Třinec – Zlín 3:5 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
Berani Zlín
Sobota 17.10.2015, 13:30 • Nová WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    42:11
    Oceláři přežili dobrou šanci Suhrady a zahrají si přesilovku. Vojtěch Dobiáš (ZLN) si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:32
    Pozor, po ostrém zákroku na Světlíka tady máme vyšší trest. Zlínský útočník se za pomoci spoluhráčů zvedl z ledu a je ošetřován na střídačce. David Homola (TRI) je vyloučen za faul kolenem na pět minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Ondrej Rybnikár.
     
    16:11
    Zlín už je také v pěti, a navíc dostává další možnost početní výhody. Adam Raška (TRI) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    13:54
    Jenomže zlínská přesilovka končí dříve, než vůbec pořádně začala. Jáchym Janošek (ZLN) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění unikajícího Kvasnici.
     
    13:47
    Mikler objel branku a nahazoval puk na Tománka, ten jej ale netrefil. O něco později se útočným faulem provinil Tobiáš Marguš (TRI) a odsedí si dvě minuty za hákování.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 1. Peterek (Homola, Korčák), 5. Kvasnica (Homola, Raška), 31. Patlevič (Plandor) – 23. Fajkus (Dobiáš), 31. Pröschl (Dobiáš), 46. Zmeškal (Fajkus), 48. Zmeškal (Tadeáš Dřímal), 60. Dobiáš


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Bury) – Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Raška, Plandor, Peterek, Tománek (C), Korčák, Indrst (A), Miklér, Rybnikár, Kvasnica. Trenér: Jiří Raszka.
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Havlík, Janošek (A), Tomáš Dřímal (A), Jaroněk, Dluhoš – Suhrada, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš (C), Fajkus, Kristek, Zmeškal. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Pavel Mikula – Tomáš Moravec, Martin Stonavský

    Diváci: 90
    bahis siteleri