nebol, a tak ani len nevystrelil.
     
    65
    Hra je v týchto chvíľach prerušovaná množstvom drobných faulov. Košičania sú pri lopte a pomaly sa presúvajú na útočnú polovicu, ponáhľať sa skutočne nemusia.
     
    64
    Košičania majú loptu pod svojou kontrolou a opäť sa pokúsili ohroziť Putnockého. Nitra to bude mať ešte náročné ak chce pomýšľať na bodový zisk.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Ján Harbuľák, prichádza Martin Boszorád.
     
    63
    Po diskusiách v strede trávnika rozhodca udeľuje žlté karty. Domácemu Diabymu a hosťujúcemu Kostelnému.
     
    63
    Zasahovať musel aj Tofiloski. Ten vo svojej náruči schoval nakopnutú loptu súpera, ktorá mu ale veľké problémy narobiť nemohla.
     
    62
    Po rohu letela lopta k bližšej žrdi, kde si na ňu vyskakoval Diaby. Ten bol ale odstavený brániacim hráčom a následne si loptu stiahol Putnocký.
     
    61
    Domáci zbytočne neriskujú. pri vysokom forčekingu súpera zahrali loptu k vlastnému gólmanovi, za ktorého pomoci sa dostali až na opačnú polovicu trávnika. Tam musel opäť zasahovať Putnocký, ktorý v dobrej pozícii loptu Košiciam vyrazil. Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    60
    Nitra zaviezla loptu až na útočnú polovicu, tam bola ale jej strelecký pokus spoza šestnástky zblokovaný a Košičania sa okamžite pokúšajú nahrnúť do útoku na opačnej polovici trávnika.
     
    59
    Nitra už v metropole východu prehráva rozdielom jediného gólu. Za ten Putnocký skutočne nemohol, pretože defenzíva mu vôbec nepomohla. Hostia sa pokúšajú dostať do útoku a vyrovnať, no bez úspechu.
     
    58
    Košice dali gól!

    Domáci sú vo vedení. V šestnástke dostali Košičania veľmi veľa priestoru a napokon to bol NERMIN HASKIČ, kto sám proti Putnockému nemohol zaváhať.
     
    57
    Košičania mali po faule Kolbasa k dispozícii priamy kop. Lopta mala byť zrejme sprostredkovaním strely, ale bola veľmi silná a skončila mimo priestoru bránky.
     
    56
    Hostia si domov takisto odnesú žltú kartu. za faul pri bránení si ju vyslúžil Kolbas.
     
    55
    Na trávniku sa nič nemení. Na svojej ofenzívnej snahe pridali domáci, ale hostia ich stále nepúšťajú k strele na Putnockého.
     
    54
    Domáci Novák povykrúcal defenzívu súpera za šestnástkou. Napokon sa rozhodol aj strieľať, ale bol dovoleným spôsobom zastavený a zrazený na zem.
     
    53
    V týchto chvíľach nevidíme na trávniku nič zaujímavé. Obe mužstvá sa pokúšajú zakončiť, ale nedarí sa im nadlhšie usadiť pri šestnástke súperovho brankára.
     
    52
    Aj do tretice pokus o obsadenie šestnástky pred Putnockým vysoko nakopnutou loptu. Aj do tretice neúspešný.
     
    51
    Košičania to opäť skúsili vysoko nakopnutou loptou na útočnú polovicu, no ani teraz neboli úspešní. Novák síce šprintoval dobre, no lopta sa mu odrazila od nohy až za čiaru mimo priestoru bránky.
     
    50
    Nitre prenesenie hry na opačnú stranu takmer vyšlo! Lopta nebezpečne poskakoval v šestnástke, ale tam sa ju nikomu z hostí v nepriehľadnej situácii skrotiť nepodarilo.
     
    49
    Viazanko centroval z pravej strany spoza šestnástky. V nej síce hľadal spoluhráčov, no nebol úspešný. Hostia sa pokúsia podniknúť rýchly protiútok.
     
