Třinec – Zlín 3:5 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
Berani Zlín
Sobota 17.10.2015, 13:30 • Nová WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli z Třince všechno. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemnou sobotu a někdy příště se u hokejových přenosů těším, na počtenou! (15:37:00)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    V tabulce extraligy mladších dorostenců, přesněji její východní skupiny, se Zlín posune na první příčku před Vítkovice, které ale budou mít utkání k dobru. Třinec zůstává na třetí pozici, berani už mu ale odskočili na rozdíl pěti bodů. Ve dvanáctém kole bude hrát Třinec v sobotu 24. října od 11:00 na ledě Šumperka. Valaši přivítají v tentýž den ve šlágru kola ve 12:00 Vítkovice a bude to souboj o první místo v tabulce.
     
    Utkání je u konce a Zlín si z Třince odveze všechny tři body. O vítězství rozhodli ševci ve třetí části, v níž svého soupeře jasně přehráli. Vyrovnat mohl na začátku třetí části už Sedláček, když si povodil Patleviče, ale pak ho vychytal Kučera. Zmeškal trefil po pěti minutách tyčku, v další minutě už ale po přihrávce Fajkuse zakončoval do prázdné branky. Za dalších sto dvacet sekund se Zmeškal prosadil podruhé v zápase. Dorazil bekhendem nabídku Tadeáše Dřímala a Zlín poprvé vedl.

    Vedení si pak bez jakýchkoliv potíží hlídal až do závěrečných minut utkání. Zlín hrál disciplinovaně, nenabídl Třinci žádné přesilovky a sám měl šance na navýšení náskoku. Jaroňkovu střelu zablokoval obětavý Patlevič, Sedláčkovu dorážku vytáhl mimo branku gólman Kučera. V poslední minutě to Oceláři zkoušeli bez brankáře, ale hned po osmi sekundách inkasovali pátý zásah. Dobiáš ujel po pravé straně a bekhendem trefil prázdnou branku. Kromě první periody byli ševci lepším mužstvem a zvítězili zaslouženě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci posílají puk do prázdné branky a zřejmě definitivně rozhodují! Přímo z vhazování se puk odrazil k VOJTĚCHU DOBIÁŠOVI, jenž unikl po pravém křídle a bekhendem zacílil přesně! Nezastavili ho ani Raška, ani S. Radzienciak, jenž se mu vrhl pod nohy – 3:5! Bez asistence.
     
    59:01
    Raška si tělem odstavil Dluhoše, ale u puku pak byl dříve zlínský gólman Kořének. Vhazuje se před jeho brankou a Třinec to zkouší v šesti!
     
    58:49
    Zlínu je odpískán ofsajd, ale do konce zbývá už jen jednasedmdesát sekund. Domácí mužstvo si vybírá oddechový čas.
     
    58:14
    Poslední dvě minuty třetí třetiny zahájil nepřesnou střelou Zmeškal. Těsně po něm střílel mimo branku Třince také Fajkus.
     
    57:51
    Dobiáš opět velmi zkušeně pošetřil čas ve středním pásmu a bekhendem nahodil na Kučeru. Třinecký gólman musel puk podržet.
     
    57:12
    Dobiáš poslal vysoký oblouček do středního pásma, Pröschl se zase spokojil s nahozením a vystřídáním. Zlín se teď už nikam nepožene.
     
    56:42
    Slezané zablokovali ránu Tomáše Dřímala od modré čáry, ale pak rozehráli jen na zakázané uvolnění. Vhazuje se znovu před Kučerou.
     
    56:22
    Berani se drží v útočné třetině. Suhrada nahazuje po mantinelu a kotouč si nachází Tadeáše Dřímala.
     
    55:55
    Do konce utkání zbývá jen něco přes čtyři minuty a ševci jsou blízko cenným třem bodům z Třince. Nyní jim však rozhodčí odpískal ofsajd.
     
    55:18
    Kořének vyrazil Raškovu střelu, ale třinecký útočník nic nevzdal. Zpoza brány v pádu přihrál Kvasnicovi, ten už vypálit nedokázal.
     
