Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 26.09.2015, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    53:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvořili tlak a při následné skrumáži před bránou se podařilo výborně tečovat kotouč JAKUBU HAŠKOVI, který se nemýlil. Asistence: Jaroslav Dvořák, Jakub Lelek.
     
    52:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští využívají čtvrtou přesilovku v tomto zápase! Hosté se rozčilují, protože viděli faul, ale rozhodčí je proti. Na modré čáře se napřáhl MARTIN KALUS, který navyšuje náskok Mladé Boleslavi na třígólový. Asistence: Kroni Musliu.
     
    45:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři proměňují už třetí přesilovku v zápase, početní výhody jsou velmi silnou zbraní boleslavského staršího dorostu v této sezóně. KRONI MUSLIU se na modré napřáhl a puk skončil až v levém rohu Bartozelovy branky. Asistence: Milan Dančišin, František Uřidil.
     
    22:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield těží z rychlého brejku. Kapitán hostí ŠTĚPÁN MATĚJČEK se dostal ke kotouči a jel sám na Davida Marka, jehož překonal elegantně do pravého horního rohu. Bez asistence.
     
    19:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce MILANA DANČIŠINA, kterého si hosté nechali trestuhodně neobsazeného a když se k němu dostal kotouč, tak se z bezprostřední blízkosti do odkryté branky nemohl mýlit. Asistence: Kroni Musliu, Jan Dvořák.
     
    04:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou stejně jako včera proti Liberci do brzkého vedení. Na modré se při přesilové hře napřáhl FRANTIŠEK UŘIDIL, po jehož střele zapadl kotouč až za Bartozelova záda. Asistence: Marek Mlčoch, Kroni Musliu.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 5. Uřídil (Mlčoch, Musliu), 20. Dančišin (Musliu, Dvořák), 46. Musliu (Dančišin, Uřidil), 53. Kalus (Musliu) – 23. Matějček, 54. Hašek (Jar.Dvořák, Lelek)


    BK Mladá Boleslav: Marek (Krofta) – Obrtlík, Uřidil "C", D. Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj, Mlčoch – Kerda, Musliu, Křížek, Straka, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Zich, Jindra, Dančišin "A", Jan Dvořák
    Mountfield HK: Bartozel (Vomáčka) – Muška, Lelek, Gaspar, Moník, Kynčl "A", Šalda, Jonáš – Hašek, Mašín, Matějček "C", Pažourek, Matouš, F. Jirásek, Jaroslav Dvořák, Štohanzl, Moník, Maršík, Šimůnek

    Rozhodčí: Matúška – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 83
    bahis siteleri