    48
    Košičania sa z vlastnej obrannej polovice vôbec nevedeli dostať do útoku. napokon to skúsili iba vysoko nakopnutou loptu, ktorá bola ale na Diabyho pridlhá a iba ju jemne tečoval hlavou.
     
    47
    Ihneď v úvode sa musel hosťujúci gólman poriadne natiahnuť! Ešte v 46. minúte sme videli prudkú strelu, ktorú Putnocký vyrazil iba na rohový kop. Po ňom ohrozenie bránky neprišlo.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali domáci futbalisti. Oba celky vstúpili do druhej polovice zápasu bez zmien v zostavách.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Štvrtý rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Žiaden presný zásah sme v ňom v metropole východu nevideli, no vyššiu aktivitu možno priradiť domácim futbalistom.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:31.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Košičania to ešte neúnavne skúšajú. Novák chcel loptu vysunúť Diabymu, proti ktorému ale jeho súper postavil až dvoch hráčov, a tak Košičania nemohli zakončiť.
     
    44
    Nitra hru preniesla na útočnú polovicu, kde by hostia radi zotrvali až do záverečného polčasového hvizdu hlavného rozhodcu. Hostia sú ale bez strely.
     
    43
    Domáci stále útočia. Vo vápne si na center vyskakoval Diaby, ale tesne pred ním hosťujúci hráč odvrátil loptu. Toto ale zo strany Košičanov vôbec nebolo zle myslené.
     
    42
    Košičania zahadzujú jednu šancu za druhou. Domáci hráči si opäť nerozumeli a z ich aktivity na útočnej polovici po strate lopty nemôže byť vôbec nič.
     
    41
    Obrovská šanca Košíc! Novák zaviezol loptu do vápna, kde ale ešte trochu zbytočne nahrával Haskičovi. Ten bol už v pozícii v ťažkom uhle, odkiaľ trafil iba bočnú sieť.
     
    40
    Košičania sa teraz do vápna dostali, ale nepochodili tam. Diaby si pýtal loptu pri pravej žrdi, ale pošmykol sa a skončil na zemi, a tak žiadne zakončenie neprišlo.
     
    39
    Prvý polčas sa nám blíži ku svojmu záveru. Domáci to skúšajú opäť aktivitou v ofenzíve, ale nedarí sa im dostať ani len k šestnástke.
     
    38
    Domáci gólman loptu okamžite rozohral na opačnú polovicu trávnika a za vzniknutú situáciu sa spoluhráčom určite nepoďakoval.
     
    37
    Obrovská šanca hostí! Košičania prepadli v defenzíve a ich súper sa dostal do veľkej šance. Bol v nej zrejme Kostelný, ktorý ale z hranice šestnástky mieril tesne nad brvno.
     
    36
    Obraz hry sa stále nemení. Domáci sú stále nasťahovaní na útočnej polovici, ale zakončenie z ich strany do priestoru bránky neprichádza.
     
    35
    Putnocký musí byť stále v plnej permanencii. Priama strela na neho síce neletí, ale teraz musel hasiť odrazenú loptu, ktorá vo vápne hľadala dobre pokrytého Diabyho.
     
    34
    Košičania mali k dispozícii opäť priamy kop spoza rohu šestnástky. Teraz domácim ale vôbec nevyšiel, keďže centrujúci hráč trafil prvého hráča v múre.
     
    33
    Po viac ako polhodine hry je aktivita stále na kopačkách domácich futbalistov. Košičania stále ostávajú na útočnej polovici a tlačia sa do zakončenia, ktoré by mohlo prekvapiť Putnockého i jeho defenzívu.
     
    32
    Prvú žltú kartu si vyslúžil domáci Novák. Ten mal priveľa rečí k odpískanému faulu v neprospech svojho mužstva.
     
    31
    Vzápätí pokus o rýchly brejk hostí, no ten bol opäť neúspešný. Nitra sa stále nevie dostať k nebezpečnejšiemu zakončeniu.
     