    55:04
    Zlínští vyhodili na zakázané uvolnění a hra se po delší době stěhuje před Kořénka. Na vhazování se rovnají Kvasnica a Dobiáš.
     
    54:30
    Peterek s Tománkem si vyměnili puk na modré čáře a pronikli do útočného pásma, kde byli zastaveni Dluhošem.
     
    53:42
    Ševci jsou znovu v útočném pásmu. Patlevič si připsal další blok proti pokusu Jaroňka, dorážku Sedláčka zázračně vyškrábl Kučera!
     
    52:47
    Suhrada si vybruslil na středovou osu a z mezikruží jen těsně minul Kučerovu svatyni. Kristka o něco později nepustil do útočné třetiny S. Radzienciak.
     
    52:09
    Dobiáš vystřelil z levého kruhu, ale do rány mu obětavě skočil Patlevič. Slovenský obránce dnes zablokoval spoustu střel.
     
    51:50
    Oceláři se z tlaku vymanili díky úniku Kvasnici po pravém křídle. Kvasnica v poslední chvíli zasekl před obráncem, Kořének ale jeho ránu z úhlu chytil.
     
    51:03
    Dobiáš se probil přes modrou čáru a připravil střeleckou pozici pro Pröschla. Tomu vložil do rány hůl Tománek a kotouč končí v ochranném sítu.
     
    50:37
    Patlevič zablokoval ránu Tadeáše Dřímala, načež ale Tománek vyhodil kotouč pouze za cenu zakázaného uvolnění. Třinec je pod tlakem.
     
    49:52
    Dobiáš pronikl po pravé straně a vystřelil. Třinecký gólman vyrazil kotouč na brankovišti a napodruhé jej zkrotil. Musel se mít na pozoru před Zmeškalem, připraveným dorážet.
     
    49:34
    Zmeškal je při chuti a k hattricku mu chybí jediný gól. Naposled pronikl přes modrou čáru, vystřelil okolo Patleviče a Kučera jeho pokus vytěsnil.
     
    49:11
    Zmeškal se dostal k odraženému puku na modré čáře a Kučera jeho nahození ukryl ve výstroji. Na vhazování změří síly Plandor a Fajkus.
     
    48:25
    Konderla měl plné ruce práce s Tadeášem Dřímalem, který přihrával před branku. Dluhoš zastavil puk ještě na modré čáře.
     
    47:49
    Zmeškal vstřelil druhý gól v rozmezí dvou minut a otočil nepříznivý vývoj zápasu. Zlín má v Třinci dokonce hlasitější podporu fanoušků.
     
    47:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci zaslouženě přidávají čtvrtou branku a poprvé v zápase strhávají vedení na svou stranu! Tadeáš Dřímal pronikl po pravé straně a přihrával před branku. S tečí spoluhráče S. Radzienciaka si Kučera ještě poradil, ale s bekhendem LUKÁŠE ZMEŠKALA už ne – 3:4! Asistence: Tadeáš Dřímal.
     
    46:57
    Elitní formace Ocelářů se snažila usadit v útočné třetině, ale marně. Raška ani nadvakrát nevyzrál na bránícího Janoška.
     
    46:34
    Patlevič sice nepustil Dobiáše do útočného pásma, ale odehrál puk rukavicí, přičemž ve hře pokračovali jeho spoluhráči. Přihrávka rukou.
     
    45:53
    Od druhé třetiny působí zlínští hokejisté hladovějším dojmem a nyní jsou jednoznačně na koni. Kučera si musel připsat další zákrok.
     
    45:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínu znovu vychází vstup do třetiny skvěle a srovnává stav utkání! Berani rozebrali třineckou obranu pohlednou kombinací, Fajkus přihrál ve vyložené šanci bekhendem ještě na LUKÁŠE ZMEŠKALA, který se tak po nastřelené tyčce dočkal i gólu – 3:3! Asistence: Sebastian Fajkus, Vojtěch Dobiáš.
     
