Třinec – Zlín 3:5 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
Berani Zlín
Sobota 17.10.2015, 13:30 • Nová WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci posílají puk do prázdné branky a zřejmě definitivně rozhodují! Přímo z vhazování se puk odrazil k VOJTĚCHU DOBIÁŠOVI, jenž unikl po pravém křídle a bekhendem zacílil přesně! Nezastavili ho ani Raška, ani S. Radzienciak, jenž se mu vrhl pod nohy – 3:5! Bez asistence.
     
    59:01
    Raška si tělem odstavil Dluhoše, ale u puku pak byl dříve zlínský gólman Kořének. Vhazuje se před jeho brankou a Třinec to zkouší v šesti!
     
    53:42
    Ševci jsou znovu v útočném pásmu. Patlevič si připsal další blok proti pokusu Jaroňka, dorážku Sedláčka zázračně vyškrábl Kučera!
     
    47:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci zaslouženě přidávají čtvrtou branku a poprvé v zápase strhávají vedení na svou stranu! Tadeáš Dřímal pronikl po pravé straně a přihrával před branku. S tečí spoluhráče S. Radzienciaka si Kučera ještě poradil, ale s bekhendem LUKÁŠE ZMEŠKALA už ne – 3:4! Asistence: Tadeáš Dřímal.
     
    45:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínu znovu vychází vstup do třetiny skvěle a srovnává stav utkání! Berani rozebrali třineckou obranu pohlednou kombinací, Fajkus přihrál ve vyložené šanci bekhendem ještě na LUKÁŠE ZMEŠKALA, který se tak po nastřelené tyčce dočkal i gólu – 3:3! Asistence: Sebastian Fajkus, Vojtěch Dobiáš.
     
    44:56
    Zlín už je samozřejmě v plném počtu a zatlačil Oceláře před Kučerou. Zmeškalova svižná rána orazítkovala tyč!
     
    42:11
    Oceláři přežili dobrou šanci Suhrady a zahrají si přesilovku. Vojtěch Dobiáš (ZLN) si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:06
    Sedláček unikl po levé straně, prohodil si kotouč mezi nohama Patleviče a nádhernou akci zakončil střelou do Kučerovy vyrážečky!
     
    36:32
    Kvasnica to vzal na sebe, provlékl se po levé straně a Kořének vyrazil jeho střelu před sebe! Pak si poradil i se dvěma dorážkami Peterka!
     
    30:32
    Pozor, po ostrém zákroku na Světlíka tady máme vyšší trest. Zlínský útočník se za pomoci spoluhráčů zvedl z ledu a je ošetřován na střídačce. David Homola (TRI) je vyloučen za faul kolenem na pět minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Ondrej Rybnikár.
     
    30:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Třinec si bere své vedení zpět za pouhých šest sekund! Plandor vyhrál vhazování na ĽUBOMÍRA PATLEVIČE, který od modré čáry nahodil puk na zlínskou branku a Kořének nedokázal zasáhnout – 3:2! Asistence: Jiří Plandor.
     
    30:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Avšak ne nadlouho a Zlín z protiútoku vyrovnává stav utkání! Dobiáš se natlačil před Kučera, který jeho bekhendový pokus ještě vyrazil. Poté ale hostující kapitán přihrál MATĚJI PRÖSCHLOVI, a ten už Kučeru překonal – 2:2! Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    25:50
    Kučera pokryl nebezpečnou střelu Zmeškala z pravé strany a o chvilku později zastavil pronikajícího Kristka! Je to třinecký brankář, kdo teď drží akcie Ocelářů nad vodou.
     
    22:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se na začátku druhé třetiny dočkává snížení! Dobiáš se dostal k puku v rohu útočného pásma a přihrál před branku na Sebastiana FAJKUSE, jenž dopravil kotouč za Kučeru – 2:1! Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    19:23
    Jaroněk vystřelil od modré čáry a Tadeáš Dřímal jeho ránu hodně šikovně tečoval! Naneštěstí pro berany jen těsně mimo.
     
    16:26
    Ševci měli na holi snížení! Dluhošovo skryté nahození od modré čáry vyrazil Kučera před sebe, ale Sedláček nedokázal dorazit do poloodkryté branky!
     
    16:11
    Zlín už je také v pěti, a navíc dostává další možnost početní výhody. Adam Raška (TRI) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    13:54
    Jenomže zlínská přesilovka končí dříve, než vůbec pořádně začala. Jáchym Janošek (ZLN) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění unikajícího Kvasnici.
     
    13:47
    Mikler objel branku a nahazoval puk na Tománka, ten jej ale netrefil. O něco později se útočným faulem provinil Tobiáš Marguš (TRI) a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    09:32
    Už to mohlo být o tři góly! Raška se uvolnil za brankou Zlína a přihrál na brankoviště Kvasnicovi. Ten vystřelil z prvního doteku, ale Kořének jeho pokus vytěsnil!
     
    05:25
    Srníček ztratil puk v obranném pásmu, a bylo z toho přečíslení pro ševce. Zmeškal přihrál Světlíkovi, který ale z ideální pozice přestřelil!
     
    04:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují vedení a v páté minutě vedou již o dvě branky! Homola si mezi kruhy našel odražený kotouč a vystřelil, puk se od bránícího hráče Zlína dostal k MICHALU KVASNICOVI, jenž doklepl do odkryté branky – 2:0! Asistence: David Homola, Adam Raška.
     
    00:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je start jako z říše snů pro Oceláře! Zlínský Sedláček se neprosadil proti Homolovi a Slezané založili rychlý protiútok. Homola uvolnil na pravé straně JONÁŠE PETERKA a nejproduktivnější hráč Třince prostřelil Kořénka – 1:0! Asistence: David Homola, Ivan Korčák.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 1. Peterek (Homola, Korčák), 5. Kvasnica (Homola, Raška), 31. Patlevič (Plandor) – 23. Fajkus (Dobiáš), 31. Pröschl (Dobiáš), 46. Zmeškal (Fajkus), 48. Zmeškal (Tadeáš Dřímal), 60. Dobiáš


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Bury) – Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Raška, Plandor, Peterek, Tománek (C), Korčák, Indrst (A), Miklér, Rybnikár, Kvasnica. Trenér: Jiří Raszka.
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Havlík, Janošek (A), Tomáš Dřímal (A), Jaroněk, Dluhoš – Suhrada, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš (C), Fajkus, Kristek, Zmeškal. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Pavel Mikula – Tomáš Moravec, Martin Stonavský

    Diváci: 90
    bahis siteleri