    30
    Košičania stále ostávajú v blízkosti šestnástky pred Putnockým,, Teraz si priamo v nej Novák s Pačindom posunuli loptu, ale druhý menovaný bol dobre bránený, a tak nestihol zakončiť.
     
    29
    Domáci získali priamy kop spoza rohu šestnástky. K lopte sa postavil Novák, ale jeho jemný center skončil iba odvrátením. Následne sa Novák ešte k zakončeniu dostal, ale loptu poslal iba do bočnej siete bránky.
     
    28
    Situácia sa stále nemení. Hostia sa už chystali vyštartovať do útoku, ale aktivitou domácich a najmä Bukatu o loptu v strede trávnika prišli. Venovať sa tak budú musieť opäť iba defenzíve.
     
    27
    Košičania vysoko napádajú rozohrávku súpera. Hostia by aj chceli ísť do útoku, ale nevedia sa pohnúť z vlastnej obrannej polovice, kde im život neustále znepríjemňuje niekto z východniarov.
     
    26
    Domáci diváci poriadne skríkli. Haskič mal loptu na kopačke priamo pred bránkou a prudko sa napriahol k strele, ale tá bola napokon zbytočná. Postranný arbiter signalizoval ofsajd.
     
    25
    Hostia to chceli skúsiť vysoko nakopnutou loptu. Na tú si za stredovou čiarou naskakoval Kostelný, ale proti dvojici domácich obrancov nemal šancu na jej zisk.
     
    24
    Košičania majú loptu na svojich kopačkách, ale iba na vlastnej obrannej polovici. odtiaľ budú zahrávať ďalšiu útočnú akciu.
     
    23
    Alebo žeby ani nie? Košičania sa síce skúšajú dostať až do zakončenia, ale v tejto chvíli sa im to nedarí. Pačinda chcel centrovať nabiehajúcemu Diabymu, ale lopta cez brániaceho hráča vôbec neprešla.
     
    22
    Vzápätí na opačnej polovici trávnika k žiadnej nebezpečnej situácii nedošlo. Hostia sa budú musieť opäť brániť, pretože východniari sa dnes naladili poriadne ofenzívne.
     
    21
    Košičania sú ale neodbytní. Novák poslal prudký center pred bránku, kde si ale jeho dobre bránený spoluhráč neporadil a loptu poslal iba mimo priestoru troch žrdí. Nitriansky gólman bude rozohrávať čo najďalej od svojej bránky.
     
    20
    Nitrianski futbalisti získali loptu na svojej vlastnej obrannej polovici a pomaly ju rozohrávajú na opačnú stranu trávnika. Hru potrebujú v týchto chvíľach ukľudniť.
     
    19
    Do dobrej šance sa rútilo hneď niekoľko domácich hráčov! Loptu mal na kopačke Pačinda,a le namiesto prihrávky volil strelu. Priamo do náruče gólmana Putnockého.
     
    18
    Prvý rohový kop domáci hráči odkopli za čiaru, a tak sa musela rozohrávka od zástavky zopakovať. Nitra to opäť nemyslela zle, ale zakončujúci hráč poslal hlavičku tesne nad bránku.
     
    17
    Vzápätí ale vidíme opäť rýchly protiútok hostí. Po ňom sa Nascimento už takmer dostal k lopte, ale jeden z domácich v poslednej chvíli odkopol na rohový kop.
     
    16
    Košičania stále ostávajú pred súperovou šestnástkou. O center do nebezpečného priestoru sa z jej hranice pokúsil Sekulič, ale nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    15
    Toto bola rana ako z dela! K priamemu kopu sa postavil Novák a silou vôbec nešetril. Lopta ale neletela do priestoru bránky. Košický hráč ju poslal tesne nad brvno.
     
    14
    Roh bol zahraný k bližšej žrdi, kde si ale nabehli domáci futbalisti a bezproblémovo loptu odvrátili. Po následnom rýchlom brejku získali Košice priamy kop z približne 20 metrov.
     