    44:56
    Zlín už je samozřejmě v plném počtu a zatlačil Oceláře před Kučerou. Zmeškalova svižná rána orazítkovala tyč!
     
    44:34
    Dobiáš si nabruslil na levý kruh, pak ale nastřelil jen bránícího Konderlu. Dluhošova následná rána končí těsně vedle.
     
    43:53
    Není to povedená přesilovka ze strany Třince, který se nemůže usadit v útočném pásmu, a navíc má teď starosti s napadajícím Kristkem.
     
    43:30
    Plandor s Tománkem bojovali o kontrolu nad kotoučem v rohu kluziště, avšak nakonec o něj přišli. Nesrsta bekhendem vyhazuje.
     
    42:44
    Pröschl přetlačil na obranné modré čáře Konderlu a vystrkal puk do středního pásma. Třinec se ale do útočné třetiny rychle vrátil.
     
    42:11
    Oceláři přežili dobrou šanci Suhrady a zahrají si přesilovku. Vojtěch Dobiáš (ZLN) si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:45
    Rybnikár svým nahozením z velké dálky branku minul, Mikler byl v hodně ostrém úhlu a dorážet bekhendem proto nemohl.
     
    41:06
    Sedláček unikl po levé straně, prohodil si kotouč mezi nohama Patleviče a nádhernou akci zakončil střelou do Kučerovy vyrážečky!
     
    40:56
    Poněkud kostrbatá rozehrávka Třince skončila nepřesnou přihrávkou Tobiáše Marguše na Indrsta. Kořének puk raději pokryl lapačkou.
     
    40:11
    Třetí část byla zahájena a útočí Zlín. Dobiášovo bekhendové zakončení z úhlu Kučera vyrazil, Sedláčkovi se dorazit nepovedlo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Do druhého dějství vstoupili lépe hokejisté Zlína a po třech minutách dokázali snížit náskok Ocelářů. Dobiáš přihrál z rohu před branku na Fajkuse, který zacílil přesně za záda Kučery. Ševci byli v dalších minutách lepším celkem a měli šance na vyrovnání. Jenže Slezany držel gólman Kučera, jenž nepropustil Zmeškalovu ránu a ani pokus Kristka. Po půlhodině hry už byl ale bezmocný proti Pröschlovi, který při vyrovnání těžil z Dobiášovy akce.

    Vyrovnaný stav ovšem vydržel jen šest sekund. Hned po vhazování si totiž vybral slabší chvilku gólman Kořének a nezasáhl proti Patlevičovu nahození od modré čáry. Aby toho v jednatřicáté minutě nebylo málo, fauloval Homola ve středním pásmu Světlíka tak ošklivě, že byl vyloučen na pět minut plus do konce utkání. Oceláři přečkali dlouhé oslabení a zažili několik krušných chvil. Paradoxně však po skončení oslabení oni mohli navýšit své vedení, Kořének však vyzrál na Kvasnicu i Peterka. Ve třetí části se máme na co těšit!
     
    Další třetina začne přibližně v 14:56.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    O zajímavé šance nebyla nouze ani v poslední minutě druhé části, ale po Peterkově akci netrefil puk ideálně Indrst, na druhé straně nebyl nikdo ze Zlínských připraven na nabídku od Dobiáše.
     
    39:26
    Už docela dlouho se o kotouč bojuje pod zlínskou střídačkou, ale rozhodčí zůstávají trpěliví a nepřerušují hru.
     
    38:56
    Závěr druhé třetiny je rozházený z obou stran. Týmy se střídají v útočení, ani jeden nedokáže dostat puk na delší dobu pod kontrolu.
     
    38:33
    S. Radzienciak oslovil Plandora, který vnikl do středního pásma a nahodil za Kořénka. Tam pokračují další boje o kotouč.
     
    37:39
    Indrst se pokoušel uniknout zlínské defenzivě, ale zachytil ho Tomáš Dřímal. Třinecký útočník se natlačil k puku, ale střílel těsně vedle.
     
