Perm – Groznyj 0:1 (kon.) | Samara – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:3 (0:2)
CSKA Moskva
Sobota 05.04.2014, 14:30 • Metallurg Stadium • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Konstantin Bazeljuk mohl zakončit dnešní zápas další nádhernou brankou, když se parádní kličkou u postranní čáry zbavil dvou protihráčů najednou, před pokutovým územím obelstil dalšího protihráče, poté ale ve vyložené příležitosti střílel do brankáře Muchy.
     
    88
    Samara právě vstřelila branku!
    Díky nádherné kombinační akci se prosazují také domácí. Goreux překonal hostující defenzivu pomocí narážečky s Mahmudovem, předložil míč před prázdnou branku ALANU CHOCHJEVOVI, jenž neměl sebemenší problém doklepnout míč do sítě.
     
    83
    Na hřišti již není žádný dnešní střelec, neboť za potlesku hostujících fandů dvougólový Zoran Tošič vpouští do hry také Jefremova.
     
    79
    Ze hry je stažen Seydou Doumbia, ten se dnes čtrnáctou letošní trefou osamostatnil v čele střelecké tabulky před Arťomem Dzjubou z Rostovu a přepouští místo na hřišti Bazeljukovi.
     
    70
    Poprvé střdají i hosté, Rasmuse Elma nahrazuje na hřišti Victor Vinícius Coelho dos Santos, fotbalově přezdívaný Vitinho.
     
    67
    Právě Milanov se o chvíli později stává prvním hostujícím adresátem žlutého napomenutí od sudího Jegorova.
     
    64
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Semšov, přichází Mahmudov.
     
    61
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Kornilenko, přichází Caballero.
     
    58
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Adžindžal, přichází Chochjev.
     
    57
    Jačenko za svůj zákrok viděl žlutou kartu, posléze se o další ohrožení domácí branky se pokoušel Ignaševič, ovšem z dálky trefil pouze bránícího Verchovcova.
     
    55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu navyšují svůj náskok, Vasilij Berezuckij předal míč do běhu ZORANU TOŠIČOVI a srbský záložník z dvaceti metrů nádhernou ranou vymetl pavučiny v horním rohu domácí branky!
     
    50
    Tošič měl na levačce svoji druhou branku v zápase, ovšem po Musově přihrávce jen o centimetry minul branku v této chvíli zcela bezmocného Muchy!
     
    13
    Domácí získali standardní situaci na útočné polovině a byli jen pár centimetrů od skórování! Na centr Němova si totiž naskočil stoper Verchovcov a jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč hostující branky.
     
    7
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po centru Berezuckého nechala domácí obrana kanonýra SEYDOU DOUMBIU trestuhodně osamoceného v pokutovém území, hostující forvard své zakončení ještě vyšperkoval efektním lobem přes bezmocného brankáře Muchu a už v sedmé minutě, tak domácí mají mimořádně náročnou pozici, pokud chtějí dnes uspět.
     
    4
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Bleskový nástup CSKA! Doumbia kolmicí do pokutového území uvolnil za hostující obranou ZORANA TOŠIČE, jenž si posunul míč kolem slovenského brankáře Muchy a zakončil do prázdné branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 88. Chochjev – 4. Tošič, 7. Doumbia, 55. Tošič

    Karty:   57. Jatčenko (KSS) – 67. Milanov (CSK)


    FK Křídla Sovětů Samara: Mucha – Jatčenko, Verchovcev, Amisulašvili, Callagov – Němov, Drahun – Goreux, Semšov (64. Mahmudov), Adžindžal (58. Chochjev) – Kornilenko (61. Caballero)
    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Wernbloom, Elm – Tošič (83. Jefremov), Milanov, Musa – Doumbia (79. Bazeljuk)

    Rozhodčí: Alexander Anatolevič Jegorov
    bahis siteleri