Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Mountfield HK
Sobota 26.09.2015, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    59:18
    Power-play hostů!
     
    59:18
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:56
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:56
    Šalda je nejspíše po zákroku Martina Kaluse (MBL) zraněný, protože dlouho ležel na ledě a ošetřovala jej zdravotnice. Boleslavský obránce má trest 2+10 minut za naražení dozadu. Dvouminutový trest odpyká Martin Nepokoj.
     
    53:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvořili tlak a při následné skrumáži před bránou se podařilo výborně tečovat kotouč JAKUBU HAŠKOVI, který se nemýlil. Asistence: Jaroslav Dvořák, Jakub Lelek.
     
    52:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští využívají čtvrtou přesilovku v tomto zápase! Hosté se rozčilují, protože viděli faul, ale rozhodčí je proti. Na modré čáře se napřáhl MARTIN KALUS, který navyšuje náskok Mladé Boleslavi na třígólový. Asistence: Kroni Musliu.
     
    51:38
    Jakub Muška (HKM) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:12
    Hradec měl tlak v útočném pásmu a vykoledoval si faul. Marek Mlčoch (MBL) byl potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    48:27
    Jsme svědky opět vyloučení na hradecké straně. Jakub Moník (HKM) dostal dvě minuty za podražení. Využije Bruslařský klub i čtvrtou přesilovku v tomto utkání?
     
    47:24
    Jaroslav Dvořák si najel s kotoučem blízko ke gólmanovi, zhruba do mezikruží, a odtud vypálil jedovatou střelu. David Marek si ale připsal další ze svých dobrých zákroků.
     
    45:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři proměňují už třetí přesilovku v zápase, početní výhody jsou velmi silnou zbraní boleslavského staršího dorostu v této sezóně. KRONI MUSLIU se na modré napřáhl a puk skončil až v levém rohu Bartozelovy branky. Asistence: Milan Dančišin, František Uřidil.
     
    45:14
    Hradečtí jdou do čtyř. Muška (HKM) byl vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    40:31
    Vyloučení na obou stranách. Mašín za vražení na hrazení a Muška za hrubost (oba HKM), dále byl vyloučení kapitán Uřidil (MBL) na dvě minuty za hrubost.
     
    39:20
    Boleslavští jdou opět do čtyř. Dvě minuty za podražení si odpyká Zdeněk Křížek (MBL).
     
    33:35
    Štohanzl se dostal do úniku, jenže byl faulován. Za hákování dostal dvě minuty Milan Dančišin (MBL). Hosté mají víc ze hry, dokáží vyrovnat?
     
    25:53
    Dnešní utkání sleduje 83 diváků.
     
    22:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield těží z rychlého brejku. Kapitán hostí ŠTĚPÁN MATĚJČEK se dostal ke kotouči a jel sám na Davida Marka, jehož překonal elegantně do pravého horního rohu. Bez asistence.
     
    20:23
    Za držení jde na trestnou lavici Milan Dančišin (MBL). Využijí hosté tuto přesilovou hru?
     
    19:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce MILANA DANČIŠINA, kterého si hosté nechali trestuhodně neobsazeného a když se k němu dostal kotouč, tak se z bezprostřední blízkosti do odkryté branky nemohl mýlit. Asistence: Kroni Musliu, Jan Dvořák.
     
    17:59
    Rozhodčí si dal s odpískáním na čas, ale nakonec přeci jen Tomáše Kynčla (HKM) za podražení vyloučil. Trenér Hradce Jiří Slabý, někdejší trenér A týmu Mladé Boleslavi v 1. lize, si ještě situaci nechal vysvětlit, ale poté pokýval hlavou, že rozhodnutí sudího chápe.
     
    14:09
    Další zmatky v obranném pásmu Mladé Boleslavi. Pažourek měl na své hokejce dokonce gól, když chtěl pohotově dorážet do prázdné, jenže Marek se stačil velmi rychle přemístit.
     
    05:03
    Tentokrát se vylučuje na druhé straně. Zdeněk Křížek (MBL) si za nedovolené bránění v útočném pásmu odsedí dvě minuty na zdejší prochladlé trestné lavici.
     
    04:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou stejně jako včera proti Liberci do brzkého vedení. Na modré se při přesilové hře napřáhl FRANTIŠEK UŘIDIL, po jehož střele zapadl kotouč až za Bartozelova záda. Asistence: Marek Mlčoch, Kroni Musliu.
     
    03:41
    Obrovská šance Bruslařského klubu. Outrata nahrával zpoza branky na Jindru, jenž byl na hranici kruhů, ale kotouč jen těsně mezi tři tyče po Jindrově střele neprošel.
     
    03:17
    První vyloučení zápasu. Za sekání si odpyká dvě minuty Martin Štohanzl (HKM).

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 5. Uřídil (Mlčoch, Musliu), 20. Dančišin (Musliu, Dvořák), 46. Musliu (Dančišin, Uřidil), 53. Kalus (Musliu) – 23. Matějček, 54. Hašek (Jar.Dvořák, Lelek)


    BK Mladá Boleslav: Marek (Krofta) – Obrtlík, Uřidil "C", D. Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj, Mlčoch – Kerda, Musliu, Křížek, Straka, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Zich, Jindra, Dančišin "A", Jan Dvořák
    Mountfield HK: Bartozel (Vomáčka) – Muška, Lelek, Gaspar, Moník, Kynčl "A", Šalda, Jonáš – Hašek, Mašín, Matějček "C", Pažourek, Matouš, F. Jirásek, Jaroslav Dvořák, Štohanzl, Moník, Maršík, Šimůnek

    Rozhodčí: Matúška – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 83
    bahis siteleri