    37:18
    Mikler po boji přetlačil Tomáše Dřímala a vytlačil ho do středního pásma. Zlín hledá jinou cestu do útoku.
     
    36:32
    Kvasnica to vzal na sebe, provlékl se po levé straně a Kořének vyrazil jeho střelu před sebe! Pak si poradil i se dvěma dorážkami Peterka!
     
    35:58
    Janoškova střela ke Kučerovi neprošla, ale i tak zůstává Zlín v útočné třetině. Oceláři se snaží dostat k puku.
     
    35:38
    Dluhoš ještě jednou vystřelil od modré čáry těsně vedle, ale to už se Rybnikár vrací na led. Oceláři přežili dlouhé oslabení.
     
    34:53
    Teď už jsou modro-žlutí zase v útočné třetině. Plandor zastavil Dluhošovu ránu od modré čáry a Kučera si poradil s dorážkou.
     
    34:34
    Zlínu se nedaří napevno usadit v útočném pásmu v posledních okamžicích. Srníčkovi se podařilo vyhodit.
     
    33:53
    Tomáš Dřímal vypálil od modré čáry tvrdý projektil, Kučera se ale včas přemístil a vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    33:24
    Jaroněk trefil dvakrát po sobě clonícího Konderlu. Zlín přesto zůstává v útočné třetině, Třinec je pod tlakem.
     
    32:39
    Suhrada si několikrát vyměnil puk s Tadeášem Dřímalem, aby nakonec Nesrsta od modré nastřelil jen svého spoluhráče a Plandor vyhodil.
     
    31:56
    Další vyhození ze strany Třince a Zlín musí začít od Kořénka. Tadeáš Dřímal zaváží kotouč do útočného pásma.
     
    31:23
    Třinec se zatím v oslabení, které bude hodně dlouhé, brání bez potíží. Zlín jednou zahrál na zakázané uvolnění, Konderlovi se naposled podařilo vyhodit.
     
    30:32
    Pozor, po ostrém zákroku na Světlíka tady máme vyšší trest. Zlínský útočník se za pomoci spoluhráčů zvedl z ledu a je ošetřován na střídačce. David Homola (TRI) je vyloučen za faul kolenem na pět minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Ondrej Rybnikár.
     
    30:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Třinec si bere své vedení zpět za pouhých šest sekund! Plandor vyhrál vhazování na ĽUBOMÍRA PATLEVIČE, který od modré čáry nahodil puk na zlínskou branku a Kořének nedokázal zasáhnout – 3:2! Asistence: Jiří Plandor.
     
    30:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Avšak ne nadlouho a Zlín z protiútoku vyrovnává stav utkání! Dobiáš se natlačil před Kučera, který jeho bekhendový pokus ještě vyrazil. Poté ale hostující kapitán přihrál MATĚJI PRÖSCHLOVI, a ten už Kučeru překonal – 2:2! Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    29:53
    Raška nepřihrál Konderlovi úplně přesně, ale třinecký obránce dokázal udržet puk v útočné třetině.
     
    29:26
    Peterek s Kvasnicou pronikli do útočného pásma, ale znovu byli nejdříve zastaveni ofsajdem. Napodruhé už to bylo podle pravidel.
     
    28:53
    Rána S. Radzienciaka byla sražena mimo Kořénkovu branku. S. Radzienciak se pak dokázal rychle vrátit a přibrzdit pronikajícího Tadeáše Dřímala.
     
    28:17
    Kučera se zaskvěl v další nepřehledné situaci, ale Třinečtí se nedokázali dostat do útoku ani po buly. Suhrada vrací puk do útočného pásma Zlína.
     
    27:47
    Sedláček se v útočné třetině dostal k volnému puku a cpal jej před branku. Fajkus naštěstí pro Kučeru nedokázal prudký kotouč trefit.
     
    27:35
    Ocelářům se nepovedlo překonat modrou čáru a je pískán ofsajd. Na vhazování ve středním pásmu se rovnají Plandor a Fajkus.
     