    13
    Nitra hrá v ofenzíve veľmi aktívne. Hostia vybojovali ďalší rohový kop a domáci sa budú musieť opäť raz brániť.
     
    12
    Hostia sa následne museli rýchlo stiahnuť do obrany. Košickí futbalisti chceli okamžite vyštartovať do protiútoku, no po ňom sa nedostali ani len do šestnástky.
     
    11
    Vzápätí ďalšia veľká šanca Nitry, ale hostia s ňou asi ani sami nepočítali. Loptu nechali domáci voľne sa kĺzať šestnástkou a tesne pred bránkou ju pred hosťujúcim hráčom na rohový kop odkopol Pačinda. Roh Nitry bol ale prisilný a skončil ďaleko za šestnástkou.
     
    10
    Dobrá šanca aj pre Nitru! Rovnako ako v úvode duelu mali hostia k dispozícii nebezpečný priamy kop, ktorého sa tentoraz ujal Nascimento. Loptu posielal k ľavej žrdi, kam sa ale hodil Tofiloski.
     
    9
    Bezprostredne po rohu ohrozenie gólmana neprišlo, no o pár sekúnd už áno. Domáci zahrali štandardku od zástavky nacvičeným signálom nakrátko, po ktorom prišiel center do vápna. Lopta sa tam zaujímavo poodrážala, napokon ju ale Putnocký skrotil.
     
    8
    Domáci sa do súpera poriadne zahryzli! Po rýchlom prechode pálil tesne spoza hranice šestnástky z jej vnútornej strany Pačinda, ale jeho lopta bola zrazená brániacim hráčom na rohový kop.
     
    7
    Domáci chceli rohový kop zahrať do stredu šestnástky. Loptu si ale už pri bližšej žrdi prevzali hostia a po tuhom boji ešte jeden z východniarov skončil na zemi, ale opäť čistým spôsobom.
     
    6
    Veľká šanca Košičanov! Viazanko mohol ísť na bránku úplne sám, ale bol v poslednej chvíli zastavený na hranici šestnástky a skončil na zemi. Išlo ale o čistý zákrok, domáci následne získali rohový kop.
     
    5
    Nitra okamžite preniesla hru na opačnú polovicu trávnika. Tam hostia súpera poriadne tlačia, ale Košičania odolávajú a strelu na bránku nepripúšťajú.
     
    4
    Vzápätí sa Košičania hrnuli do rýchleho brejku! Loptu mal na kopačke Novák, ale jeho prechod bol zastavený ofsajdovým hvizdom postranného arbitra.
     
    4
    Loptu najskôr preskočil Silva, a potom zahral Augustín. Jeho center bol ešte zblokovaný a spoza šestnásty sa loptu pokúšal do siete dostať zrejme Kostelný, ale mieril mimo priestoru bránky Košíc.
     
    3
    Nitriansky gólman rozohral loptu až na útočnú polovicu, čím sa Nitra dostala až ku šestnástke. Tam po menšom faule hostia dokonca získali priamy kop z približne 20 metrov.
     
    2
    Dobrá spolupráca Košičanov hneď v úvode. Diaby ponúkol loptu Pačindovi, ktorý ju presne centroval pred bránku. Tam šprintoval Viazanko, ale nebol dostatočne rýchly a nestihol to. Rozohrávať bude Putnocký.
     
    1
    O úvodný výkop tohto stretnutia sa postarali hosťujúci futbalisti. Tí sa po autovom vhadzovaní hneď na začiatku dostali na útočnú polovicu a až pred šestnástku, ale nedokázali zakončiť do priestoru troch žrdí.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Pred úvodným výkopom tu máme ešte milú ceremóniu. Kondičný tréner MFK Košice Rastislav Švický oslavuje okrúhlych 40 rokov, k čomu mu blahoželá celý štadión.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už prichádzajú na trávnik. Domáci Košičania v žlto-modrých dresoch, hostia z Nitry v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -10
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní textového prenosu stretnutia futbalistov Košíc a Nitry. V metropole východu je momentálne príjemné jarné počasie a teplomer ukazuje približne 18°C. Štadión Lokomotívy je momentálne "pod mrakom", no už teraz sa tu nachádza niekoľko desiatok fanúšikov, ktorí si sem našli cestu. Úvodný výkop je naplánovaný na 15:30.
     
