PZ Kladno – Klášterec nO 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Jindř. Hradec 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Karlovy Vary B 3:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
6:4 (2:1, 3:2, 1:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Neděle 12.10.2014, 11:00 • ČEZ stadion Kladno - 2. plocha • Liga juniorů
Partner:
     
    58:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN SRPEK si nádherným sólem projel až před Danylce a poté prostrčil kotouč mezi jeho betony do sítě. Asistence: František Pliml.
     
    51:30
    Klášterec právě vstřelil branku!
    S Vlastníkovou střelou si ještě Kaňka poradil, ale s následující dorážkou z hole VÍTA PROCHÁZKY už ne. Asistence: Jiří Vlastník.
     
    37:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po střele DAVIDA BODORA zůstával kotouč ležet spolu s brankářem někde v brankovišti, ale nakonec se přeci jen doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Walter Christl.
     
    36:05
    Klášterec právě vstřelil branku!
    PATRIK ZICHO na pravém křídle naznačil přihrávku, ale poté vystřelil a zaskočil Kaňku, kterému propadl kotouč do sítě. Asistence: Jiří Vlastník a Jiří Tupý.
     
    34:20
    Klášterec právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ TOUŠEK se dostal ke kotouči v předbrankovém prostoru a poté si krásně natáhl Kaňku a zavěsil puk bekhendem. Asistence: Vít Procházka.
     
    24:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I ve třech umějí kladenští dávat branky. PETR VESELÝ se ujal puku, ujel klášterecké obraně a zakončil přesně nad vyrážečku Danylce. Asistence: Dominik Habrdla a Patrik Novák.
     
    22:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ROMAN JABŮREK se nádherným způsobem prokličkoval za kláštereckou obranu, poté vyslal kotouč do protipohybu Danylcovi a ten už byl bezmocný. Asistence: Jakub Bednár
     
    15:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK HABRDLA se dostal k dorážce z pravé strany a Danylec, který v té chvíli seděl na zemi, už byl úplně bezbranný. Asistence: Daniel Himl.
     
    10:39
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce, která končí pukem v síti. JAKUB NEUMAN si sjel po pravém křídle a vyslal střelu na Kaňku, který si nepohlídal mezeru mezi rukou a tělem a kvůli tomu dnes poprvé inkasoval. Asistence: Ondřej Toušek.
     
    02:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nejprve se stihl Danylec výborně vrátit proti Havlůjově střele, ale poté už nestačil na střelu z hole ROMANA JABŮRKA. Asistence: Petr Havlůj.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 3. Jabůrek (Havlůj), 16. Habrdla (Himl), 23. Jabůrek (Bednár), 25. Veselý (Habrdla, Novák), 38. Bodor (Christl), 59. Srpek (Pliml) – 11. Neuman (Toušek), 35. Toušek (Procházka), 37. Zicho (Vlastník, Tupý), 52. Procházka (Vlastník)


    PZ Kladno: Kaňka (Frolík) – Krejčík, Kadlec, Fikáček, M.Procházka, Paták, Habrdla, Veselý – Christl, Černý, Himl, Bednár, Bodor, Jabůrek, Keller, Havlůj, Srpek, Pliml, Novák
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Danylec – Zicho, Kosina, Krstev, Sommer, Kozák – Pala, Toušek, Neuman, Bečka, Vlastník, V.Procházka, Podběhlý, Tupý, Dimitrov
    bahis siteleri