    26:57
    Ševci jsou teď skutečně lepším mužstvem a střídají jeden útok za druhým. Nyní se bojuje o kotouč u hrazení v třineckém obranném pásmu.
     
    26:30
    Mikler přebruslil Havlíka, a proto se zakázané uvolnění Ocelářů nepíská. Mikler se teď snaží ušetřit nějaké sekundy v útočné třetině.
     
    25:50
    Kučera pokryl nebezpečnou střelu Zmeškala z pravé strany a o chvilku později zastavil pronikajícího Kristka! Je to třinecký brankář, kdo teď drží akcie Ocelářů nad vodou.
     
    25:23
    Zmeškal se Světlíkem si několikrát vyměnili kotouč mezi kruhy a Kučera se musel hodně činit, aby následnou střelu jednoho z nich vyrazil.
     
    24:56
    Dobiášovi prošlo u rozhodčích nahození zpoza červené čáry, které bylo podle jejich mínění tečováno.
     
    24:14
    Kvasnica v útoku neuspěl a na druhou stranu upaloval Dobiáš. Objel Homolu a nahazoval před branku. Kučera si poradil s tečí vlastního spoluhráče a kotouč vyrazil.
     
    23:45
    Ševci ucítili šanci, vstřelili kontaktní gól a nyní se tlačí dopředu. Kučera zasahoval proti nahození a záhy proti ráně hned po buly.
     
    23:20
    Kučerovi vypadla Havlíkova ostrá rána od modré čáry, ale dokázal napodruhé odehrát puk hokejkou před Suhradou.
     
    22:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se na začátku druhé třetiny dočkává snížení! Dobiáš se dostal k puku v rohu útočného pásma a přihrál před branku na Sebastiana FAJKUSE, jenž dopravil kotouč za Kučeru – 2:1! Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    22:12
    Raškova tvrdá rána z mezikruží zamířila jen nad branku Zlína. Pronikajícího Peterka o něco později na pravé straně zastavil Dluhoš.
     
    21:42
    Kořének vyrazil Srníčkovo nahození do tvrzeného skla za brankou a ještě měl mírně starosti s odrazem. Kotouč udržel až po další střele Tobiáše Marguše.
     
    21:08
    Korčák nerozehrál přesně a Světlík se užuž tlačil ke střele. Chybu svého spoluhráče ovšem napravil Plandor a Světlíkovi kotouč čistě sebral.
     
    20:39
    Zlínské obraně se z vířivého pohybu třinecké trojice musela točit hlava, hru konečně přerušil Kořének, když našel volný puk a přikryl jej lapačkou.
     
    20:17
    Druhou třetinu začali útokem Oceláři a trojice Raška – Peterek – Kvasnica se vrhla na soupeře s pořádnou vervou. Je z toho skrumáž okolo branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu souboje mladších dorostenců Třince a Zlína. Domácím skvěle vyšel vstup do zápasu a už v první minutě se z první branky radovali po střele Peterka z pravého křídla. Za další čtyři minuty bylo pro Třinecké ještě veseleji, když Homolovu střelu dorazil do odkryté klece Kvasnica. Zlín mohl vzápětí snížit, jenže Světlík z ideální pozice přestřelil Kučerovu branku.

    Třinecký brankář se v první třetině prezentoval dobrým výkonem, puky z něj nevypadávaly a připsal si několik skvělých zákroků. Na druhé straně zazářil zase zlínský gólman Kořének, který dokázal vyrazit Kvasnicovu střelu z bezprostřední blízkosti. Berani mohli snížit také v přesilovce, ale Dluhošovu ránu nedorazil do sítě Sedláček. V poslední minutě ještě Tadeáš Dřímal tečoval Jaroňkovo nahození těsně mimo. Zlín ztrácí dvě branky, avšak je Třinci vyrovnaným soupeřem.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    První dvacetiminutovka se dohrává před třineckou brankou a Zlín se snaží střílet z každé pozice. Do konce první třetiny zbývá pár sekund.
     