    -15
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Korijkov, Sekulić, Bašista, Ostojić – Viazanko, Bukata, Diaby, Pačinda – Novák, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Gáll, Urban, Skvašík, Horodník.

    FC Nitra: Putnocký – Pillár, Husár, Kolbas, Harbuľák – Nascimento, Šmehyl, Augustín, Kutra – Kostelný, Böhm.
    Náhradníci: Stránský – Dubeň, Boszorád, Čery, Forbs, Igwe.

    Rozhodca: Matúš – Kubačka, Hancko.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci 25. kola Košičania privítajú na svojom trávniku mužstvo Nitry a vám z duelu vďaka nášmu textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    V metrople východu budeme svedkami zápasu piateho tímu tabuľky s jej posledným celkom. Domáci Košičania vstúpia do duelu z lepšej východiskovej pozície, keď v doterajších 24 dueloch získali 36 bodov za 10 víťazstiev a 6 remíz. Ich celkové skóre je 31:27.
    Na opačnej strane trávnika sa predstaví mužstvo spod Zobora. Futbalisti Nitry majú na svojom konte po rovnakom počte odohraných zápasov ako ich dnešný súper iba 15 bodov, čo ich radí na poslednú priečku tabuľky. Na predposlednú Dunajskú Stredu ich strácajú až 5. Celkové skóre FC Nitra je 23:52.

    Ako sa obom celkom darilo v jarnej časti prebiehajúcej sezóny? Jednoznačne lepšie sú na tom Košičania. Tí v tomto kalendárnom roku nazbierali už 11 bodov, zatiaľ čo futbalisti z Nitry iba 5. Východniari z posledných piatich zápasov trikrát vyhrali a dvakrát remizovali, hráči spod Zobora dvakrát prehrali, dvakrát remizovali a iba raz vyhrali.

    MFK Košice v jarnej časti sezóny 2013/2014:
    20. kolo Dunajská Streda – Košice 0:0
    21. kolo Ružomberok – Košice 0:3
    22. kolo Košice – Žilina 1:0
    23. kolo Košice – Zlaté Moravce 0:0
    24. kolo Banská Bystrica – Košice 0:1

    FC Nitra v jarnej časti sezóny 2013/2014:
    20. kolo Trnava – Nitra 0:0
    21. kolo Nitra – Slovan 1:2
    22. kolo Senica – Nitra 2:1
    23. kolo Trenčín – Nitra 1:1
    24. kolo Nitra – Myjava 3:0

    Ako vidia tento duel stávkové kancelárie? Bookmakeri na základe papierových predpokladov jasne favorizujú domáci tím, na ktorého výhru vypísali kurz približne 1,7. Na triumf hosťujúcej Nitry je to až 4,1 a na remízu cca 3,6.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 58. Haskič

    Karty:   32. Novák (KOS), 63. Diaby (KOS), 68. Korijkov (KOS) – 56. Kolbas (NIT), 63. Kostelný (NIT), 89. Forbs (NIT)


    MFK Košice: Tofiloski – Korijkov, Sekulić, Bašista, Ostojić – Viazanko, Bukata, Diaby (90. Huk), Pačinda (77. Dordevič) – Novák, Haskič (71. Skvašík).
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Gáll, Urban, Skvašík, Horodník

    FC Nitra: Putnocký – Pillár, Husár, Kolbas, Harbuľák (63. Boszorád) – Nascimento, Šmehyl, Augustín (85. Čery), Kutra (69. Forbs) – Kostelný, Böhm.
    Náhradníci: Stránský – Dubeň, Boszorád, Čery, Forbs, Igwe

    Rozhodčí: Matúš – Kubačka, Hancko

    Diváci: 1822
    bahis siteleri