    19:23
    Jaroněk vystřelil od modré čáry a Tadeáš Dřímal jeho ránu hodně šikovně tečoval! Naneštěstí pro berany jen těsně mimo.
     
    18:38
    Kvasnica zavezl kotouč až před branku a vystřelil, ač byl blokován. Kořének si se střelou poradil a pak už mu pomohli obránci.
     
    18:18
    Domácí přečkali oslabení a jsou v plném počtu. Okamžitě se snaží nastěhovat před Kořénka a před sirénou náskok ještě zvýšit.
     
    17:38
    Ani Světlík se svým pokusem neuspěl a Oceláři se na chvilku osvobodili vyhozením Patleviče. Zlín se rychle vrací do útočného pásma.
     
    17:11
    Kučera drží dvoubrankový náskok Slezanů. Dobiáš napřáhl na pravé straně k tvrdé ráně, ale puk zůstal ve výstroji třineckého brankáře.
     
    16:26
    Ševci měli na holi snížení! Dluhošovo skryté nahození od modré čáry vyrazil Kučera před sebe, ale Sedláček nedokázal dorazit do poloodkryté branky!
     
    16:11
    Zlín už je také v pěti, a navíc dostává další možnost početní výhody. Adam Raška (TRI) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    15:49
    Kořének vyrazil Plandorovo nahození a hra pokračuje v obranné třetině Zlína. Tobiáš Marguš je na ledě, domácí jsou kompletní.
     
    15:17
    Plandor se zjevil osamocen mezi kruhy, ale vypálil velmi nepřesně do ochranné sítě. O chvilku později se Patlevičovo nahození odrazilo nepříjemně od zadního mantinelu a Kořének raději zasáhl.
     
    14:56
    Hra ve čtyřech je vyrovnaná a sledujeme hokej stylu nahoru – dolů. Závar před svou brankou, vytvořený dvojicí Raška, Indrst, vyřešil Kořének přikrytím puku.
     
    14:41
    Zmeškal se ve středním pásmu zbavil Indrsta a namířil si to do útočného pásma. Tam ho ale zastavil obránce Homola.
     
    14:14
    Oba týmy jsou tedy ve čtyřech, po návratu Tobiáše Marguše z trestné lavice si Třinec zahraje sedmisekundovou přesilovku. Teď se bude vhazovat před Kučerou.
     
    13:54
    Jenomže zlínská přesilovka končí dříve, než vůbec pořádně začala. Jáchym Janošek (ZLN) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění unikajícího Kvasnici.
     
    13:47
    Mikler objel branku a nahazoval puk na Tománka, ten jej ale netrefil. O něco později se útočným faulem provinil Tobiáš Marguš (TRI) a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    13:07
    Zlín zatlačil Oceláře v jejich obranné třetině a Nesrstova bomba od modré čáry zaduněla na zadním mantinelu. Další útok Zlína přerušil ofsajd.
     
    12:40
    Oceláři si připomněli akcí Korčáka po levém křídle. Korčákovi se podařilo vystřelit, Kořének střelu vyrazil na zadní hrazení.
     
    12:21
    Zlín je v posledních momentech aktivnějším mužstvem a tlačí se do zakončení. Dobiáš pronikl na pravý kruh a vypálil. Kučera připraven.
     
    11:52
    Sedláček ještě zachytil puk před modrou čárou, a tak se Zlín udržel v pásmu. Jenže Pröschl si Sedláčkovu těžkou přihrávku nezpracoval.
     
    11:15
    Tadeáš Dřímal vybojoval puk u mantinelu a chtěl si vybruslit ke střele, jenže jej o kotouč připravil Mikler. Toho při pokusu o střelu zablokovali obránci.
     
    10:44
    Zmeškal sklepl trochu nechtěně nahození od modré čáry k Fajkusovi, jenž se rázem octl v dobré příležitosti. Kučera kotouč vyrazil a v další situaci jej s přehledem přikryl.
     
    10:01
    Kučera pokračuje v dobrém výkonu, když si poradil také se střelou Zmeškala z pravé strany. Vhazovat se bude po levé ruce třineckého gólmana.
     
    09:32
    Už to mohlo být o tři góly! Raška se uvolnil za brankou Zlína a přihrál na brankoviště Kvasnicovi. Ten vystřelil z prvního doteku, ale Kořének jeho pokus vytěsnil!
     
    09:14
    Tománkova přízemní střela byla z kategorie těch lehčích a Kořének dlouho váhal, jestli má rozehrát. Nakonec pod tlakem dotírajících hráčů Třince schoval puk v lapačce.
     
    08:38
    Berani se bleskově dostali na dostřel Kučerovy branky, avšak vypálit nedokázali. Teď už zase pro změnu bojuje před bránou Kořénka.
     
    08:10
    Kořének na druhé straně hokejkou vyrazil Korčákovo nahození na zadní mantinel. Jeho spoluhráči se snaží založit rychlý brejk.
     
    07:48
    Kučera zatím působí jistým dojmem a kotouče z něj nevypadávají. To platí i po střele Fajkuse zprava, kterou domácí gólman pokryl.
     
    07:24
    Homola přehrál Pröschla a založil protiútok domácích. Kotouč skončil u Indrsta, který ovšem cestu mezi dvěma obránci hledal marně.
     
    06:43
    To se Slezanům nepovedlo a Kučera se musel mít na pozoru, a nakonec dokonce zasáhnout proti ráně Dobiáše. Puk udržel ve výstroji.
     
    06:34
    Pröschl zachytil Kvasnicovu rozehrávku, jenomže puk svému soupeři znovu jen odevzdal. Třinec zkouší rozehrát napodruhé.
     
    05:54
    Zlín není na začátku o tolik horším týmem, ale neproměnil zatím ani jednu ze šancí a dvakrát inkasoval. Teď se o kotouč hraje okolo Kučerovy brány.
     
    05:25
    Srníček ztratil puk v obranném pásmu, a bylo z toho přečíslení pro ševce. Zmeškal přihrál Světlíkovi, který ale z ideální pozice přestřelil!
     
    04:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují vedení a v páté minutě vedou již o dvě branky! Homola si mezi kruhy našel odražený kotouč a vystřelil, puk se od bránícího hráče Zlína dostal k MICHALU KVASNICOVI, jenž doklepl do odkryté branky – 2:0! Asistence: David Homola, Adam Raška.
     
    04:12
    Do další střelecké pozice se protlačil Tomáš Dřímal, ale do rány mu vložil hůl Srníček a kotouč skončil až v ochranné síti za brankou.
     
    03:45
    Tadeáš Dřímal prověřil Kučerovu pozornost střelou z pravého kruhu, třinecký gólman kotouč vyrazil. Pokračuje se v obranném pásmu Třince.
     
    03:22
    Zmeškal nic kloudného proti zadákům Třince nevymyslel, Kořének si na druhé straně připsal pohodový zákrok. Mikler teď v rohu svádí souboj se Suhradou.
     
    02:53
    Zlín se propracoval do útočné třetiny. V rohu kluziště a okolo mantinelů bojuje s domácími obránci Zmeškal, nositel čísla 96, které ve Zlíně vždy oblékal Jaroslav Balaštík.
     
    02:24
    Plandor nahodil do útočného pásma, ale jeho spoluhráč byl v ofsajdu a nemohl se zapojit do hry. Rozehrává Janošek.
     
    01:48
    Domácí jsou zatím střelecky aktivnější, Mikler však pálil pouze vedle. Třinečtí poté zůstali v útočném pásmu ještě na pár desítek sekund.
     
    01:24
    Kučera si připsal první zákrok, když vyrazil zlínské nahození před sebe. Potom už mu pomohl obránce Srníček a puk odvezl.
     
    00:57
    Berani se snažili o rychlou odpověď, ale ke střele se nedostali. Na opačné straně Indrst ranou zleva těsně minul branku.
     
    00:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je start jako z říše snů pro Oceláře! Zlínský Sedláček se neprosadil proti Homolovi a Slezané založili rychlý protiútok. Homola uvolnil na pravé straně JONÁŠE PETERKA a nejproduktivnější hráč Třince prostřelil Kořénka – 1:0! Asistence: David Homola, Ivan Korčák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě zůstávají už jen úvodní pětky a brankáři. Utkání začne za několik sekund. Domácí budou hrát v bílých dresech s červenými čísly, Zlín navlékl modré dresy se žlutými čísly.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Kučera (Bury) – Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Raška, Plandor, Peterek, Tománek (C), Korčák, Indrst (A), Miklér, Rybnikár, Kvasnica. Trenér: Jiří Raszka.

    PSG Zlín: Kořének (Šarman) – Havlík, Janošek (A), Tomáš Dřímal (A), Jaroněk, Dluhoš – Suhrada, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš (C), Fajkus, Kristek, Zmeškal. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Pavel Mikula – Tomáš Moravec, Martin Stonavský.
     
    Vzájemné utkání
    Oba dnešní soupeři se již střetli ve druhém kole, kde sice Oceláři nejprve otočili vývoj utkání, nakonec se ale z výhry 4:2 radovali berani.
     
    PSG Zlín
    Hosté odehráli desáté kolo na ledě Šumperka, kde sice po většinu utkání prohrávali, ve třetí části ale dokázali dvěma góly získat utkání na svou stranu (2:1). V tabulce jim tak se sedmadvaceti body a horším skóre, než mají Vítkovice, patří druhé místo.

    Nejproduktivnější hráč: Vojtěch Dobiáš (9+5)
    Nejlepší střelec: Vojtěch Dobiáš (9 gólů)
    Nejproduktivnější obránce: Jáchym Janošek (6+4)
    Nejlepší nahrávač: Robert Sedláček (8 asistencí)
    Nejlepší v +/-: Vojtěch Dobiáš (+13)
    Nejtrestanější hráč: Tadeáš Dřímal (27 TM)
    Nejvytíženější brankář: Michal Kořének (6 zápasů; 90,65 %)
     
    HC Oceláři Třinec
    Svěřenci trenéra Raszky se v předchozím utkání představili na ledě Vsetína, kde si už v první třetině vypracovali pětibrankový náskok a nakonec dokráčeli za výhrou 8:4. V tabulce mají třinečtí dorostenci zatím bodů pětadvacet, což je v tabulce řadí na třetí příčku.

    Nejproduktivnější hráč: Jonáš Peterek (14+14)
    Nejlepší střelec: Jonáš Peterek (14 gólů)
    Nejproduktivnější obránce: Pavel Srníček (1+4)
    Nejlepší nahrávač: Adam Raška (16 asistencí)
    Nejlepší v +/-: Jonáš Peterek (+26)
    Nejtrestanější hráč: Adam Raška (16 TM)
    Nejvytíženější brankář: Radek Ochman (6 zápasů; 92,31 %)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu extraligy mladšího dorostu mezi Oceláři a Zlínem. Utkání začíná v 13:30.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 1. Peterek (Homola, Korčák), 5. Kvasnica (Homola, Raška), 31. Patlevič (Plandor) – 23. Fajkus (Dobiáš), 31. Pröschl (Dobiáš), 46. Zmeškal (Fajkus), 48. Zmeškal (Tadeáš Dřímal), 60. Dobiáš


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Bury) – Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Raška, Plandor, Peterek, Tománek (C), Korčák, Indrst (A), Miklér, Rybnikár, Kvasnica. Trenér: Jiří Raszka.
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Havlík, Janošek (A), Tomáš Dřímal (A), Jaroněk, Dluhoš – Suhrada, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš (C), Fajkus, Kristek, Zmeškal. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Pavel Mikula – Tomáš Moravec, Martin Stonavský

    Diváci: 90
    bahis siteleri